3 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yeni bir dizi başlamıştı ertelendi mi acep anlıklarda yok.

Cidden çok kötü anlıkları.Tns şaşırtmıyor Show konusunda ama konuşmak için erken tabi.

Tomris ağır darbe yiyecek.Zaten o oyuncular ne öyle Cemal haricinde iş çıkmaz.

Karadayı'nın son anlığı reklamdı 4 dakika sadece yeni bölüm vardı ve buna rağmen de iyi almış. Bir gün de bilmeden yorum yapılmasa ne güzel olur.
Anlığa göre yorum yapan kim?
karagül'ün karşısın da kendisi kadar bi medcezir var, ona rağmen anlıklarda 13 lere çıkıyor. Karadayının karşısında bi yst var, o da sbt şişirmesi geçen hafta 4 almıştı. Siz de bir kez bazı şeyleri kabul etmeyi deneseniz?

Arkadaşım Hoşgeldin reklam 22:14. Küçük Ağa'ın tekrarı var yine birazdan.
E pes yani

Cemal ne be en iyisi Nik o da olmamış bence. Beğendin mi diziyi @KayıpSehir

15 dk dır karadayıya bakıyorum, uyku bastırdı, daha fazla dayanamayıp yatıcam.

Anlığa göre yorum yapan kim diyorsun ve Karagül anlıklarda 13 alıyor diyorsun. Tebrikler
)

Anlığa göre yorum yapan kim diyorsun ve Karagül anlıklarda 13 alıyor diyorsun. Tebrikler
)
Yani tek bir anlığa göre demiyorum. Gelmiş bana yok reklamdı şu kadar vs vs laflar diyosun.

Kastım karadayının pzt gibi boş bi günde genel itibari ile düşük gitmesi.

İlla detaylı anlattırdın, umarım anlamışsındır.

Karadayı boşlukta uçuyor, kendi sesi yankılanıyor boşluktan.

Yok ben gayet iyi anladım. Ama sen konuyu baya değiştirdin. Neyse daha fazla diyecek bir şey yok. Ne de olsa ne kadar savunsam da kafanızda belli bir ön yargı var yıkılmıyor o.

Sen hala izlemedin mi yoksa?

Karadayı düşük alır laf yüksek alır yine laf.

Yok ben gayet iyi anladım. Ama sen konuyu baya değiştirdin. Neyse daha fazla diyecek bir şey yok. Ne de olsa ne kadar savunsam da kafanızda belli bir ön yargı var yıkılmıyor o.
Sen ilk kendi ön yargılarını yıkmak için küçük bir adım atta sonra başkalarının tabularını kendine dert edersin.

Arkadaşım Hoşgeldin yine 5 reytingi kapmış.