Ay Yapım'dan Ozan Güven Açıklaması!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
s-82775160172d578dd801daa9757f43b7472497a2.webp

Ay Yapım'dan Ozan Güven açıklaması!

Geçtiğimiz sezon Star TV'de yayın hayatına başlayan, başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta'nın paylaştığı yapımda Egemen karakerine hayat veren Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle tepki çekmişti.

Yeni sezon hazırlık çalışmaları devam eden dizinin tanıtım çekimlerine davet edilmeyen Ozan Güven'in diziye devam edip etmeyeceği henüz belirsizken Ay Yapım açıklama yaptı.

Ah keşke böyle olmasaydı ama cezasız kalınmaması gerekiyordu. Ozan Güven diziden ayrılmak istemiyorum diyordu ama böyle yolunda giden bir kariyeri batırma riskini alırken düşünecekti. Ama diğer konuda da dediğim gibi senaristlere çok büyük bir iş düşüyor çünkü çok önemli ve kendine has, senaryoda da tüm karakterlerle bağı olan bir karakterdi Egemen. Sosyal medyada Onur Saylak ismi dolaşıyor yakışır ama o zaman da iş Babil'den çıkıp Vatanım Sensin 2'ye döner. Neyse hayırlısı olsun.

Egemen'i şehir dışına veya yurt dışına gönderecekler bence. Eğer Ozan Güven aklanırsa, olaylar da durulduğu zaman geri dönecektir Egemen karakteri diye tahmin ediyorum.
Aynen olabilir çünkü açıklamanın ucu açık. Tabii mahkeme Ocak'ta, dizi o zamana kadar devam eder mi, etse bile karar ilk duruşmada verilir mi orası meçhul o yüzden bir daha dönemeyecek gibi duruyor.

Ah keşke böyle olmasaydı ama cezasız kalınmaması gerekiyordu. Ozan Güven diziden ayrılmak istemiyorum diyordu ama böyle yolunda giden bir kariyeri batırma riskini alırken düşünecekti. Ama diğer konuda da dediğim gibi senaristlere çok büyük bir iş düşüyor çünkü çok önemli ve kendine has, senaryoda da tüm karakterlerle bağı olan bir karakterdi Egemen. Sosyal medyada Onur Saylak ismi dolaşıyor yakışır ama o zaman da iş Babil'den çıkıp Vatanım Sensin 2'ye döner. Neyse hayırlısı olsun.

Aynen olabilir çünkü açıklamanın ucu açık. Tabii mahkeme Ocak'ta, dizi o zamana kadar devam eder mi, etse bile karar ilk duruşmada verilir mi orası meçhul o yüzden bir daha dönemeyecek gibi duruyor.

Onur Saylak çok iyi bir oyuncu ama Ozan Güven'in yerine oturtamıyorum hiçbir şekilde. Adamın (Ozan Güven'in) çok karakteristik bir tipi, ses tonu, oyunculuğu var. Ucu açık bir şekilde şehir dışına veya yurt dışına gönderilmesi karakterin daha mantıklı ve makul geliyor açıkçası.

• Beğendim
Reactions: Aserat
O zaman da Cevdet-Tevfik 2020 olur. Yine de Çukur'da olmasından iyidir. :A

Keşke Medyapım da malum dizideki olay için bu kadar omurgalı olabilseydi ama money money money. :A İşte bu yüzden Ay Yapım. :Z
E ona bakarsan Halit-Nur-Ozan da Muhteşem Yüzyıl 2 olmuştu. :A

"Omurgalı olmak" lafı bence çok ağır bir laf. İkincisi Ay Yapım, Efecan Şenolsun olayında hiçbir şey yapmadı. Kapak. :Z

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
E ona bakarsan Halit-Nur-Ozan da Muhteşem Yüzyıl 2 olmuştu. :A

"Omurgalı olmak" lafı bence çok ağır bir laf. İkincisi Ay Yapım, Efecan Şenolsun olayında hiçbir şey yapmadı. Kapak. :Z
O dizinin üstünden uzun zaman geçmişti Vatanım Sensin daha iki sene öncenin dizisi. :A

Tamam o zaman öyle demeyelim ama en azından orada olmasa da burada bir şey yapıldı Med o kadarını bile yapamayıp mağdur kızı işten attı bu bile adımdır. :A

Tamam o zaman öyle demeyelim ama en azından orada olmasa da burada bir şey yapıldı Med o kadarını bile yapamayıp mağdur kızı işten attı bu bile adımdır. :A

Biraz da Türkiye'nin açık ara en kaliteli, en şaibeden uzak yapım şirketi olan Erler Film'i över misiniz...

Erler Film.jpg

• Güldürdün
Reactions: Sherlock