adam hala sakat maç eksiği var faletteyi gördüğü yerde bacak kırıyorlar hakem faul vermiyor @emreemreuHarun, İsla, Jailson, Gustavo, Hasan Ali, Emre, Tolga, Mehmet Ekici, Zajh, Rodrigues ve Muriç 11'i ile çıkıyoruz.
Emre ve Rosdrigues'u yeniden 11'de görmek güzel. Jailson'un yerine sakatlıktan dönen Falette 11'de olabilirdi.
adam hala sakat maç eksiği var faletteyi gördüğü yerde bacak kırıyorlar hakem faul vermiyor @emreemreu
Hahahha Jailson'u koymuşlar yine defansa. İnşallah 5 yeriz. Aykut Kocaman da yok rahat rahat Konya'yı tutabiliriz.
osmanlısporun işine gelirse takımın adı osmanlı fenerbahçe mi olsun osmanlısporun kurucusu fenerbahçe başkanlığına aday olacakmış @xdragxx fener ol kampanyası vardıya ordan hisse verirdim taraftar fenerbahçe kongre üyesi olacağını duysa bu borç kapanır yurr dışında fener ol kampanyası yapacaklar 60 milyon euro toplanmış tff kabul etmemişYeniliriz inşallah. Bu yenilgiler hayırlı yenilgiler olur sorunun hocada değil bu kulübün Fm'de bile takım yönetemeyecek futbol aklında olduğu ispatlanır.
Gerçi Fm iddialı olduğu bu yönetim Fifa'da bile kariyerde başarı yakalayamaz.
burdan geçen maçın hakemine selam yolluyorum zorbay küçük attı diyorum golü geçen haftadanBajic attı ve 1-0 yenik duruma düştük. Sonunda golü yedik ya, 3-4 haftadır öne geçip puan kaybediyorduk.
Bu arada 44 dakika oldu ve rakip kaleye henüz şutumuz yok.
tff bile onada yasak koyuyor @xdragxxErsun gitti dertler bitti len.
Emre Belözoğlu yani Fatih Terim olur len.
Takım taş gibi hoca mazeret bulmasın şampiyon olacaz len.