29 Temmuz 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

EveN post: 1393515' Alıntı:

Güneşi Beklerken reklam aralarında izleyeceğim. Yarın benim için boş izlerim tabii ki.

Ama sana tavsiyem 31. Bölümü netten olsa bile izle. Harika bir bölüm. Gün değiştirdiği bölüm ve harika yazılmıştı. :D

Ne oluyordu ki muhtemelen sınav zamanıma gelmiştir o bölüm. :(

mrt-06 post: 1393642' Alıntı:
Ne oluyordu ki muhtemelen sınav zamanıma gelmiştir o bölüm. :(
Tek kelmiyle harika bir bölümdü. :D

Oranlarını da yükseltmişti o bölüm. İlk Pazartesi yayınlandığında Totalde 5.52 A/B`de 9.18 almıştı galiba.

EveN post: 1393661' Alıntı:

Tek kelmiyle harika bir bölümdü. :D

Oranlarını da yükseltmişti o bölüm. İlk Pazartesi yayınlandığında Totalde 5.52 A/B`de 9.18 almıştı galiba.
5.52 mi 9.18 mi. 😱 😱

Ama Pis Yedili var napıyım.

:D

Turkcell Sahur paketimde 1.84 CB var KVP'yi indiricem bide Merlin'i kalırsa Yalan Dünya'yı da indiririm.
:A
Neden indiriyosun mobillemisin ki?

KVP`yi napacaksın Allah aşkına ben sonunu söyleyim Polat ölmüyor. :D

Merlin`i de CNBC-e sabah akşam yayınlıyor. :D

Neden indiriyosun mobillemisin ki?

KVP`yi napacaksın Allah aşkına ben sonunu söyleyim Polat ölmüyor. :D

Merlin`i de CNBC-e sabah akşam yayınlıyor. :D
Hayır ama boşuna heder olmasın CB'lar hazır beleşken indiriyim.
:D :D
Sezon finalini indiricem KVP'nin ben ayrıca CNBC-e'de sevmiyom ileridir orası ayrıca.

Sen Suskunları izledin mi ben de bu bölümü izlemiycem. :bağır: :winkk:

Hayır ama boşuna heder olmasın CB'lar hazır beleşken indiriyim.
:D :D
Sezon finalini indiricem KVP'nin ben ayrıca CNBC-e'de sevmiyom ileridir orası ayrıca.

Sen Suskunları izledin mi ben de bu bölümü izlemiycem. :bağır: :winkk:
Ben sana yeni diziye başla demiyorum. :bağır: Olanı izliycen. Suskunlar bitmiş nesini seyredeyim. :winkk: Zaten Uçurumu seyrettim pişman oldum bi de Suskunlar mı pişam etsin? :D

EveN post: 1393704' Alıntı:

Ben sana yeni diziye başla demiyorum. :bağır: Olanı izliycen. Suskunlar bitmiş nesini seyredeyim. :winkk: Zaten Uçurumu seyrettim pişman oldum bi de Suskunlar mı pişam etsin? :D
Uçurum ile Suskunlar bir mi. :bağır:

Sen kaybedersin oğlum sen izleme yarın öbürgün üniversitedeki arkadaşların şu Ecevit ne çekti dese yorum bile yapamayacaksın. :bağır:

Bu hafta izle bence. 😉

mrt-06 post: 1393709' Alıntı:
Uçurum ile Suskunlar bir mi. :bağır:

Sen kaybedersin oğlum sen izleme yarın öbürgün üniversitedeki arkadaşların şu Ecevit ne çekti dese yorum bile yapamayacaksın. :bağır:

Bu hafta izle bence. 😉
Bizim üniversitede ne çekti demezler çünkü asıl çeken bizleriz. :D

Bitmiş gitmiş güncel olsa hadi neyse. Uçurum çok güzel diziyidi. Suskunlar hakkında fikrim yok.

EveN post: 1393713' Alıntı:

Bizim üniversitede ne çekti demezler çünkü asıl çeken bizleriz. :D

Bitmiş gitmiş güncel olsa hadi neyse. Uçurum çok güzel diziyidi. Suskunlar hakkında fikrim yok.
Ok. 😉

(Üstteki Haluk mu yine. :( )