29 Temmuz 2011 Cuma Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,762
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar uzun zamansır takip etmimiyordum ancak bugün gördüm ki trt ve ntv de reytingge girmiş ayrıca karımın dediği dedik çaldığı kontrbas tamamen rezillik levent kırca gibi bir ustaya yakışmıyor fakat totalde 7 . oluyor ne iş ab de ise hakettiğini almış 35 inci...
dinle sevgiliyi yazaın başından beri izliyorum fena değil ancak foxun denizz yıldızı geldiğinde ne yapacağı önemli
VE ADMİNİM SANA VE ARKADAŞLARA MERHABA DİYORUM[biraz sonda oldu ama]

ya arkadaşlar uzun zamansır takip etmimiyordum ancak bugün gördüm ki trt ve ntv de reytingge girmiş ayrıca karımın dediği dedik çaldığı kontrbas tamamen rezillik levent kırca gibi bir ustaya yakışmıyor fakat totalde 7 . oluyor ne iş ab de ise hakettiğini almış 35 inci...
dinle sevgiliyi yazaın başından beri izliyorum fena değil ancak foxun denizz yıldızı geldiğinde ne yapacağı önemli
VE ADMİNİM SANA VE ARKADAŞLARA MERHABA DİYORUM[biraz sonda oldu ama]

Hoşgeldin tekrar :)

Onlar SBT reytinglerinde var. SBT diğerinden farklı bir şirketin sonuçları :)

Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas iyi başlamadı maalesef. Dizinin fazla süreceğini tahmin etmiyorum. Levent Kırca, Olacak O Kadar'a dönmeli ve dönecektir diye tahmin ediyorum çünkü bu yaz müthiş reytingler aldı Olacak O Kadar'ın tekrarları :)

Dinle Sevgili konusunda Fox'un ne yapacağı gerçekten merak konusu. Bana kalırsa saatini değiştirmeyecekler.
19.00 Deniz Yıldızı
20.15 Dinle Sevgili
21.45 O gün ne varsa o dizi şeklinde devam ederler :)

- Kanıt uzun süre daha devam eder yoluna.

- Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas berbat bir yapım. Levent Kırca'ya yakışmıyor.

- Dinle Sevgili çok iyi gitmekte. Deniz Yıldızı gelince bakalım ne olacak?

- Aşk-ı Memnu'nun tekrarı çok iyi. Fakat diğer tekrarların reytingleri azalmakta. :(