Bu yorumunu okuyunca anlam verememiştim ama ta ki bölümü izleyinceye kadar. Bölüm mantık hatalarıyla ve kendini tekrar etmelerle doluydu. Ben de anlamadım şimdi nasıl bu kadar izlendiğine dair. İşte tanıtımını iyi yaptılar, oradan kazandılar reytingi.Bu Söz nasıl o kadar izleniyor anlamıyorum. Dizide en ufak bir değişim yok. İnsan biraz daha klişeden kurtarmaya uğraşır diziyi ama bunlar aynı yolla devam ediyorlar. Radikal değişiklikler yapılması lazım.
Millete sorgulama yok ki dümdüz izliyorlar. İki güzel sözde hemen gaza geliyorlar ve izlemeye devam.Bu yorumunu okuyunca anlam verememiştim ama ta ki bölümü izleyinceye kadar. Bölüm mantık hatalarıyla ve kendini tekrar etmelerle doluydu. Ben de anlamadım şimdi nasıl bu kadar izlendiğine dair. İşte tanıtımını iyi yaptılar, oradan kazandılar reytingi.
Aynen öyle. Düşündüm bu bölümü, acayip mantık hatası buldum, Söz'ün yorum konusunda uzun bir yorum yazdım. Sırf oyuncular ve karakterler için izliyorum aslında diziyi.Millete sorgulama yok ki dümdüz izliyorlar. İki güzel sözde hemen gaza geliyorlar ve izlemeye devam.
Bak sana samimi söylüyorum dizide toplasan üç beş kişi oynuyor diğerleri dümdüz rol yapıyor.Aynen öyle. Düşündüm bu bölümü, acayip mantık hatası buldum, Söz'ün yorum konusunda uzun bir yorum yazdım. Sırf oyuncular ve karakterler için izliyorum aslında diziyi.
Önceki bölüm iyi gibiydi. O bölümün üzerine iyi bir tanıtım yapıldı. Yalnız işte senaryo üzerinde fazla çalışılmadığı belli.
En iyi rol yapan, kuşkusuz Serhat Kılıç. Tiyatro kökenli olduğu için doğal olarak iyi olacak. Sesini kullanma, jest-mimik kullanma olarak dizinin en iyisi, net. Karakteri sıkmaya başladı ayrı konu. Diğerlerinde sıkıntı olsa bile, Serhat Kılıç'ta sıkıntı olduğunu rastlamadım. Bu dizideki bu karakteri çok sıktı. Başka dizilerde, başka karakterlerde görmek lazım. İşi de zor. Sürekli sakat taklidi yap, sürekli ses tonununu ayarla ve sürekli hareket içerisinde ol.Bak sana samimi söylüyorum dizide toplasan üç beş kişi oynuyor diğerleri dümdüz rol yapıyor.
Kaliteli dizinin hali bir başka oluyor be reyizresmen arka sokaklar gibi halkın dizisi oldu söz de trendlerde ilk 5 te 3 videosu var ilk 50 de 10-11 tane söz videosu var @Çiğdem- @destere @Yiğitt @eskici @vadikızı @Dosi @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @Harunnn60 @Thequeer @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 58325
+947415415Kaliteli dizinin hali bir başka oluyor be reyiz
resmen arka sokaklar gibi halkın dizisi oldu söz de trendlerde ilk 5 te 3 videosu var ilk 50 de 10-11 tane söz videosu var @Çiğdem- @destere @Yiğitt @eskici @vadikızı @Dosi @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @Harunnn60 @Thequeer @S.G.A.T.
Yok, netim kesildi dün. 1.5 gündür yoktu, bugün geldi. Eksiklerimi kapatayım, hızlandım.Son bölümü izledin mi
Tamam kanka izleyince haber et bana sen izlemedin diye yorum yapmadım yorum konusunaYok, netim kesildi dün. 1.5 gündür yoktu, bugün geldi. Eksiklerimi kapatayım, hızlandım.
Tamamdır, bir iki güne izlemiş olurum.Tamam kanka izleyince haber et bana sen izlemedin diye yorum yapmadım yorum konusuna
Bekliyorum reyizTamamdır, bir iki güne izlemiş olurum.
diziyi görünce insan halktan soğuyorresmen arka sokaklar gibi halkın dizisi oldu söz de trendlerde ilk 5 te 3 videosu var ilk 50 de 10-11 tane söz videosu var @Çiğdem- @destere @Yiğitt @eskici @vadikızı @Dosi @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @Harunnn60 @Thequeer @S.G.A.T.