29 Ocak 2016 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reytinglerini araştır istersen kiralık aşk kadat fazla değildi eminim buna

+9 u kiralık aşk kadat görmedi
Geçen yıl izliyordum Kiraz Mevsimi almıştı +9. Eminim.
Yazın zaten iyi oranlar alıyordu sonr Eylül-Ekim-Kasım'da da iyiydi.

Zaten ben iki diziyi karşılaştırmadım sonları aynı olacak dedim.

Atv için düşündüğün komplo teorileri bende pes dedirtti.

gerçekler bunlar Allah aşkına söyle cuma günü as-karagül-kiralık aşk-gg arasında yeni bir programın tutup 5 ten yukarı reyting alma şansı yüzde kaç

gerçekler bunlar Allah aşkına söyle cuma günü as-karagül-kiralık aşk-gg arasında yeni bir programın tutup 5 ten yukarı reyting alma şansı yüzde kaç
Ya Atv bu sezon iyi yönetiliyor. Bak mesela Yeter'i yılbaşı yayınlanıyıp sonra bol tekrarla diziyi tutturdular.
Dizi bu hafta biraz düşünce sen hemen kimse anlamasın diye az düşürdüler diyorsun. Hadi tamam oynuyorlar diyelim. Fatih Portakal nasıl her hafta yüksek oranlar alıyor? Adamın siyasi görüşü ortada ve FOX'ta yayınlanıyor ona rağmen reytinglerde 1.
Eğer senin dediğin gibi olsa ilk Fatih'in reytingleri düşerdi.

Ben almadı demiyorum ama kiralık aşk kadar almadı

Diziyi bende izliyordum gecen yıl

fatih portakalı düşürmek göze soka soka şike yapıyoz demek olur adamın popülerliği ortada
atv-trt1 vb. hepsi sabah haberlerinde giydiriyor adama
twitterda her akşam tt

ayrıca yeter 2 bölümdür düşüyor
neyse göreceksin kehribar gelip iyi reyting alacak cumaları

Yazıyorum bunları bir yerlere.

Yuh mu diyeyim helal mi diyeyim bilemedim. Ama bu seferlik hakkını veelim Arka Sokaklara

Kiralık aşk'ta dün beni de etiketleyip duruyordun @xemrexxx nolmuş korişine
ömer soyunmadı hasta olduğu için
çocuğu reyting için soya soya hasta ettiler 2 haftadır oynamadiği için reytingleei düştü iyi mi

Özcan Deniz, beyaza ver yansın etmiş. Oyuncularla ilgilenmedi etmedi diye. İyi ki ilgilenmemiş. Serkan Kaya götürmüş reytingi

koriş de bir yere kadar
senarist ilişki ihtimalleri konusunda kavak yelleri ve gossip girl e fark attı

Kiralık Aşk geçen haftalara göre ciddi bir düşüş yaşamış, ama hala iyi gitdiyor. Gerçi gelecek aylarda Güzel Köylü'nün kaderini yaşarsa şaşırmam. Arka Sokaklar da Kanal D'nin verdiği final kararına nispet yaparcasına zirveye yerleşmiş.

Arka Sokaklar totalde zirve yapmış
bu hafta ekibe birşey olmuştur büyük ihtimal