29 Ocak 2016 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok artık Arka Sokaklar uçmuş. :F Şike var şike. :A
Şaka maka diziye helal olsun.

Kiralık Aşk düşmüş. Her romantik-komedi dizilerinin hızlı yükselişi olduğu gibi düşüşü de hızlı. Geçen yıl Kiraz Mevsimi bu yıl Kiralık Aşk. :) Hiç şaşırmadım. :)
Kiralık aşk kiraz mevsimini her alanda geçti km bu kadar istikrarlı reyting almıyordu :)

Hayır yazmıyorum çünkü izlemiyorum diziyi. :D dizi 105.bölümde 7 Reyting alıyor böyle ucuz numaralarla Reyting almadı hiçbir zaman. :A
Anladım. Ben de yazar olsam rakibin olurum. :A

Nasıl yok bilmesem beni kandırcan her bölüm birbirlerine silah çekmiyorlar mı? Hatta Gülse Birsel gönderme de yapmıştı zombili. :A

Şu dizide birde seni oynatsalar keşke hem sen para da almazsın gönüllü oyuncu olursun. :A
Arka sokakların oyuncusu onur bay yani tekin benim şimdiki üniversitemde bahçesehirden atıldım boş ver oynamıyım sihirli annemde oynamak isterdim dizi rtürk tarafından yayından kaldırıldı ve ak holding ve doğuş tarafından seray severin kafası tam benlik eski tuna olayını

@Harunnn60 biz dizilerin hakkını yemeyiz zaten yeni şafak kulumuzun yazarları da trt deki reyting artışına mazeret aramaya başlamışlar.) neymiş stv kapanınca izleyici trt ye kaymış fet o amcam neden trt ye destek versin hadi verdi diyelim stv kitlesi ağır totaldi trt ab de coşuyor :D zaten bir destek olsa desteği bize verir sonuçta paralel yapının osmanlıdaki en güçlü temsilcisi safiye sultan han hazretleri :A

neyse yoruma geçelim dünkü bölüm yasemin-sude-sinan üzerineydi iki bölümdür kuru kızla ömüşü izleyemiyor izleyici zaten reytingi de koriş kurtarıyor :D
neyse halkın dizisine de helal olsun gerçi ezel karşısında 15 reyting alan dizi bu diziler karşısında 8 alamamış kesin şike düşeriyorlar rıza babayı .ss

@Harunnn60 biz dizilerin hakkını yemeyiz zaten yeni şafak kulumuzun yazarları da trt deki reyting artışına mazeret aramaya başlamışlar.) neymiş stv kapanınca izleyici trt ye kaymış fet o amcam neden trt ye destek versin hadi verdi diyelim stv kitlesi ağır totaldi trt ab de coşuyor :D zaten bir destek olsa desteği bize verir sonuçta paralel yapının osmanlıdaki en güçlü temsilcisi safiye sultan han hazretleri :A

neyse yoruma geçelim dünkü bölüm yasemin-sude-sinan üzerineydi iki bölümdür kuru kızla ömüşü izleyemiyor izleyici zaten reytingi de koriş kurtarıyor :D
neyse halkın dizisine de helal olsun gerçi ezel karşısında 15 reyting alan dizi bu diziler karşısında 8 alamamış kesin şike düşeriyorlar rıza babayı .ss
ben geçen yıldan sonra bu reytingler iyidir stvden ve bir deniz hikayesinden transfer var Araka sokaklara