29 Ocak 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Unutmuşum perşembeye gelirse Kardeş Payı'nın reytingleri düşer.
Kanalın bütün sezonu böyle geçirileceğini sanmıyorum. Serçe Sarayı, bence 26'sında başlar. Çünkü 19'unda maç var. Ondan sonra pt-1'de SS, pt-2'de ise Kardeş Payı olur. Reytingleri elbet düşer, ama Star'ın geçmişinde Behzat Ç. ve İşler Güçler gibi dizilerin de varlığını göz önüne alırsak yayından kaldırılacağını sanma.

26sınıda yayınlayacak maçın Star Tv 31inde Serçe Sarayı başlar.

Şöyle diyorum ilk maç 19unda 2. maç 26sında yani ara yok o son maçı da Star Tv yayınlayacaktır,Serçe Sarayı 31inde ya da Martta başlar.
Şubat 28 çekiyor ama. 12'sinde falan başlayacağını düşünüyorum ben, o kadar geçe bırakmazlar.

Vadi baya düşmüş, dizi beğenilmeyen bölümlerde daha yüksek alıyor, beğenilen bölümlerde düşüyor ilginç.

Kocamın Ailesi tüm gruplarda 7'yi geçerek çok başarılı gitmiş.

Kardeş Payı yeni sezona süper başlamış, tebrikler. Özellikle totalde 5 reytingi geçmesi baya şaşırttı beni. Kanal D Arkadaşım Hoşgeldin'i 23:15'te başlatmasının cezasını çeksin bakalım.

Bedel çok iyi bir başlangıç yapamamış gibi ama ATV'deki dizilerin çoğunun düşük başladığını düşünürsek oranları çok da kötü değil. Haftaya belli olacaktır dizinin durumu.

Bu Tarz Benim savaşının dünkü galibi TV8 olmuş.

Vadiye dün bir sahnesine baktım ve bence kötübir bölümdü.Eski Vadi nerede bu vadi enrede.Necati Şaşmazda oyunculuk 0 kendi sesi de değil galiba.Güllü ile olan hapşurma sahnesi vasattı.Bu oranları alması bile mucize.Acilen bir karakter lazım Memati gibi.

Necati Şaşmazin oyunculuğu kötüyse Türkiye de oyuncu denilecek oyuncu yok demektir

kardeş gidip özete bakmışsın kötü bi bölümdü diyosun bi git Allah aşkına
kötü oyunculuk mu la aga git nazife anne öldükten sonra döktürdüğü sahneleri izle adam resmen yaşayarak oynuyor oyunculuğunun zirvesinde
bu oranları alması mucize gerçekten vadi için rezil oranlar!

Necati Şaşmazin oyunculuğu kötüyse Türkiye de oyuncu denilecek oyuncu yok demektir
adam gitmiş 10 saniye özeti izlemiş konuşuyor kötülemek isteyen adam her türlü kötüler

Necati Şaşmaz oyunculuğunun zirvesinde müthiş oynuyor dün öyle bi ağladı ki annem bile ağladı

Oranlara bak acil su reytinglere de el atilmasi lazim resmen el atmis paralel yapi buraya. Yazi hiç dusunemiyorum bunlar iyice düşürürler Vadiyi. Elbet tespit edileceksiniz o güne kadar bekleyelim