Unutmuşum perşembeye gelirse Kardeş Payı'nın reytingleri düşer.pt-2'de zaten Dada Dandinista var. Serçe Sarayı'nın Perşembe'ye geleceği netleşti gibi.
Kardeş Payı, Serçe Sarayı gelince 23.00-23.15 civarında başlayacaktır.
Unutmuşum perşembeye gelirse Kardeş Payı'nın reytingleri düşer.pt-2'de zaten Dada Dandinista var. Serçe Sarayı'nın Perşembe'ye geleceği netleşti gibi.
Kardeş Payı, Serçe Sarayı gelince 23.00-23.15 civarında başlayacaktır.
Kanalın bütün sezonu böyle geçirileceğini sanmıyorum. Serçe Sarayı, bence 26'sında başlar. Çünkü 19'unda maç var. Ondan sonra pt-1'de SS, pt-2'de ise Kardeş Payı olur. Reytingleri elbet düşer, ama Star'ın geçmişinde Behzat Ç. ve İşler Güçler gibi dizilerin de varlığını göz önüne alırsak yayından kaldırılacağını sanma.Unutmuşum perşembeye gelirse Kardeş Payı'nın reytingleri düşer.
26sınıda yayınlayacak maçın Star Tv 31inde Serçe Sarayı başlar.Kanalın bütün sezonu böyle geçirileceğini sanmıyorum. Serçe Sarayı, bence 26'sında başlar. Çünkü 19'unda maç var. Ondan sonra pt-1'de SS, pt-2'de ise Kardeş Payı olur. Reytingleri elbet düşer, ama Star'ın geçmişinde Behzat Ç. ve İşler Güçler gibi dizilerin de varlığını göz önüne alırsak yayından kaldırılacağını sanma.
Tam anlayamadım cümleni?26sınıda yayınlayacak maçın Star Tv 31inde Serçe Sarayı başlar.
Şöyle diyorum ilk maç 19unda 2. maç 26sında yani ara yok o son maçı da Star Tv yayınlayacaktır,Serçe Sarayı Martta başlar.Tam anlayamadım cümleni?
Şubat 28 çekiyor ama. 12'sinde falan başlayacağını düşünüyorum ben, o kadar geçe bırakmazlar.Şöyle diyorum ilk maç 19unda 2. maç 26sında yani ara yok o son maçı da Star Tv yayınlayacaktır,Serçe Sarayı 31inde ya da Martta başlar.
Aynen olabilir,geçe bırakmazlar,Şubat'ın 28 çektiğini unutmuşum.Şubat 28 çekiyor ama. 12'sinde falan başlayacağını düşünüyorum ben, o kadar geçe bırakmazlar.
yorumsuz bi güne yorum yazmasaydın keşke YORUMSUZ yazsaydın anlardıkGünün yorumu eklendi.
Emin olamadim önce. Düzelttim simdi.@Yakamoz-Asi son zamanların değil tüm zamanların en düşük ab reytingi vadi için )
neyden emin olamadınEmin olamadim önce. Düzelttim simdi.
tüm zamanlarin en düsük olup olmadigini A/B'de.neyden emin olamadın
en düşük en düşüktüm zamanlarin en düsük olup olmadigini A/B'de.
Necati Şaşmazin oyunculuğu kötüyse Türkiye de oyuncu denilecek oyuncu yok demektirVadiye dün bir sahnesine baktım ve bence kötübir bölümdü.Eski Vadi nerede bu vadi enrede.Necati Şaşmazda oyunculuk 0 kendi sesi de değil galiba.Güllü ile olan hapşurma sahnesi vasattı.Bu oranları alması bile mucize.Acilen bir karakter lazım Memati gibi.
kardeş gidip özete bakmışsın kötü bi bölümdü diyosun bi git Allah aşkınaVadiye dün bir sahnesine baktım ve bence kötübir bölümdü.Eski Vadi nerede bu vadi enrede.Necati Şaşmazda oyunculuk 0 kendi sesi de değil galiba.Güllü ile olan hapşurma sahnesi vasattı.Bu oranları alması bile mucize.Acilen bir karakter lazım Memati gibi.
adam gitmiş 10 saniye özeti izlemiş konuşuyor kötülemek isteyen adam her türlü kötülerNecati Şaşmazin oyunculuğu kötüyse Türkiye de oyuncu denilecek oyuncu yok demektir