edemezdi. yeni sezonda en az 2-3 yeni dizi gelecek. reytingi daha çok düşerdi. show-atv pazartesiye kesin dizi koyar.Entrika ayarında Aralık ayına kadar devam edemez miydi ?
edemezdi. yeni sezonda en az 2-3 yeni dizi gelecek. reytingi daha çok düşerdi. show-atv pazartesiye kesin dizi koyar.Entrika ayarında Aralık ayına kadar devam edemez miydi ?
Sağol canım. 😘Sen ne dersen doğrudur reis 🫡
Dikkat et yoksa bazıları yine bize laf atar, gey tarzında 😂😂Sağol canım. 😘
Sevdiğin oyuncu(lar), yazar ekibi OGM'le dizi yapsa bile mi izlemicen ?Ekli dosyayı görüntüle 126579
Şu reytingleri alan diziyi sezon sonunu beklemeden Mayıs'ın başında bitiren Star Tv'yi ve OGM Yapım'ı kınıyorum.
1'lerde gezinen nice dizi aylarca devam ederken Ömer'in Haziran ortasını beklemeden final yaptırılması gerçekten haksızlık.
Bundan sonra OGM Yapım'ın hiçbir dizisini izlemeyeceğim.
daha erken birakmaliydin , 😛
malesef stratejik hata yaptilar. bu, bile bile lades. taa 2.sezon baslarin da bold vurgulamistim. + olarak benzer bir cok yorum mevcut youtube da . benim adima surpriz olmadi gelinen durum.Ekli dosyayı görüntüle 126579
Şu reytingleri alan diziyi sezon sonunu beklemeden Mayıs'ın başında bitiren Star Tv'yi ve OGM Yapım'ı kınıyorum.
1'lerde gezinen nice dizi aylarca devam ederken Ömer'in Haziran ortasını beklemeden final yaptırılması gerçekten haksızlık.
Bundan sonra OGM Yapım'ın hiçbir dizisini izlemeyeceğim.
Herkes kendi işine baksın, kimseye göre hareket eden biri değilim.Dikkat et yoksa bazıları yine bize laf atar, gey tarzında 😂😂
Bende atayım mı? 😅😂Dikkat et yoksa bazıları yine bize laf atar, gey tarzında 😂😂
Atma ben seni sevirem 😂😂Bende atayım mı? 😅😂