29 Nisan 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Camdaki Kız AB'de neredeyse ilk ikiyi kapatacakmış. Dizilerin düştüğü bu haftada oranlarını yükseltmesi iyi.

Mucize Doktor 5 bandından aşağı inmemesi güzel.

Survivor fena değil.

Bir Zamanlar Kıbrıs ciddi kayıp yaşamış bu hafta.

CK dışında bütün diziler düşmüş bakalım bu gece itibaren avrupa maçları yok düşüşler devam edecek mi merak ediyorum.

Akrep yine rezil oranlar almış ama bu reytinglerle bile büyük ihtimalle hikayesini tamamlayacak olması çok güzel, ayrıca yok sezon sonunu görmez 12'de final yapar, 14'de final yapar derken dizinin 21. bölüm fragmanının bile yeni bölüm olarak verilmesi de çok hoş bir duygu. Ayrıca diğer mecralarda görmedim ama özellikle Twitter'daki bir kitle diziyi aşağılamaya çalışmışlar ve ergenus K...m fanları Evrim Alasya'ya laf sokmaya çalışmışlar da kendi dizileri o dizinin kitlesine yakın bir dizi yokken bile 2 reyting zar zor alıyordu o yüzden sesimi çıkarmayacağım. Ne olursa olsun, ne kadar kudururlarsa kudursunlar dizimize bu reytinglerle bile bol keseden şans veriyorlar ayrıca dizinin kaderiyle oynadıkları için de vermek zorundalar.

Alev Alev maça rağmen yükselmiş, düğün epey etki etti demek.

Mucize Doktor düşüşte ama yine iyi oranlar almış.

Bir Zamanlar Kıbrıs maçtan çok fena etkilenmiş.

Camdaki Kız'ın bu kadar rezilliğe rağmen üstelik maç da varken yükselmesi garip. Yalnız olayı Mucize Doktor'un çocuk fanları güzel özetlemiş, şu çocukların resmen ilk kez doğru düzgün konuştuğunu gördüm ya ölsem de gam yemem. :A

Çukurova erimeye devam ediyor, sezon sonu final yapmazsa gelecek sezon erken final olabilir, dün akşam ki bölümle senaryo iyice saçmalamaya başladı zaten, Sevda ve Ümit'in yaptıkları seyirci kaçırıyor.

Alev Alev için diyecek söz yok, çok minik bir yükseliş yaşamış üç grupta da fakat hak ettiği bu oranlar değil bu kadronun.

Mucize Doktor yakında 4'ü de görür ve bu oranlarla yeni sezon gibi bir saçmalık yapılacağını sanmıyorum.

Kıbrıs çok kötü düşmüş, TRT bu diziyi şişirmedi pek nedense, ama yine de oranları gayet iyi, uzun süredir dizi tutturamayan TMC'ye ilaç gibi gelmiştir.

Camdaki Ecünnü için millet saydı sövdü fakat izlemekten de geri kalmamışlar, özellikle AB kesiminin böyle rezilliklere prim vermesine şaştım kaldım. Azalarak bitmesini umuyorum. :Z

Dizinin değil kadının derdindeyim ben zaten. :A Fatma'yı da izle müsait zamanında. :A
Bekaret sahnesini gözümüze sokarcasına gösteren ve aynı zamanda izlemeye devam ettiğin dizinin yüksek reytingleri alması hakkında hiçbir açıklama yapmaman ilginç. İzlemediğin bir dizi olsaydı şu ana kadar yüzlerce kez yerin dibine çoktan sokmuştun halbuki. Ben de senden tepki olarak diziyi bırakmanı beklerdim, hayal kırıklığına uğradım açıkçası. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bekaret sahnesini gözümüze sokarcasına gösteren ve aynı zamanda izlemeye devam ettiğin dizinin yüksek reytingleri alması hakkında hiçbir açıklama yapmaman ilginç. İzlemediğin bir dizi olsaydı şu ana kadar yüzlerce kez yerin dibine çoktan sokmuştun halbuki. Ben de senden tepki olarak diziyi bırakmanı beklerdim, hayal kırıklığına uğradım açıkçası. :A
İşte o sahne yüzünden reytingler için yorum yazmıyorum yoksa çoktan döşemiştim sevinç mesajımı. :A Yine Burcu için sevindim ama sağolsunlar öyle bir sahne yaptılar ki sevincim içime kaçtı alenen gösteremiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
İşte o sahne yüzünden reytingler için yorum yazmıyorum yoksa çoktan döşemiştim sevinç mesajımı. :A Yine Burcu için sevindim ama sağolsunlar öyle bir sahne yaptılar ki sevincim içime kaçtı alenen gösteremiyorum. :A
Bırak şunu da gel Masumlar'ı izleyelim. :A