29 Nisan 2016 Cuma Reyting Sonuçları

Survivor çoook kötü bölümdü @Yiğitt'e de demiştim:F
Oyunları geçtim dün akşam survivor Serkay üzerine kurulmuş bir bölümdü :F habire gönüllüler adası gösterildi. Hiçbirşey yoktu. Gönüllü adasından Nihal bile bölüme isyan etmişken bölümün iyi oran almasını hiç düşünmedim bile:F
Neyse artık Acun Semih ve Atakan'dan reyting sağar Damla yada Serkay'ını biri yapar şikeci melun!
Survivor sıkıcıydı, 10-0 kimse izlemezdi zaten. :D Millet baktı 5-0 falan oldu, kapattı ekranı. :F Türk halkı gerçek yarış, kıyasıya mücadele istiyor. :D

ohhh maşşallah polat vurulsa vadi 10 reytinge yaklaşamaz hüsnüye bakın siz ayoll arka sokakları 4 reytingten alıp 10 reytinge kadar götürdü :F:F:F

kehribar tam dediğim şekilde ilerliyor 4 reyting devam eder 2-3 haftaya 3 reytinge düşer demiştim düştü sezon sonu kadar 3 giderse final yapar 2 sezonluk senaryosu yok başladığı haftadan beridir televizyondan öncelik verdim ama bu hafta kiralık aşka televizyondan öncelik vericem @xemrexxx :Z:Z:Z

ohhh maşşallah polat vurulsa vadi 10 reytinge yaklaşamaz hüsnüye bakın siz ayoll arka sokakları 4 reytingten alıp 10 reytinge kadar götürdü :F:F:F

kehribar tam dediğim şekilde ilerliyor 4 reyting devam eder 2-3 haftaya 3 reytinge düşer demiştim düştü sezon sonu kadar 3 giderse final yapar 2 sezonluk senaryosu yok başladığı haftadan beridir televizyondan öncelik verdim ama bu hafta kiralık aşka televizyondan öncelik vericem @xemrexxx :Z:Z:Z
Kehribarı satarsın ha :bağır:

Arka Sokaklar kendisini çekemeyenlere kapak yapmış. Artık boş boş konuşan olmaz. Biraz daha zorlasa 10 garantiydi zaten demiştim ama inanan olmadı [emoji2] [emoji122] [emoji122]

Arka sokaklar çilgın atmiş :F sevda kusun kanadinda kötü başlamiş ama tns kulumuz haftaya şişirmeye başlar

Arka sokaklar çilgın atmiş :F sevda kusun kanadinda kötü başlamiş ama tns kulumuz haftaya şişirmeye başlar
o şeriatçı,gerici diziyi izleyende akıl yokturdur zaten,trt'ye küfürlerimle :A