29 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 46.7%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 3 20.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

Oy: 2 13.3%
  • Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 4 26.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
bu dizilerin izlenme oranı 3 civarıdır 6-7 reyting yok zirve yarışı falan ütopik şeyler bunlar
onu geçecen işte 6 reytingten aşağısı imkansız sen çok ezbere konuşuyon ordan burdan duyduğun lafları söyleme bana izlenen diziler bunlar

onu geçecen işte 6 reytingten aşağısı imkansız sen çok ezbere konuşuyon ordan burdan duyduğun lafları söyleme bana izlenen diziler bunlar

senden iyi biliyorum o işleri takas sen aileni 20 milyonla falan çarpıyorsun heralde..

kanal d düşüyor zaten geçen yıl nerdeyse 3 dizisi 20yi geçiyordu bu yıl 20yi görmüşlüğü yok. tabi sbt oranlarıyla..

sbt de tüm büyük kanallar düştü o ses türkiye 8-9 reytingten 4 e düştü
ayrıca geçen sene 8 kanalölçülüyordu sbt bunun en az 3 katı kanalı ölçüüyor düşüş normal

kardeş survivor mu izliyon sen

bende behzat ç. izliyosundur die düşünüyordum
neyse

evet aga beni herkes behzat ç izliyo diye düşünüyodur ama izlemiyorum hafta sonu pek dizi izlemem survivor iyidir

kardeş işine karışmış gibi olmayayım bir vadici olarak bende izlemeni öneririm güzel bi dizi

aga güzel olduğuna eminim ama kaç bölüm izlemedim şimdi izlesem bişey anlamam yine de sağolasın

aga güzel olduğuna eminim ama kaç bölüm izlemedim şimdi izlesem bişey anlamam yine de sağolasın

ya aksiyon komedi fark etmez nasıl olsa polisiye bir dizi olay akışı değişyo haftaya bi aç izle kardeş gülmekten koparsın küfürlü yerleri bipliolar ama komik

Toplum baskısı tam olarak bu işte...

Program sıralamaları eklenmiştir, reytinglerin geçen hafta ile karşılaştırılmasını birazdan ikinci mesajdan görebilirsiniz.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]ACAYİP HİKAYELER (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:11:25[/TD]
[TD]24:46:44[/TD]
[TD]00:32:58[/TD]
[TD]3,22[/TD]
[TD]15,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok çok iyi gitmis

o değilde behzat ç. de bu hafta artış var
derbi olmasa belki birazdaha artardı

Kanal Değerlendirmeleri:

Kanal D:
UEK kötü gidiyor.Yakında İlk 10'a giremezse şaşırmayın.Zaten kim izliyor onuda anlamış değilim.
Zor Hedef Güzel reytingler almış.

Show TV:

Acun her pazar oldugu gibi iki gruptada ilk 2'yi kapatmış.
Pazar Süprizi çok iyi oranlar almış.

Star TV:
Doğuş grubu bu işten hiç anlamıyor zaten dandik filmleri koyup duruyor.Koysana oraya TV'de İlk Oscarlık filmleri.
Behzat Ç. Bu hafta Total'de 20. A/B'de 8. olmuş.Bence PT2'de ve +13 uygulamasıyla gayet güzel.

ATV:
Alyazmalım kötü gidiyor.Niye kaldırmıyor ATV bunu anlamıyorum.Koy Milyoneri oraya al reytingleri işte.
Milyoner her zamanki gibi süper.

FOX:
Babam için ise kötü reytingler almaya devam ediyor.