29 Mayıs - 4 Haziran 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kısacası bunu diyoruz.

Şuan yarışmada yarışmama rağmen çok geriledim. Yetersiz bi yarışma demek ki

Coşşmuşuz bu haftada

Başka yarışmalar hakkında birşey diyemem cnm ama en iyi performansların ms de oluyor yarışamcıda olsa juride olsan

Aynen canım şuan güncel olan yarışma çok yetersiz bir yarışma. Zaten yorum sayısından belli insanlar ilgi gösteremiyor konuya çok donuk. Senin sıcak konun yok onda.

bu yıl maşşalahın var ayol iyi ikili oluşturduk ertuğrulcular olarak
Aynen canım şuan güncel olan yarışma çok yetersiz bir yarışma. Zaten yorum sayısından belli insanlar ilgi gösteremiyor konuya çok donuk. Senin sıcak konun yok onda.
sen yinede çok üstüne gitme ayoll sonucta bzim yaırşmalarımızda o kanalda olucak %10 lukta küçük ortağız sahip çıkmakta fayda var @sokak sanati

@EFE UYSAL hahha aa zaten ertuğrul ve survivora gidiyor mesajların ikiside bitince napıcaksın bakalım ayoll

4 DEFA dinledim

tarık mengücün şakşuka kaseti vardı bende her şarkısını blirim o kasetin ama diğer albümlerini takip edemedim sesinden tanıdım hemen
Sondaki recal da çok orijinal.

Ben arada açıp dinliyorum bu tarz roman havaları, insana mutluluk veriyor bence.

Sondaki recal da çok orijinal.

Ben arada açıp dinliyorum bu tarz roman havaları, insana mutluluk veriyor bence.
Tarık bildiğim tek roman şarkıcı sanırım

aa bu recaim var demelerin bu şarkıdan geliyor yanı ben olaya fransız kaldığımdan pek anlamıyordum

Maçlar başlıcak ha onları unuttum ben yine zirvelerde olurum

Daha yeni bittiya birşey sorucam beşiktaş yine konser verecekmi

hhahah aa biliyorum onu tabikide ama pop dalında yer edinmiş o kafamda nedense
Yok vermicek ne daha yeni bitti Konfederasyon Kupası başlıyor uluslararası maçlar Almanya vs Portekiz gibi
Tahmin yarışmasıda olur