- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Yaz okulum da başlıyor yavaş yavaş mesaj sayımı azaltmaya çalışıyorum Haxball'ın da etkisi oluyor tabii.
Sana iyi gevezelikler kanka@Bully düşüşlerde ben yükselişte
Ben gidecem bir zahmet azalsin mesajlarinYaz okulum da başlıyor yavaş yavaş mesaj sayımı azaltmaya çalışıyorum Haxball'ın da etkisi oluyor tabii.
Yani öyle bir niyetim yok okuduğumu yorumladım ben, tahminim tutmayabilir de
Sana iyi gevezelikler kanka
3 haftadir benden daha çok yaziyorsun zaten ben eskisi gibi yazmiyom gerçi geçen hafta gaza basmışız yine@Çiğdem- koptu gidiyor noyancı @EFE UYSAL yi ezip geçmiş resmen ne güzel yapmış hogatha helal olsun
552 mesajla son yılların rekorunu kırmışım adeta tek tesellim @Dosi yi uzak ara geride bırakmak olmuş
@Harunnn60 un şarkı yarışması beni gaza getirdi nasıl hırslandıysam artık o hırsla diğer konularada girişişim ama lady gaga içine etti olayın bundan sonra yayınlamasada olur3 haftadir benden daha çok yaziyorsun zaten ben eskisi gibi yazmiyom gerçi geçen hafta gaza basmışız yine
Haftaya geçeriz sıkıntı yok@Çiğdem- koptu gidiyor noyancı @EFE UYSAL yi ezip geçmiş resmen ne güzel yapmış hogatha helal olsun
552 mesajla son yılların rekorunu kırmışım adeta tek tesellim @Dosi yi uzak ara geride bırakmak olmuş
Seni en çok benle @Çiğdem- konuşturuyoruz bir teşekkürü hak ettik.@Çiğdem- koptu gidiyor noyancı @EFE UYSAL yi ezip geçmiş resmen ne güzel yapmış hogatha helal olsun
Ben baya düşmüşüm oysa ki çok yazdığımı düşünüyordum. @Harunnn60 @Çiğdem-
hhaha aa evet @destere bizim kıymetimizi biliyordur ama @mrt-06 rüzgarını estirip gidicek tatile belli @EFE UYSAL ile ilk iki paylaşmaktan herzaman mutluyum onun forumda mesaj yazmasından mutlu oluyorum geçen yılın çok üstünde@Çiğdem- koptu gidiyor noyancı @EFE UYSAL yi ezip geçmiş resmen ne güzel yapmış hogatha helal olsun