- Reaksiyon puanı
- 59,928
- Puanı
- 1,060
Yok ben almayayım saol.Sevdaluk için yas tuttuğumu kim söyledi. Öylesine kaliteli bir işi kaçırdığın için bence sen yas tutmalısın.
Yok ben almayayım saol.Sevdaluk için yas tuttuğumu kim söyledi. Öylesine kaliteli bir işi kaçırdığın için bence sen yas tutmalısın.
Bence de almamalısın kaliteli dedim niye üstüne alındın.Yok ben almayayım saol.
Keşke her kaliteli yapımin ömrü uzun olsa.Bence de almamalısın kaliteli dedim niye üstüne alındın.
Valla kızmıyorum istediğin gibi dalga geçebilirsin.Keşke her kaliteli yapımin ömrü uzun olsa.
Yok dalga geçmiyorum Sevdaluk kaliteli olabilir ama bu reyting sisteminde kalite fazla değer görmüyor onu belirtmiştim.Valla kızmıyorum istediğin gibi dalga geçebilirsin.Ama şunu da söyleyeyim bence izlemeden yorum yapma.
Yok dalga geçmiyorum Sevdaluk kaliteli olabilir ama bu reyting sisteminde kalite fazla değer görmüyor onu belirtmiştim.
İzletmiştin bunu.
Daha niye izlemem diyorsun dizimi. Sen duygusal bir herifsin bu dizide de duygusal boyut fazlaydı seversin yazın izle söz verdin tamamİzletmiştin bunu.Duygulu bir sahne idi Tayyar başarılıydı beğendim.
Show TV tekrarlarını koyarsa izlerim o zaman duygusallıktan vurdu total kafa.Daha niye izlemem diyorsun dizimi. Sen duygusal bir herifsin bu dizide de duygusal boyut fazlaydı seversin yazın izle söz verdin tamam
Aç Show Tv sitesini izle onu da ben mi öğreteyim.Show TV tekrarlarını koyarsa izlerim o zaman duygusallıktan vurdu total kafa.
Bu Revan Sevdaluğu izleyecekmiş yazın duydun mu @xemrexxx
Bakarız.Aç Show Tv sitesini izle onu da ben mi öğreteyim.
😱 duy da inanma o show dizilerini izler miAç Show Tv sitesini izle onu da ben mi öğreteyim.
Sor istersen hee zaten 20 bölümmüş izlerim o zaman demişti.😱 duy da inanma o show dizilerini izler mi
o zaten kalite çıtasını karadayı ile düşrümüştü sevdaluk izlemesi de normalSor istersen hee zaten 20 bölümmüş izlerim o zaman demişti.
TV'den olursa anca netten uğraşamam gibi.Söz verdin tüm favoriler duydu.
Benim Vadim için hiç yorum yapmıyorsun.Kardeş Payı iyi gitmiş izledim dün gece bölümü.
Aramızda Kalsın sıkıcı bölümdü ama zirvede yer almış sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?