29 Mayıs 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

aboovvv iki grup da aynı çıkmış ya la :F 1000. kez oalyın okan yalabıkla alakası yo kdiyoruz :F
neyse ab grubu komple tatile çıkmış galiba my değil 7 yi geçen kg ve mer de düşmüş
sf toparlanmış gibi
kg rakipsiz saatte 6 yı geçemiyor
kmoi iyi gitmiş
fetih beklentilerin altında

Cumaya süprizim var bomba gibi bir yorumla isterseniz neden şöyle konu açmiyorsunuz muhteşem yüz yil geldi sihirli annemi yakti starla birlikte

my nin durdurulamaz düşüşü deva mediyor dizi her iki gruptada 9 alarak düşmüş yine bu yıl final olmamasının bedelini gelece yıl çekecekler ve keşke geçen sene bitirseydik diyecekler

Görüldüğü üzere bir dizi reyting kaybı yaşayabilir. Bunun şile ile alakası yok @takas

Muhteşem Yüzyıl malesef eski günlerinden uzak. Sezon başlarında A/B'de 15 alan dizi şu an 9 civarında dolaşıyor. Elbette aldığı reyting körü değil ama eski performansını göz önünde bulundurursak hayal kırıklığı.

Görüldüğü üzere bir dizi reyting kaybı yaşayabilir. Bunun şile ile alakası yok @takas

Muhteşem Yüzyıl malesef eski günlerinden uzak. Sezon başlarında A/B'de 15 alan dizi şu an 9 civarında dolaşıyor. Elbette aldığı reyting körü değil ama eski performansını göz önünde bulundurursak hayal kırıklığı.
ab nin çok az bi topluluk olmasından dolayı ordaki düşüler çıkışlar bişey ifade etmez pek 5 aile evde olmasa o gün 2 reyting kafadan gider o kadar azlar yani :D ama totalde zaten ortalaması 10-11 di diğer diziler gibi 1 yılda 15 reyting düşmedi şirket değişince :wink:

aboovvv iki grup da aynı çıkmış ya la :F 1000. kez oalyın okan yalabıkla alakası yo kdiyoruz :F
neyse ab grubu komple tatile çıkmış galiba my değil 7 yi geçen kg ve mer de düşmüş
sf toparlanmış gibi
kg rakipsiz saatte 6 yı geçemiyor
kmoi iyi gitmiş
fetih beklentilerin altında
Başlıca nedenlerden dedim cümlemi iyi okursan anlarsın bay aynştayn:wink:

100. bölüm süperdi çok beğendim ama reytinglerde beklediğim gibi gitmemiş total 8.98 almış :( daha iyi reytingler hakediyo ab 8.93 almış , milyoner akşam çok heycanlıydı kız 250 binlik soruya kadar çıktı bakalım nolucak total 3.77 ab 4.68 alarak gayet iyi :)

tns türkiyeye uyumlu reyting ölçümü der o amerikanın ölçümü açılırken okurdum türkün uzayla imtihanı amerikan şirket olan tns kabul etmedi diye yayından kaldırırdı sebebi örnek galip derviş