29 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Sultan (Kanal D)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 4 36.4%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 2 18.2%
  • Seksenler (TRT 1)

• Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Tekrar kaç alacaktı ki, reklamlı yayınlanan bir tekrar bu.

destere dün uçmuştu 8 civarı bekliyordu ondan dedim
))))))))))))
destere' Alıntı:
sultanın tekrarı bile 8 reyting alır uçurum diplerde
)

ama bu sevindirici bir durum engame rakip geldi
)))))))))) artık destere ile engame kendi arasında yaroşın birinciyi bize haber versinler
)))))))))

Son düzenleme:
Benimle alay etmeye hakkınız yok diye düşünüyorum, aynı şekilde destere ile de, herkes yanılabilir.

Benimle alay etmeye hakkınız yok diye düşünüyorum, aynı şekilde destere ile de, herkes yanılabilir.

ortaya iddia atan olursa yapılan her eleştiriyi hakeder. iddia dogru çıkınca seviniliyorsa tersi çıkıncada sonuçlarına katlanılacak. hamama giren terler

öbgzk haftaya düşer yine pis yedili iyi oranlar almış

Moderatörün son düzenlenenleri:
dün yine Sultanı izledim
bayıldım ya bu diziye tam benlik

destere dün uçmuştu 8 civarı bekliyordu ondan dedim
))))))))))))

ama bu sevindirici bir durum engame rakip geldi
)))))))))) artık destere ile engame kendi arasında yaroşın birinciyi bize haber versinler
)))))))))

sendeki mantığa hayranım kaybettin açıkca hala üste çıkmaya çalışıyorsun beyazsoy ..
) dün dedin 5 i geçmez total 6 ab de 7 reyting almış tekrarı... ab grubunda hanı hiç izlenmezdi bu dizi her dediğinin tersi çıkıyor
))

beyazsoy seni burda nasıl susturduğumu herkes gördü bi de üste çıkmaya çalışman komik oluyo tamam abi de geç
her konuda aynısın adamlar seni susturuyo işte geç bu ayakları

destere haklı dün 5'i geçemez diyordun, 6'yı geçse "oha derim" diye yorum yaptın

destere haklı dün 5'i geçemez diyordun, 6'yı geçse "oha derim" diye yorum yaptın

aga bu adam böyle yediremiyo kısacası bu her konuda susturuyom bunu anlamıyo bu konuda da görüldüğü gibi yine dediğinin tersi çıkmış endgame le dalga geçiyo bence beyazsoy endgame i geçti

Adımın sürekli nedensiz yere kullanılmasından rahatsız oluyorum, eskiden şaka olarak düşünüyordum ama artık rahatsız oluyorum, bundan sonra alay olarak nitelendirilebilecek mesajlardan şikayetçi olacağım, herkese duyurulur.

Konu dışı mesaj yazmak zorunda kaldığım için üzgünüm.

destere dün ne değim ortada biz totali konuşuyorduk. sbt saatlik ortalmalası totali verdiğini biliyorsun. ab yi nede karıştırıyon anlamış değilim.
)))) acaba bana dediğin de psikolojik olrak yansıtma mı var
))) kendini haklı çıkarmaya çalışmıyorsun umarım
))))))). . ben ne diyorum 6 yı geçerese oha derim. yani bekletim 6 nın altı. bunu diğerleri yanlış alıyorda sen nasıl yanlış anlıyorsun anlamış değilim
)))))).. diğer mesajımda 4 değil 5 olsun dedim. noktasına kadar tutaracak değilim ya elimde denek aleti yok ya

- - - Ekleme - - -

bence de 5 i rahat geçer hatta 7 yi bile geçebilir

ne olursun
ben yatıyom

- - - Ekleme - - -

beyazsoy seni burda nasıl susturduğumu herkes gördü bi de üste çıkmaya çalışman komik oluyo tamam abi de geç
her konuda aynısın adamlar seni susturuyo işte geç bu ayakları
takas dün dediklerin yukarda konuşuyonsun hala allahım tam komedi ya
))))))))))

5i geçemez nerde dedim ya 6 yı gçerse oha diyorum. yani 6 nın altında alacak demek bu lafı neresinde anlıyorsunuz

Son düzenleme:

dün net bir şekilde 5 i geçmez dedin bir önceki günde sultanın ab si çok düşük gelir dedin iki konudada yanılmışsın hata yok bende ..
)

dün net bir şekilde 5 i geçmez dedin bir önceki günde sultanın ab si çok düşük gelir dedin iki konudada yanılmışsın hata yok bende ..
)

destere ne zama 5 gi geçemez dedim. son yazdıgım açık 6 yı geçerse oha derim diyorum. yani 6 yı geçemez demişim. dediğim laf sitede yazıyor. 4 olmasın 5 olsun ama daha fazlasını sbt bile yamaz diyorum
burdan ne çıkıyor. tahminim en fazla 5 ile 6 arası demek 6 olursa oha diyorum

dün sbt nin deneklerinde yanıldıgımı söyledim ama burda takas ve sen açık olarak yanıldınız . ben kaybetiğimde kabul ediyorumda sizler üste çıkmaya çalışıyorsun. takas yine iyi 7 de sen 8 olur dedin
)))))))))))))))))))))) hala üste çıkmaya çalışmak nasıl bir psikoloji yahuu
))))))))

- - - Ekleme - - -

beyazsoy komedisin la

senin 7 tahmin ne oluyor acaba
)))))))))))))
benim değim açık 6 olursa oha diyorum dedim. hadi 5 demiş olasam bile senin 7 tahmininden daha yaklaşmışım hala konuşuyon
))))))

sultanın reytingini 0.20 az tahmin etmişim

Oyle Bir Gecer Zaman Ki bu hafta total'de 1 , a/b'de 2 reyting artarak cok basarili olmus.