4 Olmasın 5 olsun ama daha fazlasını sbt bile yapamaz )))))))
5 den fazla gelirse bundan sonra tahminde bulunmayacaksın endgame le birlikte 😀d sizin tahminleriniz psikolojimizi bozdu )))
4 Olmasın 5 olsun ama daha fazlasını sbt bile yapamaz )))))))
5 den fazla gelirse bundan sonra tahminde bulunmayacaksın endgame le birlikte 😀d sizin tahminleriniz psikolojimizi bozdu )))
bu sbt ne yapacağı belli olmaz sbt ile tahmindemi bulunur. bu hafta kanal gecesi belli olmaz )))) ama 6 üstü gelırse hakikaten oha olurum )))))))
bu sbt ne yapacağı belli olmaz sbt ile tahmindemi bulunur. bu hafta kanal gecesi belli olmaz )))) ama 6 üstü gelırse hakikaten oha olurum )))))))
Bide bıkez tutmadi endgame ile aynı kefeye koyma. bak takasla geçen haftaki iddiayı ben kaAldım )oda iki hafta içinde sbt den düzeltme bekliyorum kesin iki haftaya sbt düzeltir ))))))
takas diğer konularda tutturabiliyorda vadi konusunda tam batırıyor işi ))
takasla vadiye iddiaya gir her şekilde kazanırsın çünkü yine rekor kıracak diyor )
kv konududa zaten her halükarda kazanırsin da survıvor konusunda kazandım cevap bilem veremedı )))))) engame ile zaten her gordıgıNı kazanıyorsun )))) kreys ile muhteşem konusunda her iddiayi kazanırsın )))))
Haftaya sultan bakalım ne olcak bu sbt acunu da al aşağı eder belli olmaz )))))))
nerde o günler acun birincilikten insin başka bişey istemem )
Oyle bir gecer zaman ki bu hafta her iki taraftaki oranlarını yüksek bı sekilde arttırarak 1. Olmuş. Diziyi tebrik ediyorum..
Eğer haftaya aylin ve sönerin düğününden güzel bı fragman çıkarırlarsa totelde 15'e cikabiliriz, ab yide soylemiyim artık siz duşunun )
bu arada gecen hafta obgzk için :" obgzk çökmüş , dibi gormuş , dağılmış , daha toparlanamaz...". Gibi sözler soyleyenlerinde simdiki yorumlarını çok merak ediyorum, bakalım bu rakamlara ne diyceksiniz.
Sutan'ın reytingi çok yüksek görünmüyor ama yaklaşık 30 share almış, hayli başarılı. Tabi ÖBGZ arkasındaki dizilerin gerçek oranını saptamak çok zor.
Yahu Arka Sokakların ardından ondan daha fazla izlenen bir dizi Sultan. 10 reyting aldı dün kesinlikle 11-12 reyting alırdı Salı Sultan11.12 falan alamaz sultan ö.b.g.z arkasından yayinlansa
Konuya anket eklenmiştir.
- - - Ekleme - - -
Diziler düşer de yükselir de, bunu kabul etmek lazım, bir bölüm düşünce, "sonu geldi" dememek lazım.