dikkat etmek lazım meloş teyzem tehlikelidir , bugün olmamış atar yarın zehirli yemek ya da domdom kurşunu
tüm dizilerin düşmesi garip olmuş kızılcık dışında , hepsinde bişiler vardı fragmanlarda ilginç
dikkat etmek lazım meloş teyzem tehlikelidir , bugün olmamış atar yarın zehirli yemek ya da domdom kurşunu
Haftaya cuma (5 Nisan) Kadir Gecesi ama kayıp yaşamayacağımızı umuyorum bomba bir yerde bitti dediğin gibiKızılcık Şerbeti öyle bir yerde bitti ki haftaya özeti bile tüm kategorilerde ikinci olurArtık bizi şöyle ucundan da olsa zorlayacak bir rakip arıyoruz böyle keyfi pek çıkmıyor
Üçüncülük savaşında Gaddar'ın YÇ'yı haklamasına az kaldıİbo etkisi bu bölümde pek belli olmamış ama haftaya seçim işleri falan bitip Ramazan'ın sonuna yaklaşınca bir atak bekliyorum.
Vışşşş ula @Angelica zehirlicen mi beni ? Beni beni ? Bihterini ?dikkat etmek lazım meloş teyzem tehlikelidir , bugün olmamış atar yarın zehirli yemek ya da domdom kurşunu![]()
tüm dizilerin düşmesi garip olmuş kızılcık dışında , hepsinde bişiler vardı fragmanlarda ilginç![]()
Abla haftaya da şu şekilde bir mesaj atmaya gerek kalmaz umarım; Abla 2.50 altına indi ablaaa. şeklinde.
Takılıyorum bu arada ☺️
İnşaallah alınmıyorsundur. Geçen hafta ekran görüntüsü aldırdığın için takılmak istedim biraz. 😊🥰
dikkat etmek lazım meloş teyzem tehlikelidir , bugün olmamış atar yarın zehirli yemek ya da domdom kurşunu![]()
tüm dizilerin düşmesi garip olmuş kızılcık dışında , hepsinde bişiler vardı fragmanlarda ilginç![]()
Vışşşş ula @Angelica zehirlicen mi beni ? Beni beni ? Bihterini ?
Güvendim sana abla no problem 😂Yok cnm önemli değil biliyorm takıldığını parayı alan düşünsün valla
------
Canım benim sen bu tombiğe ne bakıyorsun boş konuşuyor işte![]()
Avrupa’da Fenerbahçe’nin grafiği.
nazar değdirme fenerbahçeyeAvrupa’da Fenerbahçe’nin grafiği.![]()
Kızılcık Şerbeti AB : 10.78 reyting
Yalı Çapkını + Gaddar + Kara Ağaç Destanı + Ateş Kuşları + Arka Sokaklar AB reyting toplamı : 10.54
AB grubu o kadar dökülmüş ki Kızılcık arkasından yayınlanan Sandık Kokusu bile 6. olmuş.
Abla haftaya da şu şekilde bir mesaj atmaya gerek kalmaz umarım; Abla 2.50 altına indi ablaaa. şeklinde.
Takılıyorum bu arada ☺️
İnşaallah alınmıyorsundur. Geçen hafta ekran görüntüsü aldırdığın için takılmak istedim biraz. 😊🥰
Kızılcık Şerbeti öyle bir yerde bitti ki haftaya özeti bile tüm kategorilerde ikinci olurArtık bizi şöyle ucundan da olsa zorlayacak bir rakip arıyoruz böyle keyfi pek çıkmıyor
Üçüncülük savaşında Gaddar'ın YÇ'yı haklamasına az kaldıİbo etkisi bu bölümde pek belli olmamış ama haftaya seçim işleri falan bitip Ramazan'ın sonuna yaklaşınca bir atak bekliyorum.
Haftaya cuma (5 Nisan) Kadir Gecesi ama kayıp yaşamayacağımızı umuyorum bomba bir yerde bitti dediğin gibi![]()
Vışşşş ula @Angelica zehirlicen mi beni ? Beni beni ? Bihterini ?
Yok cnm önemli değil biliyorm takıldığını parayı alan düşünsün valla
------
Canım benim sen bu tombiğe ne bakıyorsun boş konuşuyor işte![]()
Meloş teyze yalışkanı savunurken size de böyle yapıyorAvrupa’da Fenerbahçe’nin grafiği.![]()