29 Mart 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül orta başlamış, daha iyi olabilirdi.. Zamanla yükselir :)

Benzemez Kimse Sana Total'de biraz daha yüksek çıkabilirdi aslında ama genel olarak Show Tv için çok iyi bir program. Ama bugünkü performansı da çok önemli, eğer oranlarını koruyabilirse Show Tv iki gününü de kurtarmış olacak.
Kanal D hiç iyi gitmemiş, Başbakan Özel programını nasıl oluyor da en önemli zaman dilimine koyabiliyorlar anlayamıyorum. Bence de arkasında baskı var. Beyaz Show bilindiği gibi iyi gitmiş.
FOX'un yeni dizisi Karagül kanal ortalamasına göre fena değil ama bu oranlarını korumalı. Her dizide olduğu gibi meraktan izleyenleri çıkarırsak gelecek hafta için düşüş görüyorum.
Kim Milyoner Olmak İster zirveden uzaklaşmış.

Huzur SOkağı BKS etkisiyle düşmüş ama dünkü bölümde pekte güzel değildi.Ne zaman kiFeyza ile Bilal birlikte olsa reytingler baş aşa oluyor.TV tarihinin en uyumsuz ikilisi heralde:X Annem Feyza'ya gıcık oluyormuş:F:F Neyse BKS iyi başlamiş AB'de..Total'de ise Dila ile Huzur Sokağı'nın sonucunu foto finish belirlemiş:X

KaraGÜl FOx'a göre iyidir heralde.Dün akşam oldukça sıkı kapışma vardi.Atalay'lı Beyaz Show pekte iyi gitmemiş gibi Yada Atalay'ın etkisi olmamiş😕 Genede aynı reytingler.

atalay yükseltmiş totalde beyazın bu kadar yüksek aldığını hatırlamıyorum

senin diloş baya düşmüş:))))))))))) 8 le övünen siz 6 yı zor görüyosunuz:)))))))))

Kayıpcığın acısını mı çıkarıyorsun benden. :))))))

Diloş'u istediğin kadar kötüleyebilirsin ben haftalardır kötülüyorum. :)) Zaten son 5-6 bölümünü de izlemedim, yorumlarımı yarım saatlik izlenimlerime dayanarak yazıyorum yani "benim diloş"um gibi bir durum yok. :))

Ne hali varsa görsün Diloş ve senaristleri. :) Beni diloş konusunda malesef sinirlendiremeyeceksin başka arayışlara gir. :)))))))))))))))))))