29 Kasım 2024 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kızılcık Şerbeti - 78. Bölüm | Show TV

• Arka Sokaklar - 692. Bölüm | Kanal D

• Yalı Çapkını - 85. Bölüm | Star TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Kara Ağaç Destanı - 27. Bölüm | TRT 1

• Kim Milyoner Olmak İster? - 1128. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yalı Çapkını dün aşk dolu (Seyran-Ferit'li bolca) bir bölümdü ama yine de düşmüş. Çünkü zamanında bu ikiliye çok kötü sahneler yazdınız. Artık o aşk dolu sahneler asla geçmiyor. Sezon sonu kesinlikle bitmeli!

Kara Ağaç Destanı 3.08'e yükselmiş ama artık final yapacak zaten, önemi yok yani.

Arka Sokaklar 5.54'e yükselmiş, tebrikler. 19 sezondur ayakta dizi, büyük tebrikler.

Kızılcık Şerbeti 11.75'e yükselmiş, büyük tebrikler ona da. 4. Sezon'u kesin yapar Faruk Turgut. :D Biz bunu NOW'uma transfer ettirelim. Ama @mrt-06 vermez ki. :A
Arka Sokaklar gununun zorlugunda kesinlikle kanal cumartesiye koysa rahat 6+ alir
------

Arka Sokaklar gununun zorlugunda kesinlikle kanal cumartesiye koysa rahat 6+ alir
Yali Capkini gemiler fena batmis oyuncular kendilerine yazik ediyor kanalin direnisi ile birlikte kendilerini mahv ediyolar buyuk ihtimal kanal kral kaybederseni cumaya dusunucek o gelene kadar toparlarlar diziyi boyle tahmin ediyorum
------

Yalı Çapkını dün aşk dolu (Seyran-Ferit'li bolca) bir bölümdü ama yine de düşmüş. Çünkü zamanında bu ikiliye çok kötü sahneler yazdınız. Artık o aşk dolu sahneler asla geçmiyor. Sezon sonu kesinlikle bitmeli!

Kara Ağaç Destanı 3.08'e yükselmiş ama artık final yapacak zaten, önemi yok yani.

Arka Sokaklar 5.54'e yükselmiş, tebrikler. 19 sezondur ayakta dizi, büyük tebrikler.

Kızılcık Şerbeti 11.75'e yükselmiş, büyük tebrikler ona da. 4. Sezon'u kesin yapar Faruk Turgut. :D Biz bunu NOW'uma transfer ettirelim. Ama @mrt-06 vermez ki. :A
Yeni sezonda nowa dizi gelicek golddan 2 dizi hazirliyolar suan 1i nowun digeri bilmiyorum

ABC: 30. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 1,18 10,59
TOTAL: 38. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 1,08 8,28
AB: 41. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 0,71 8,22

ABC: 34. ORTA SAYFA (4. SEZON 9. BÖLÜM) 23:45 1,01 4,77
AB: 29. ORTA SAYFA (4. SEZON 9. BÖLÜM) 23:45 0,94 5,26
TOTAL: 49. ORTA SAYFA (4. SEZON 9. BÖLÜM) 23:45 0,84 4,16
@Gizmen