Ahahahah 🚫 🍎Kendi dizilerime bile yetişemiyorum çünkü. Hem Şahika da kim oluyormuş Tülay o.
Ahahahah 🚫 🍎Kendi dizilerime bile yetişemiyorum çünkü. Hem Şahika da kim oluyormuş Tülay o.
Para görmüş Tülay denir ona.Ahahahah 🚫 🍎
🚫 🍎 dan önce çulsuzmuş onu anladım.Para görmüş Tülay denir ona.
1+1 evde Tufan'la hayatta kalmaya çalışıyordu.🚫 🍎 dan önce çulsuzmuş onu anladım.
Galiba diyaloglar da bunun üzerine yazılıyor dizide @xemrexxxUraz ile Ekin sevgili olmadığı sürece yükseliş beklemesin kimse. @xemrexxx @Forumdash
O ne demek?Galiba diyaloglar da bunun üzerine yazılıyor dizide @xemrexxx
Üfff çok seksi bir ikili olmuşlar ateş ediyorlar. Bu fan yapımları diziye uyarlanırsa çok daha ilgi görür.
Sen de yaparsın artıkÜfff çok seksi bir ikili olmuşlar ateş ediyorlar. Bu fan yapımları diziye uyarlanırsa çok daha ilgi görür.
Yapanlar varken ben niye yapayım. Ekin ve Uraz bana gelsinler işi gerçeğe dökelim.Sen de yaparsın artık
Hayaller hiç bir zaman gerçek olmazYapanlar varken ben niye yapayım. Ekin ve Uraz bana gelsinler işi gerçeğe dökelim.
Yoo yalıda yaşamak zengin olmak hayalimdi, seni kafaladım ve gerçekleştirdim.Hayaller hiç bir zaman gerçek olmaz
Müştemilat orasıYoo yalıda yaşamak zengin olmak hayalimdi, seni kafaladım ve gerçekleştirdim.
Senin şuan kaldığın yer evet. Ben hala yalıdayım.Müştemilat orası
Yahu orası hizmetçilerin kaldiği yer diyoruz konusuna komsuna hava atsın diye yaptırdımSenin şuan kaldığın yer evet. Ben hala yalıdayım.
Ay kes be kes.!!Yahu orası hizmetçilerin kaldiği yer diyoruz konusuna komsuna hava atsın diye yaptırdım
Zaten diziler başladıAy kes be kes.!!