29 Kasım 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Maria ile Mustafa | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Reyting Sonuçları belli oldu.
MasterChef Türkiye tüm gruplarda zirvede yer aldı.

FOX'ta dün 2. bölümü yayınlanan Kefaret dizisi geçen haftaki sıralamasını korudu ve dizi tüm gruplarda en çok izlenen dizi oldu.

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza geçen haftaya göre sıralama olarak düşüş yaşadı. Dizi Total grubunda 5. sırada yer aldı.

Menajerimi Ara bu hafta da Totalde ilk 10 dışı kaldı fakat dizi AB grubunda en çok izlenen 2. dizi olmayı başardı.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey ve ilgili herkes

Total'de oynamak için aşk üçgeni ve entrikaya boğdular ama görüldüğü gibi bu kitle Maria ile Mustafa denen bitik diziye bile yüz veriyor ama Menajerimi Ara'ya vermiyor artık. Artık tepkileri gerçekten dikkate alma ve bu diziyi hala ayakta tutan AB kitlesine yönelme zamanı ama senarist tepkileri yine yanlış anlayacağı için bu yükseliş yine düşüşle sonuçlanırsa pek şaşırmayacağım. Total'de bir sıra yukarı çıksa bu oranlar da Star'a yeter aslında.

Arıza bayağı düşmüş ama dün 21.00'den önce başladıysa normal. 4-3'lük bir skorla biten maç varken erken dizi başlatmak akıl karı değildi.

Kefaret'in düşüşü ilk bölümün meraktan izlenip sonrasının sarmamasından mı yoksa maçtan dolayı mı onu da gelecek hafta göreceğiz.

Total'de oynamak için aşk üçgeni ve, entrikaya boğdular ama görüldüğü gibi bu kitle Menajerimi Ara'ya yüz vermiyor artık. Maria ile Mustafa adlı bitik dizi bile onu geçmiş. Artık tepkileri dikkate alma ve bu diziyi hala ayakta tutan AB kitlesine yönelme zamanı ama senarist tepkileri bile yanlış anlarsa bu yükseliş yine düşüşle sonuçlanabilir.

Arıza bayağı düşmüş ama dün 21.00'den önce başladıysa normal. 4-3'lük bir skorla biten maç varken erken dizi başlatmak akıl karı değildi.

Kefaret'in düşüşü ilk bölümün meraktan izlenip sonrasının sarmamasından mı yoksa maçtan dolayı mı onu da gelecek hafta göreceğiz.
Kefaret çok az bir düşüş var ve buna rağmen sıralama olarak yükselmiş.
Arıza'yı maç nasıl etkiliyorsa aynı şekil. Bi de dün şu geçen hafta diskalifiye olduğu söylenen yarışmacının gidişi vardı, MasterChef nedeni ile de olmuş olabilir.

Total oranları yüksek olan diziler isterse Ab 1 olsun, devam ettiriliyor ama tam tersi olunca dizilerin fişi çekiliyor. Maria ile Mustafa, yeni diziler gelene kadar devam eder.
Menajerimi Ara Total'ı tekrar 4e çekmeli, çok fazla bir düşüş söz konusu değil ama 4 altına düşmüş. Diğer 2 oran yinede yükselmiş.

• Beğendim
Reactions: Angelica and Aserat
Arıza'yı maç nasıl etkiliyorsa aynı şekil. Bi de dün şu geçen hafta diskalifiye olduğu söylenen yarışmacının gidişi vardı, MasterChef nedeni ile de olmuş olabilir.

Total oranları yüksek olan diziler isterse Ab 1 olsun, devam ettiriliyor ama tam tersi olunca dizilerin fişi çekiliyor. Maria ile Mustafa, yeni diziler gelene kadar devam eder.
Menajerimi Ara Total'ı tekrar 4e çekmeli, çok fazla bir düşüş söz konusu değil ama 4 altına düşmüş. Diğer 2 oran yinede yükselmiş.
Aksine Total'i yüksek olup AB'si düşük olan diziler fazla dayanmıyor yoksa 3. sezonlarında hala 4-5 alan SAK, Aşk ve Mavi, Yeni Gelin gibi diziler sezon ortasında bitmezdi. Total genel izlenmeyi veriyor ama reklamverenler diğer gruplara baktığı için oraların yüksek olması daha avantajlı. Mesela Total'de 2 küsür reytingle 2 sezon oynayan Jet Sosyete gibi. :A

Ayrıca Total yüksek olsa bile AB'de 32. olmak ATV gibi bir kanal için bile büyük hezimet. Film koysalar ilk 20'ye girer ve maliyetsiz tamamlarlar günü.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aksine Total'i yüksek olup AB'si düşük olan diziler fazla dayanmıyor yoksa 3. sezonlarında hala 4-5 alan SAK, Aşk ve Mavi, Yeni Gelin gibi diziler sezon ortasında bitmezdi. Total genel izlenmeyi veriyor ama reklamverenler diğer gruplara baktığı için oraların yüksek olması daha avantajlı. Mesela Total'de 2 küsür reytingle 2 sezon oynayan Jet Sosyete gibi. :A

Ayrıca Total yüksek olsa bile AB'de 32. olmak ATV gibi bir kanal için bile büyük hezimet. Film koysalar ilk 20'ye girer ve maliyetsiz tamamlarlar günü.
Aşk ve Mavi reyting için bitmedi artı reytingi iyidi. Onun bitme sebebi farklıydı. Bir ara kötü olmuştu ama sonra toparlanmıştı.

Maria ile Mustafa, Zümrüdüanka falan bana öyle düşündürttü. Bence kanaldan kanalada fark ediyor :A

Dünkü maçtan sonra yorum yapmak çokta sağlıklı değil gibi. Üstüne birde Acun'un "ahlak" şovu vardı. Bana göre diziler bu oranlarda kalmaya devam eder.

Menajerimi Ara totalde düşmüş ama diğerlerinde yükselmiş. Şimdilik yılbaşına kadar gider ama yeni yılda durumunu iyi görmüyorum.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aşk ve Mavi reyting için bitmedi artı reytingi iyidi. Onun bitme sebebi farklıydı. Bir ara kötü olmuştu ama sonra toparlanmıştı.

Maria ile Mustafa, Zümrüdüanka falan bana öyle düşündürttü. Bence kanaldan kanalada fark ediyor :A
AŞK VE MAVİ EMRAH YUZNDEN BİTİ REYTINGİİYİDİ..

Maçtan sonra normal oranlar. Arıza'da net maç etkisi var.

Kefaret kanal düzgün tekrarını koymadı gerçi çok bir şey değişmezdi ama yine de böyle kalır 6'ya çıkar.

Maria İle Mustafa yılbaşında gidebilir. Akıncı pazartesi olmaz.

Menajerimi Ara dün bakamadım bölüme ama izleyici yorumları yine iyi değil anlaşılan AB artmış en azından.

Çok Güzel Hareketler 2 bu oranları haftalardır koruyor. Program toparladı artık kesinlikle

• Beğendim
Reactions: Doğan

Aşk ve Mavi AB grubu iyi değil diye hatırlıyorum ama Totali iyiydi 5 falan alıyordu galiba sonlarda da.

• Beğendim
Reactions: Doğan
u9Pmoq.jpg

Reyting Sonuçları belli oldu.
MasterChef Türkiye tüm gruplarda zirvede yer aldı.

FOX'ta dün 2. bölümü yayınlanan Kefaret dizisi geçen haftaki sıralamasını korudu ve dizi tüm gruplarda en çok izlenen dizi oldu.

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza geçen haftaya göre sıralama olarak düşüş yaşadı. Dizi Total grubunda 5. sırada yer aldı.

Menajerimi Ara bu hafta da Totalde ilk 10 dışı kaldı fakat dizi AB grubunda en çok izlenen ikinci dizi olmayı başardı.
DİZŞİLER LIGINDE FOX BAŞARILI show haberde foxu geçmiş gene

Yoo gayet de reyting için bitti AB'de 1 küsür alıyordu. :A Hemen ardından Şahin Tepesi başlamıştı ama reytingleri eskisi gibi olsaydı onu devam ettirip yeni diziyi başka güne koyarlardı. :A

Galiba koronanın ardından gelen izleyici kaybı nedeniyle dizilere daha toleranslı yaklaşmaya çalışıyorlar ama bazı diziler ne olursa olsun yükselmiyor fazla süründürmeyip bitirseler herkes rahatlayacak. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Sana aynen katılıyorum canım Masterchef bu hafta bu kadar rating almaz kızan çok :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bu arada bahsedilmemiş ama Show Haber FOX'u geçerek Total'de en çok izlenen haber bülteni olmuş. 😱 Zaten hafta sonu niyeyse daha çok izleniyor tebrikler valla. :A