29 Kasım 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

Mesajlarını alıntı yapmayacaktım uzatmamak için ama orada namaz bir örnek. İnsanlar dün yalnızca 5 vakit farz olan namazlarını kılmıyorlar, şükür namazı kılan var, hocayı dinlemeye giden var, tespih çekmeye giden bile var. Önce yazdıklarımı dikkatlice oku, ondan sonra cevap vereceksen verirsin. :)

Hayır camide 3-4 saat kalıyorlar diziyi izleyemen olur dedin ya ben ona cevap vermek istedim evet bu dediklerini gayet iyi biliyorum söylemiyim dedim ama bende namazımı kılan biri olarak biliyorum ve benim babamda şükür namazı kılar hocayı dinler tespih çeker hepsini gayet iyi biliyorum şükür namazı uzun bir namaz değildir 2 rekat bi namazdır ve evet kandil geceside camide uzun vakit geçirilir ben demek istediğim dün dizi başladığında babam evdeydi ki 3 saat öncesinden camiye gitmişti ve burda namaz saati 18:43 her ile göre değişir tabii bu burda böyle dediğim gibi babam dizi başlayana kadar tüm ibadetleri yapıp geldi babam umarım demek istediğimi anlatabildim

Son düzenleme:
Mesajlarını alıntı yapmayacaktım uzatmamak için ama orada namaz bir örnek. İnsanlar dün yalnızca 5 vakit farz olan namazlarını kılmıyorlar, şükür namazı kılan var, hocayı dinlemeye giden var, tespih çekmeye giden bile var. Önce yazdıklarımı dikkatlice oku, ondan sonra cevap vereceksen verirsin. :)

Kanka şöyle kaba taslak bi hesap yapsak istanbulda ezen 19:15'de okunuyor. Namaz 19.45 gibi bitse sonra Kuran okunur benim bildiğim 15 dakika sonra imam sohbet eder diriliş başlayacak diye yarım saat eder sonra 2 rekat şükür namazı kılar halkımız 20:45 gibi biter. Diyanet hızlı bi şekilde gecenin tüm nurunu dağıtır sonra Diriliş'e yetiştirir halkı. İşte muhteşem diyanet ve TRT yönetimi hem nurlu bi gece geçirttirir hemde Diriliş keyfinden mahrum bırakmaz.:Z

Ooo bu sefer duble hile yapmışlar helaalllll :A :A

Fatih Portakal'ın reytinglerinin bir anda düşmesi de ayrıca çok şaşırtıcı :D

Camilere giden, akraba ziyareti yapan bir sürü insan var. Bu dizinin izleyici kitlesi de bu saydığım kitleden oluşuyor genellikle. Bunu demek istedim. İzlediğim veya izlemediğim, ben başarılı olduğuna gerçekten inandığım her işi tebrik ediyorum zaten. Çamur atmaya yer arayan bir insan değilim. Ancak gerçekçi ve mantıklı bulmadığım şeyleri eleştirmek hakkım, bunun adı çamur atmak değil.

Sence öyle miyim? :A
Ajansın ama kimin ajanısın bilmiyorum. :A

Ne boş muhabbet yaptınız be. Dizinin şişirme olduğu açık ve net. Şişirilmesi şu an sektördeki en kaliteli, en sağlam dizi olduğu gerçeğini de değiştirmez. Şişirmesiz alır 9-10, yine 1. olur.

Yalnız Seven Ne Yapmaz, Nerdesin Birader final yaptı. Hayat Sırları da final yaparsa ki 10 bölümü görmeden final yapacaktır. Bir Diriliş birde Meryem kalıyor. Şimdi saldırıcaklar Çarşamba'ya :A Güldür güldür'ü de unutmamak lazım.

Kanka şöyle kaba taslak bi hesap yapsak istanbulda ezen 19:15'de okunuyor. Namaz 19.45 gibi bitse sonra Kuran okunur benim bildiğim 15 dakika sonra imam sohbet eder diriliş başlayacak diye yarım saat eder sonra 2 rekat şükür namazı kılar halkımız 20:45 gibi biter. Diyanet hızlı bi şekilde gecenin tüm nurunu dağıtır sonra Diriliş'e yetiştirir halkı. İşte muhteşem diyanet ve TRT yönetimi hem nurlu bi gece geçirttirir hemde Diriliş keyfinden mahrum bırakmaz.:Z

Diriliş izleyince duble sevap kazanılıyormuş. :A

Hayat Sırları her hafta aynı reytingleri alıyor bu yüzden aynı şeyleri söylemek istemiyorum. Sadece insanların bu diziyi izlememesindeki ısrarı anlamak istiyorum.

Ajansın ama kimin ajanısın bilmiyorum. :A

Ne boş muhabbet yaptınız be. Dizinin şişirme olduğu açık ve net. Şişirilmesi şu an sektördeki en kaliteli, en sağlam dizi olduğu gerçeğini de değiştirmez. Şişirmesiz alır 9-10, yine 1. olur.
bu hesaba göre payitahtın eksi reyting alması lazım şişirme payını düşünce:A

Kimse yanlış anlamasın ama Diriliş'in genel kitlesi kandil günü, kandille ilgili ibadetler yapan veya kandille ilgili programlar izleyen kitle değil mi? Kandil gününde, böyle bir izleyici kitlesine sahip olan bir dizi 17 reyting alıyor. Üstelik en önemli kandillerden birisiydi. Şimdi ortada böyle bir durum varken, biz bu dizinin reytinglerine 'şişirme' demeyelim de ne diyelim? Birazcık mantıklı düşünen her insan, bu reytingler hakkında böyle düşünür, dizinin izleyicileri kusura bakmasın.
Kimse yanlış anlamasın ama Diriliş'in genel kitlesi kandil günü, kandille ilgili ibadetler yapan veya kandille ilgili programlar izleyen kitle değil mi? Kandil gününde, böyle bir izleyici kitlesine sahip olan bir dizi 17 reyting alıyor. Üstelik en önemli kandillerden birisiydi. Şimdi ortada böyle bir durum varken, biz bu dizinin reytinglerine 'şişirme' demeyelim de ne diyelim? Birazcık mantıklı düşünen her insan, bu reytingler hakkında böyle düşünür, dizinin izleyicileri kusura bakmasın.

Herkese iyi akşamlar.
Alintilamayi sanırım yanlış yaptım.
Çarşamba günü Mevlid kandiliydi.Kandil programlari yatsı namazını müteakip başlar 30-45 dk sürü biter.
Yatsı ezanı istanbulda 19.15 te okunuyor. İç Anadolu ve doğuda daha erken okunur.Yani normalde en gec 20.30 gibi namaz ve Mevlid biter.
Ha geceyi ibadete geçiren, tarikat takılan zikir çeken gibi vatandaşların evinde tv bile yok çoğunlukla
Yani saat 20.51 de girip reklam sonra 21.05 te başlayan bu bölüme mevlidciler rahatlıkla yetisir

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi