29 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir iyi bir bölüm finali yaptı. Senaryoya biraz daha yüklenirlerse toparlanır bence. Yaman ve Mira'yı daha sık bir araya getirmeliler. En önemli karakterleri dünkü bölümde sadece 5 dakika falan bir araya getirdiler.

Bu arada Karagül dizisini tebrik etmek lazım. İzlemiyorum ama dizide heyecan hiç bitmiyor galiba.

Karagül muhteşem oranlar almış
Totalde zirve kesindi zaten de AB'de 6.88 almış
yakında Ab'yi de alır Karagül'üm

fox uma da 1.lik ne güzel yakışır
ab de de artmışız

diloşumu düşürmüşler o göğüsler aman oyunculuk varken nasıl 10 alamaz @destere hep show u engelleme çabaları bunlar

yd nasıl bu reytingi alıyor abuk sabuk tipler 1 kere bile gülemedim o dizide hep şike bunlar

Hep gönderme yapmışsın panpa

gönderme değil forumun geneline ayak uydurma daha doğrusu kanal d den son 5-6 yıldır çok çekenler gibi yazayım da onlara destek oalyım yazık be ne çektiler be
Bende bir gönderme yapıyım Yeter Yalan dünya gönderme yapma BENİM cumartesi seyrettiğim dizimde TNS VE SBT YE MİSİLLEme yapıyor kanal d yi devlet bahceli yönetsin yada ben yönetsem Kanal d tekrardan liderliğe oynar yani

Yalan Düyanın reytinglerine ne diyosun

İnadına Yaşamak ve AB.
Dilime düştün artık.
reytingler ab diyor ben demiyorum
ayrıca her ab olan diziyi sevmek ya da izlemek zorunda değilim
bknz: medcezir (günahım ka sevmem),çalıkuşu,pzrtesi-salı acun un programları (benden uzak cehenneme direkt),karadayı(ay yapım ın toplama senaryolu dizisi) uzar da gider

Karagül iyi gitmis, AB'si yükselmis

Medcezir AB'de düsmüs, TOTAL ayni. Fragmanlardan belliydi zaten düsecegi.

Arada 0, ... fark var ne AB dizisi. Baya senin de dediğin gibi konusu TOTAL sonradan AB dizisi diye savununca yılların ağır AB'si Emre'ye ne oldu dedim.
Sadece.