29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Aynen, D Productions'un başarısı bu sezon konuşuluyor..

vadi 13.93 ü almış..muhteşem bu hafta 12 yi göremedi...işin tuhafı vadi son haftaların en kötü bölümü....suriyeye kapanmış polat ne yapmaya çalıştığını bilmeyen karekterler....

Bu deniz bey tanıdık geldi biraz tip olarak isim ve karakter olarakda

Umutsuzları çok merak ediyorum! Ben umutsuz kayıpı abde geçer diordum 3. Olur diodum ama bilemiyorum...!!

vadi 13.93 ü almış..muhteşem bu hafta 12 yi göremedi...işin tuhafı vadi son haftaların en kötü bölümü....suriyeye kapanmış polat ne yapmaya çalıştığını bilmeyen karekterler....

muhteşem anlıklard 12, 70 leri gördü totalde iddiaya varmısın dünkü anlıklara bakalım
)

kayıp bitti kime haddini bildirmiş rakip ekranlardaki reklamlaramı west
)

ahaha süperdi
bir de bazıları tahminleri tutmayınca insanların uek izlemek için kanal dyi açtığını söylemş uek yı görmeyen sanki kanalı değiştiremişiyor gibi

kayıp şehir sbt de 6,7 alacak gözüküyor tns de ise yaklaşık 5.36 bu reklmasız yayınlanmasını kala alırsak normal bir sonuç üstelik umutsuz ev kadınları için bekleyenler vardı haftaya daha da düşecektir. eger haftayada iyi sonuç alırsa kayıp şehir umutsuzda gidici olabilir kanal d umutsuzu bitirir
)))

Umutsuzları çok merak ediyorum! Ben umutsuz kayıpı abde geçer diordum 3. Olur diodum ama bilemiyorum...!!

umutsuzları bende merak edip bir ara açmıştım yarım saat dayanamadım pes ettim izleyicilerine sabır ihsan ediyorum
)

1) STAR: 12.27 , 2) ATV: 7.8 , 3) TRT1: 6.25 , 4) KANALD: 4.65 , 5) SHOW: 4.27
emin misin

nei göremedi
varmısın iddasına maç olmasa 13 ü hep görüyor sbt gecen hafta 13:32 ortalamsi total ab 16:85

vadi nasıl gidiyor evdekiler izliyor ben bakmıyorum

Umutsuz Ev Kadınlar ilk 7'e girebilir bence yinede..

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.25 , 2) KANALD: 3.97 , 3) SHOW: 3.24 , 4) TRT1: 3.19 , 5) STAR: 2.3