Benim İçin Üzülme reklama girmeyince demediğimizi bırakmıyoruz da neden aynı olumsuz yorumlar Kayıp Şehir için yapılmıyor? Dizi reklam vermedi?
Eee nerde kaldı objektflik? (Forumdash bak Biü'yi savundum.)
olmadi bu
knal d ve kayıp şehir sbt de yüksek çıkar şimdiden çoşmamak lazım haftaya kesin sonuçlar alınır. gerçi haftaya fener maçı var kayıp şehir haftaya yokları oynayabilir
Perşembe PT2'de çok güzel iş yapar bu diziGeçen hafta Vadi reklamda dahi hiç 10 reyting altına düşmemiş. Umutsuz Ev Kadınları ise hiçbir zaman 8'i görememişti.
SBT ile TNS arasında çok fark yoksa artık Kanal D'nin çok iyi bir hamle yaptığını söyleyebiliriz. Açıkçası ben de hiç beklemiyordum bu kadarını.
Yalnız Kayıp Şehir şimdi tuttu iyi güzel ama İntikam gelince bu diziye ne olacak onu şimdiden merak ediyorum.
Geçen hafta Vadi reklamda dahi hiç 10 reyting altına düşmemiş. Umutsuz Ev Kadınları ise hiçbir zaman 8'i görememişti.
SBT ile TNS arasında çok fark yoksa artık Kanal D'nin çok iyi bir hamle yaptığını söyleyebiliriz. Açıkçası ben de hiç beklemiyordum bu kadarını.
Yalnız Kayıp Şehir şimdi tuttu iyi güzel ama İntikam gelince bu diziye ne olacak onu şimdiden merak ediyorum.
Neden olmadı? Haklıyım ama? Sezar'ın hakkı Sezar'a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?