29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 10.51 , 2) KANALD: 6.83 , 3) TRT1: 3.69 , 4) STV: 3.53 , 5) SHOW: 2.48

atv önceki haftanın reklam acısını bu hafta çıkaracak...iyi hazırlanmış bu haftaya....

1) ATV: 10.51 , 2) KANALD: 6.83 , 3) TRT1: 3.69 , 4) STV: 3.53 , 5) SHOW: 2.48

Kanal D iyi bir iş çıkardı gibi bu değişiklikle.

21:00 - 21:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
10.51 , 2) KANALD: 6.83 , 3)
TRT1: 3.69 , 4) STV: 3.53 ,
5) SHOW: 2.48

Kayip cok iyi dayaniyo kim ne derse desin cogu kisi 4'u gecemez diyodu ama rahat 7 aliyo helal

Kvp bugün çok düşük reytingler alıyo nedeni belirsiz kayıp şehir çok iyi gidiyo

Ne diyodu bazi arkadaslar kayip sehir vadiyi mi gecti diyodu vadi bugün baya yükselecek

1) ATV: 10.51 , 2) KANALD: 6.83 , 3) TRT1: 3.69 , 4) STV: 3.53 , 5) SHOW: 2.48

Kanal D iyi bir iş çıkardı gibi bu değişiklikle.
kanal d nin bu anlıklarını normal karşılamalı...uek da ilk haftalarda böyle 7 li 6 lı anlıklar aldı ama sonra dip yaptı...henüz daha erken tuttu demek için...

Evet, Kayıp Şehir boşluk dizisi olmadığını ispat etti

Reklam konusuna gelecek olursak, her zaman diliminde bir reklam kısma hakkı var Kanal D'nin. Çünkü, Yalan Dünya da Kayıp Şehir de D Production yani kendi yapımı. Arka Sokaklar için bunu yapacağını sanmıyorum. Sadece kendi yapımlarına uyguluyor. Keşke diğer kanalların da kendi yapımlarını görsek de, Allah Rızası için reklamsız yayınlansa

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 10.51 , 2) KANALD: 6.83 , 3) TRT1: 3.69 , 4) STV: 3.53 , 5) SHOW: 2.48

vadi geçen haftaya göre çok düşük yinede

kayıp şehre bravo süper iş çıkarmış demkki stardaki film olmasa kayıp şehir 10 a çıkacak

Belki sbt bi ayar çekmiş olabilir ama pek sanmıyorum

bu ne ya kanal d onca hafta sonra reyting gördü herkes anlık paylaşıyor...acaba biz vadiciler olarak bu gece tarihi tersten mi yazdık....

kanal d nin bu anlıklarını normal karşılamalı...uek da ilk haftalarda böyle 7 li 6 lı anlıklar aldı ama sonra dip yaptı...henüz daha erken tuttu demek için...

Umutsuz Ev Kadınları sezonu yeni açmış bir komedi dizisiydi. Dizi pek iyi gitmeyince izleyiciyi tutamadı. İzleyiciyi Zengin Kız Fakir Oğlan'a kaptırmış olabilir. Ama Kayıp Şehir'de bu durum olmaz. Dram dizisi izleyicisi daha sadıktır dizi bozulmadıkça çok ciddi düşüş olacağını sanmıyorum.

Şu an Kanal D'nin hiçbir dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ile zirve mücadelesi veremez özellikle totalde ama şu an üçüncü sıra iyidir. Kayıp Şehir bunu başaracak gibi.

Valla bu Kanal D'nin bu hamlesi 5 %'e yani tutmayan hamlelerine dahil olur diyordum ama geldi bu da 95 %'e dahil oldu bravo

Daha önce de söyledim. En akıllı yönetim Kanal D'de. Ne yapıyorlarsa, sorgulayıp saçma demeyeceksin. Bir hikmet vardır sonunda
Ama bu hamleye ben bile saçma demiştim