29 Kasım 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 23.1%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 7 53.8%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 4 30.8%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 15.4%
  • Ölümsüz Savaşçı - Y.S. (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Oyuncu - Y.S. (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
gece olduğu için o kadar share almış zaten:)))0,74 reytingle akşam saatlerinde yayınlanmış olsaydı en fazla 2,3 share alırdı.[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]74
[/TD]
[TD]CRIMINAL MINDS (TKR)
[/TD]
[TD]FOX
[/TD]
[TD]2:12:23
[/TD]
[TD]1:21:20
[/TD]
[TD]0,74%
[/TD]
[TD]16,31%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sevdigim bir dizi iyi share almıs gece basladigi halde
[/QUOTE]

"öyle bir geçer zaman ki" de iki üç haftadır bir durağanlaşma var eski akıcılığını kaybetmiş yerini durağanlığa bırakmış durumda. Gereksiz sahnelerin çokluğu ve bazı sahnelerde "yeter be artık öbür sahneye geç" dedirten yerlerinin sıklığı diziye kan kaybettirecektir.Pis yedili gibi bir kaç sağlam dizi geldiği takdir kanal d nin tahtı sallanacaktır.Bu atağıda doğuş grubunun aldığı star'ın yapacağını düşünüyorum.

Ay Tutulması Pazartesi ilk 100e giremedi Salı ise Küçük Sırlardan daha az reyting aldı. Bence yanlış yaptı Star Küçük Sırlar yerine onu yayınlayınca

pis yedili müthiş bir dizi.hayatımda hiçbir dizide bu kadar gülmemiştim :D adamım orço

Ben ÖBGZ'yi izledim. ÖBGZ geçen haftadan oldukça iyiydi ama sezon içinde ortalarda bir bölümdü. Yalnız final sahnesi mğthişti, uzun zamandır duygusalığa hasret kalmıştık. Bu arada ÖBGZ'nin reytingleri tutarsız bence, geçen hafta ile bu hafta kıyas kabul etmez durumdaydı ama reyting aynı, ben senaristin de bu durumdan dolayı şaşırdığını düşünüyorum,adam en aksiyonsuz-konuşma ağırlıklı bölümüyle bile dünkü aksiyonlu bölümden yüksek reyting aldı, neyse bakalım, reytingmetreli evlerin işine akıl sır ermiyor !

Pis yedili reyting olarak tebrik edilmesi gereken bir yerde diyebilirim ama ben forumun aksine beğenmedim diziyi, belli bir kitleye hitap ettiğini düşünüyorum ki total-A/B arası farktan ve sosyal medyadaki yansımalardan da bunu görebiliyorum, ben diziye iyi bir not veremem ama beğenenlere saygım sonsuz.

Kim milyoner olmak ister'in bu kadar çok izlenmesini anlayamıyorum, tamam ölümsüz bir format ama hiç konuşulmayan bir program nasıl 7 reyting alır,şaşırıyorum.

Son olarak Papatyam'ın gidişi ile pis yedili bayram etti, ÖBGZ ise etkilenmiş gözükmüyor, psikolojik sınır 20 ÖBGZ'yi yıpratıyor bu arada.

Kanal D, Bir Çocuk Sevdim'in tekrarını ÖBGZ'nin arkasına koyarak akıllıca bir iş yapmış, yeni bölümden daha çok izlenmiş :)

Ya bence çok akıllıca olmamaış,her haftaki gibi "Ev Kadınları"nı yayınlasa 7 reyting alırdı ve Kim milyoner olmak ister'in bu kadar yükselmesine engel olurdu.

Gani Müjde dizileri tutuyor hep umarım Yahşi Cazibe gibi düşürmez kalitesini not diziyi izlemiyorum yani Pis Yedili

Öyle Bir Geçer Zaman Ki geçen senelerden çok uzak olsa mükemmel reytingler alıyor

Kim Milyoner olmak ister Ab'de 7 reytingi gördü buda mükemmel bir sonuç

Ya bence çok akıllıca olmamaış,her haftaki gibi "Ev Kadınları"nı yayınlasa 7 reyting alırdı ve Kim milyoner olmak ister'in bu kadar yükselmesine engel olurdu.

Umutsuz Ev Kadınları, zaten kendi gününde çok iyi reyting alıyor herhangi bir reyting sıkıntısı yok. Fakat, Bir Çocuk Sevdim öyle değil. Özellikle geçen hafta çok düştü, diziyi ayakta tutmak için dizinin tekrarlarının iyi izlenmesini sağlamak gerek :)

Bu arada İkinci Bahar, A/B'de 5 sharelerden 11 shareye yükselmiş birden. Bu kararlarını kutlamak lazım, umarım daha birçok efsane diziyi yayınlarlar Ay Tutulması'nı falan yayınlayacaklarına :) Star, Doğuş grubunun istediği gibi tam bir A/B grubu kanalı olacak gibi gözüküyor. Yeni başlayan projelerinin tamamı A/B'de daha iyi gidiyor :)
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41[/TD]
[TD]IKINCI BAHAR (TKR)[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]14:14:49[/TD]
[TD]0:43:59[/TD]
[TD]1,32%[/TD]
[TD]11,60%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hiç kimse yorumunda Esra Erol'u övmedi, ben öveyeyim..

Esra Erol ile Evlen Benimle süper bir program yahu.. Biliyormusunuz neden? Çünkü bu dizide hep EN-ler var.. En güzel sunucu, en güzel yapimci, en güzel orkestra, en güzel arkadasliklar.. Gerçekten çok iyi bir performans sergiliyorlar. Yanindayim ESRA EROL!

[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD]12</SPAN>
[/TD]
[TD]ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA)</SPAN>
[/TD]
[TD]ATV</SPAN>
[/TD]
[TD]17:40:07</SPAN>
[/TD]
[TD]1:07:54</SPAN>
[/TD]
[TD]4,26%</SPAN>
[/TD]
[TD]13,85%</SPAN>
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]7</SPAN>
[/TD]
[TD]ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA)</SPAN>
[/TD]
[TD]ATV</SPAN>
[/TD]
[TD]17:40:07</SPAN>
[/TD]
[TD]1:07:54</SPAN>
[/TD]
[TD]4,86%</SPAN>
[/TD]
[TD]19,47%</SPAN>
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Pis Yedili hayranları çok olmaya başladı dersek yalan olmaz .....

Öbgzk fazla hayranı yok ama reyting yüksek

Hiç kimse yorumunda Esra Erol'u övmedi, ben öveyeyim..

Esra Erol ile Evlen Benimle süper bir program yahu.. Biliyormusunuz neden? Çünkü bu dizide hep EN-ler var.. En güzel sunucu, en güzel yapimci, en güzel orkestra, en güzel arkadasliklar.. Gerçekten çok iyi bir performans sergiliyorlar. Yanindayim ESRA EROL!

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]17:40:07[/TD]
[TD]1:07:54[/TD]
[TD]4,26%[/TD]
[TD]13,85%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]17:40:07[/TD]
[TD]1:07:54[/TD]
[TD]4,86%[/TD]
[TD]19,47%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Programını bölüp kendini yüksek göstermeye çalışan bir programı övmem mümkün değil.

Pis Yedili hayranları çok olmaya başladı dersek yalan olmaz .....

Öbgzk fazla hayranı yok ama reyting yüksek

Hayrandan kastın facebook'daki beğenen sayısı, twitter'daki takipçi sayısı veya forumda beğendiğini dile getiren kişi sayısı ise belki haklı olabilirsin.

Programını bölüp kendini yüksek göstermeye çalışan bir programı övmem mümkün değil.

Acun'da yapiyor. Ama reytingler yine de iyi geliyor. Kendini yüksek göstermeye çalismiyor bu program, çünkü bu program zaten yükseklerde. Forever ESRA EROL!

Acun'da yapiyor. Ama reytingler yine de iyi geliyor. Kendini yüksek göstermeye çalismiyor bu program, çünkü bu program zaten yükseklerde. Forever ESRA EROL!

Eğer Esra EROL bölünmeseydi çok daha aşağılarda olacaktı, çünkü programın başlangıç kısmı çok gerilerde.
Acun da Esra EROL da sahtekar, kusura bakmayın ama diğer programların önüne geçerek daha fazla reklam geliri elde ediyorlarsa bu sadece sahtekarlık değil, aynı amanda kul hakkıdır. Bu arada Esra EROL'un sunumuna lafımızı yok, güzel-başarılı biri ama bu tarz hareketlerle kimi kandırıyor bilemiyorum.

Yalnız ACUN'un son bir kaç programındaki gayreti tebrik ediyorum, artık özetten hemen sonra bölmeye başladılar,yani "başlıyor" kısmı özet, "normal" kısmı yeni bölüm gibi oldu, ACUN'un yıllar sonra akıllanması çok güzel, umarım vazgeçmez, çünkü bu durumdan Yok Böyle Dans kötü etkilenmiş gibi.

SBT verilerine göre dün akşamın en çok izlenen 10 yapımı şöyle:

[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="width: 38"]

[/TD]
[TD="width: 160"] Program Adı
[/TD]
[TD="width: 114"]
Kanal
[/TD]
[TD="width: 70"]
Saat
[/TD]
[TD="width: 61"]
RT
[/TD]
[TD="width: 47"]
SH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 1
[/TD]
[TD="width: 160"] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
21:00:44​
[/TD]
18,08​
[/TD]
44,03​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 2
[/TD]
[TD="width: 160"] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - OZET
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
19:57:32​
[/TD]
10,11​
[/TD]
24,51​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 3
[/TD]
[TD="width: 160"] PİS YEDİLİ
[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
20:59:28​
[/TD]
7,29​
[/TD]
17,65​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 4
[/TD]
[TD="width: 160"] ARKA SOKAKLAR (TKR)
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
17:06:33​
[/TD]
6,19​
[/TD]
19,28​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 5
[/TD]
[TD="width: 160"] DENİZ YILDIZI
[/TD]
FOX​
[/TD]
19:28:50​
[/TD]
5,29​
[/TD]
13,41​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 6
[/TD]
[TD="width: 160"] KANAL D HABER
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
18:59:59​
[/TD]
5,18​
[/TD]
13,74​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 7
[/TD]
[TD="width: 160"] PİS YEDİLİ - OZET
[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
19:59:26​
[/TD]
5,07​
[/TD]
12,29​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 8
[/TD]
[TD="width: 160"] NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER
[/TD]
FOX​
[/TD]
18:28:40​
[/TD]
4,87​
[/TD]
13,67​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 9
[/TD]
[TD="width: 160"] ALİ KIRCA İLE SHOW HABER
[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
19:00:19​
[/TD]
4,82​
[/TD]
12,78​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 10
[/TD]
[TD="width: 160"] UNUTMA BENİ
[/TD]
FOX​
[/TD]
15:41:32​
[/TD]
4,7​
[/TD]
20,21​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.medyaloji.net/haber/pis_yedili_oyle_bir_gecer_zaman_ki_ye_rakip_oluyor_.htm# http://www.medyaloji.net/haber/pis_yedili_oyle_bir_gecer_zaman_ki_ye_rakip_oluyor_.htm# http://www.medyaloji.net/haber/pis_yedili_oyle_bir_gecer_zaman_ki_ye_rakip_oluyor_.htm# http://www.addthis.com/bookmark.php...www.medyaloji.net/menu/reyting_tiraj.htm&tt=0 http://www.medyaloji.net/haber/pis_yedili_oyle_bir_gecer_zaman_ki_ye_rakip_oluyor_.htm#
<form action="/?O=OYVER" method="post"> </form>

[TABLE="class: cms_table, align: left"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD="width: 160"] PİS YEDİLİ[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
[/TD]
7,29​
[/TD]
17,65​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süper

[TABLE="class: cms_table, align: left"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] PİS YEDİLİ[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
[/TD]
7,29​
[/TD]
17,65​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süper

Evet Sbt Reytingleri Çok İyi Gitmis Helal :)