29 Eylül 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye All Star - 103. Bölüm | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Sen Türkülerini Söyle - 12. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Fatih rezil rüsva olsun senin dizi düşüşe geçer çok uçma istersen sonra gaz yapıyor elem keder yapıyor sende

Sana iyi elemler kederler canım yalı rezilleri en kıymetli iki grupta rezil rüsva olmuşşşşşş

------

Duaların kabul oldu cnm hamdüsenalar olsun
Ben hiçbir dizinin fanı olmadığım için lafını iade ediyorum
elemlenip kederlenenler belli mağlibiyete de galibiyete de 10 sayfa masalı be döşrmiyorum

------

Kendinden ödün vermeyeceğini söyleyip masa üstlerinde dans edenlerle karıştırdın zaar.

https://twitter.com/x/status/1707860361641152552
19 yaşında genç kızı oynuyor anormal bişi değil bence

Sen taşıyamıyorum diye kıskanma

Reactions: Angelica
Bu Yalı çapkını ve kızıl şerbeti izleyenler
bana İrlanda polisiye dizilerini uyarlattırmayın
yazarken iyi olmuyor

adamlar Mezarlıkta ölü olan eşleri başka kız ve başka erkek ölülerle dudak dudağa gömüyorlar bunu yapan Papa birde Red rockta
herkesi yiyen insan eti çetesi
koronavirüs cinayeti beyzbol sopasıyla
hepsinin altından Papa çıkıyor
@xemrexxx @12.Adam

Reactions: xemrexxx
Sorun oynaması değil kendisine yapılan onca şeyi sineye çekip midesizce oynayabilmesi.

Reactions: offensive

Sorun oynaması değil kendisine yapılan onca şeyi sineye çekip midesizce oynayabilmesi.
Sen kalk yıllarca kadına şiddet içeren dizileri kötüle her gün gömecek yer ara sonra git 2 aylık bile olmayan bebeği annesinden yalan dolanla kopararak şiddetin en alasını yapan dizi için BİZ XEMREXXX HAZRETLERİni karşına al, ayol bunlarda mantık kalmamış takımda böyle haberlere konu olurlar
@serhatt @Angelica 2 kese atın şunlara köpürmüşken

https://twitter.com/x/status/1707736402086003005

Fatih güzellendi mi hayır İbrahim güzellendi mi hayır hala neyin tartışmasını yapmaya çalışıyorsun.

Yalı Çapkını yükselmiş fakat eski diziden eser yok. Karakterlerdeki değişim inanılmaz ölçüde fazla, bu kadar kısa sürede saçma duruyor. 12-13 bandı oranlar hayal olur artık.

Kızılcık Şerbeti AB’de düşmüş ama diğer gruplarda yükselmiş. Geçen sezonki oranlarını kısa sürede yakalayabilir.

Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları kötü gidiyor. Kanal D’nin aklı varsa gününü değiştirerek Cumartesi veya Pazartesi yapmalı Arka Sokaklar’ın.

Fatih güzellendi mi hayır İbrahim güzellendi mi hayır hala neyin tartışmasını yapmaya çalışıyorsun.
Ayol sosyal medyada iki herifşn de seveni çok misal bu forumdan @Emre Ozansoy ile @serhatt da bayılıyorlar
ayrıca dışarısı fatihler ibrahimlerle dolu izleyip izleyip kendilerini haklı görüyorlar
))

Offensive in ofansif tweetini anlamadım ne mana ceza ile yukarıda yazdığım mesaj

Hepsini irlandaya aşı olmaya yollasın @bazinga 6 gram doz yapıyorlar tek aşıda @xemrexxx

Oyuncuyu fiziksel olarak beğenmek ayrı bir şey karakteri sevip onaylamak ayrı bir şey diziyi gömeceğim diye iyice feleğini şaşırdın.
Ayrıca dışarısı Kazımlarla da dolu onlar da YÇ izlerken kızlarını dövmeyi ve hiçbir şey olmamış gibi cezasız kalmayı haklı görüyorlardır.

Ben yç yi savunmadığım için yine boşluğa mesaj salladın
ayrıca yıllardır kadına şiddet içeren dizilerin hepsine savaş aşan bir sen bir murat soner var ben yokum o grupta

Ben yç yi savunmadığım için yine boşluğa mesaj salladın
ayrıca yıllardır kadına şiddet içeren dizilerin hepsine savaş aşan bir sen bir murat soner var ben yokum o grupta
Beni o adamla aynı kefeye koymazsan sevinirim kadın düşmanı sözlerini hepimiz biliyoruz.
Ayrıca savunmuyorum deyip alttan alta savunmaya çalıştığın için palavranı yemiyoruz uğraşma artık.

Beni o adamla aynı kefeye koymazsan sevinirim kadın düşmanı sözlerini hepimiz biliyoruz.
Ayrıca savunmuyorum deyip alttan alta savunmaya çalıştığın için palavranı yemiyoruz uğraşma artık.
Ben 7 gün masterchef izliyorum, belki pazarları kirli sepeti izlerim
şerbo ve yalışkan bilgin twitter ve instagrama dayanıyor

Valla murat soner en azından kızılcıkla çapkını aynı kefeye koyacak objektiflikteydi seni kızılcık kefesine koymak lazım haklısın

O kadar sallamasyon konuşmanın sebebi anlaşıldı.
İkisini aynı kefeye koyması başlı başına sorun zaten ama elemden anlayacak halde değilsin yazık.