29 Eylül 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye All Star - 103. Bölüm | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Sen Türkülerini Söyle - 12. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
İki hafta önce malum dizi tüm gruplarda zirvede açınca herkes yüksekten atıp tutmuştu, "adı geçenlerle rakip değiliz" denilmişti, dizinin kendi oyuncusu "cumalar bizim" diye şov yapmıştı ama kimin ne olduğu ayan beyan ortada. :A Kısacası Şerbo'daki kaos ve heyecan dozu devam ettikçe bu reytingler daha da çok artar gerisini onlar düşünsün. :Z

Yalı Çapkını son bir haftadır sosyal medyada kendi fanları tarafından inanılmaz gömülse de reytinglerini yükseltmeyi başararak Twitter kitlesiyle Total teyzelerin bir tutulmaması gerektiğini göstermiş. KŞ'yle arasındaki farkı bir nebze kapatmış ama yine de geçebilmesi çok kolay olmayacak.

Kirli Sepeti'nin PT tekrarı güzel gitmiş. İlk bölüm beğenildi, YouTube izlenmesi güzel, tekrarlar da iyi reyting aldı geriye pazar günü yükselmesi kalıyor. :Z

Fatih rezil rüsva olsun senin dizi düşüşe geçer çok uçma istersen sonra gaz yapıyor elem keder yapıyor sende :A

Sana iyi elemler kederler canım yalı rezilleri en kıymetli iki grupta rezil rüsva olmuşşşşşş :F :F :F :F :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z
------

Duaların kabul oldu cnm hamdüsenalar olsun :Z :bhr:
Ben hiçbir dizinin fanı olmadığım için lafını iade ediyorum :X elemlenip kederlenenler belli mağlibiyete de galibiyete de 10 sayfa masalı be döşrmiyorum:A
------

Kendinden ödün vermeyeceğini söyleyip masa üstlerinde dans edenlerle karıştırdın zaar. :A

19 yaşında genç kızı oynuyor anormal bişi değil bence :X

Sen taşıyamıyorum diye kıskanma :A

• Harika
Reactions: Angelica
Ben hiçbir dizinin fanı olmadığım için lafını iade ediyorum :X elemlenip kederlenenler belli mağlibiyete de galibiyete de 10 sayfa masalı be döşrmiyorum:A
images (2) (16).jpeg

------

Bu Yalı çapkını ve kızıl şerbeti izleyenler
bana İrlanda polisiye dizilerini uyarlattırmayın
yazarken iyi olmuyor

adamlar Mezarlıkta ölü olan eşleri başka kız ve başka erkek ölülerle dudak dudağa gömüyorlar bunu yapan Papa birde Red rockta
herkesi yiyen insan eti çetesi
koronavirüs cinayeti beyzbol sopasıyla
hepsinin altından Papa çıkıyor
@xemrexxx @12.Adam

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
------

Sorun oynaması değil kendisine yapılan onca şeyi sineye çekip midesizce oynayabilmesi. :A

• Beğendim
Reactions: offensive

Sorun oynaması değil kendisine yapılan onca şeyi sineye çekip midesizce oynayabilmesi. :A
Sen kalk yıllarca kadına şiddet içeren dizileri kötüle her gün gömecek yer ara sonra git 2 aylık bile olmayan bebeği annesinden yalan dolanla kopararak şiddetin en alasını yapan dizi için BİZ XEMREXXX HAZRETLERİni karşına al, ayol bunlarda mantık kalmamış takımda böyle haberlere konu olurlar :X @serhatt @Angelica 2 kese atın şunlara köpürmüşken :A :A

Sen kalk yıllarca kadına şiddet içeren dizileri kötüle her gün gömecek yer ara sonra git 2 aylık bile olmayan bebeği annesinden yalan dolanla kopararak şiddetin en alasını yapan dizi için BİZ XEMREXXX HAZRETLERİni karşına al, ayol bunlarda mantık kalmamış takımda böyle haberlere konu olurlar :X @serhatt @Angelica 2 kese atın şunlara köpürmüşken :A :A

Fatih güzellendi mi hayır İbrahim güzellendi mi hayır hala neyin tartışmasını yapmaya çalışıyorsun. :A

Yalı Çapkını yükselmiş fakat eski diziden eser yok. Karakterlerdeki değişim inanılmaz ölçüde fazla, bu kadar kısa sürede saçma duruyor. 12-13 bandı oranlar hayal olur artık.

Kızılcık Şerbeti AB’de düşmüş ama diğer gruplarda yükselmiş. Geçen sezonki oranlarını kısa sürede yakalayabilir.

Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları kötü gidiyor. Kanal D’nin aklı varsa gününü değiştirerek Cumartesi veya Pazartesi yapmalı Arka Sokaklar’ın.

• Güldürdün

Fatih güzellendi mi hayır İbrahim güzellendi mi hayır hala neyin tartışmasını yapmaya çalışıyorsun. :A
Ayol sosyal medyada iki herifşn de seveni çok misal bu forumdan @Emre Ozansoy ile @serhatt da bayılıyorlar :A ayrıca dışarısı fatihler ibrahimlerle dolu izleyip izleyip kendilerini haklı görüyorlar :)))

Offensive in ofansif tweetini anlamadım ne mana ceza ile yukarıda yazdığım mesaj :X

Ayol sosyal medyada iki herifşn de seveni çok misal bu forumdan @Emre Ozansoy ile @serhatt da bayılıyorlar :A ayrıca dışarısı fatihler ibrahimlerle dolu izleyip izleyip kendilerini haklı görüyorlar :)))

Offensive in ofansif tweetini anlamadım ne mana ceza ile yukarıda yazdığım mesaj :X
Hepsini irlandaya aşı olmaya yollasın @bazinga 6 gram doz yapıyorlar tek aşıda @xemrexxx

• Güldürdün

Oyuncuyu fiziksel olarak beğenmek ayrı bir şey karakteri sevip onaylamak ayrı bir şey diziyi gömeceğim diye iyice feleğini şaşırdın. :A Ayrıca dışarısı Kazımlarla da dolu onlar da YÇ izlerken kızlarını dövmeyi ve hiçbir şey olmamış gibi cezasız kalmayı haklı görüyorlardır. :)

Oyuncuyu fiziksel olarak sevmek ayrı bir şey karakteri sevip onaylamak ayrı bir şey gömeceğim diye iyice feleğini şaşırdın. :A Ayrıca dışarısı Kazımlarla da dolu onlar da YÇ izlerken kızlarını dövmeyi haklı görüyorlardır. :)
Ben yç yi savunmadığım için yine boşluğa mesaj salladın :X ayrıca yıllardır kadına şiddet içeren dizilerin hepsine savaş aşan bir sen bir murat soner var ben yokum o grupta :X

Ben yç yi savunmadığım için yine boşluğa mesaj salladın :X ayrıca yıllardır kadına şiddet içeren dizilerin hepsine savaş aşan bir sen bir murat soner var ben yokum o grupta :X
Beni o adamla aynı kefeye koymazsan sevinirim kadın düşmanı sözlerini hepimiz biliyoruz. :) Ayrıca savunmuyorum deyip alttan alta savunmaya çalıştığın için palavranı yemiyoruz uğraşma artık. :A

• İlginç
Beni o adamla aynı kefeye koymazsan sevinirim kadın düşmanı sözlerini hepimiz biliyoruz. :) Ayrıca savunmuyorum deyip alttan alta savunmaya çalıştığın için palavranı yemiyoruz uğraşma artık. :A
Ben 7 gün masterchef izliyorum, belki pazarları kirli sepeti izlerim:X şerbo ve yalışkan bilgin twitter ve instagrama dayanıyor

Valla murat soner en azından kızılcıkla çapkını aynı kefeye koyacak objektiflikteydi seni kızılcık kefesine koymak lazım haklısın :A

Ben 7 gün masterchef izliyorum, belki pazarları kirli sepeti izlerim:X şerbo ve yalışkan bilgin twitter ve instagrama dayanıyor

Valla murat soner en azından kızılcıkla çapkını aynı kefeye koyacak objektiflikteydi seni kızılcık kefesine koymak lazım haklısın :A
O kadar sallamasyon konuşmanın sebebi anlaşıldı. :) İkisini aynı kefeye koyması başlı başına sorun zaten ama elemden anlayacak halde değilsin yazık. :A