29 Eylül 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Dünya Hali | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Kanunsuz Topraklar iyi açılış yapmış. İlk bölümden ABC1'de 6 reyting neredeyse almak zordur. Haftaya iyi bir yükseliş yaşar.

Sadakatsiz'in karşısında tek bir rakip olunca (Masterchef dışında) havalar da biraz soğudu normal bence açılış reytingleri. Eğer bundan iki hafta önce başlamış olsaydı daha düşük reytingler alırdı.

Geçen sezondan gelen tüm diziler açılışta 2-3 reyting kaybederken Sadakatsiz'in sezon finali reytinglerini aşarak başlaması şaşırtıcı. Ben de soğuk havanın etkili olduğuna katılıyorum ama günün boş olması bu kadar etkiler mi emin değilim sonuçta Masumlar Apartmanı dahi boş günde 5-7 bandında başlamıştı. Kanal D'dekiler şu an bayram ediyordur kesin. :A

Kanunsuz Topraklar fena başlamamış ama yüksek bütçeli ve uzun süredir tanıtımları dönen bir iş için özellikle AB'si biraz düşük. Yine de umut verici bir açılış yaptığı söylenebilir bol tekrarla yükseleceğini düşünüyorum.

#EsraErol 5,53 | 3,18 | 4,72
#MügeAnlı 4,56 | 3,26 | 4,56
#SerapPaközGerçeğinPeşinde 1,59 | 1,12 | 1,53
#DidemArslan 1,65 | 0,93 | 1,22
#ZuhalTopal 1,19 | 1,13 | 1,43
#GelinimMutfakta 1,17 | 0,70 | 1,04
#ZahideYetiş 1,08 | 0,59 | 0,85
#KadirEzildi 1,04 | 0,89 | 1,31
#FulyaileUmudunOlsun 0,97 | 0,84 | 0,91

Kaynak: Deniz Tural Twitter

• Harika
Reactions: denizz19
Sadakatsiz bakalım bu reytingleri koruya bilecek mi. Çünkü konu çok saçma hal aldı bence.

Kanunsuz Topraklar için konudaki yorumlar hiç iç açıcı değil ama dizi 5 almış 2 grupta, daha napsın. :A
Oysaki başka diziler 3 ile açılış yapınca direkt tekrarla yükselecek, umut var diye yorum yazılıyor. Bu diziyi izlemedim ve asla izlemem. Konu dizilere karşı ikili yorumlar yapılması.
İkili yorum yapmak ne alaka, bu eleştiriyi asla üzerime alınmam. Dizileri kendi frekansında değerlendiriyoruz. Yüksek bütçeli bir yapım olması, epey bir tanıtım döndürmesi ve tek rakibinin olması sebebiyle 5-6 reyting üstü özellikle AB açılış yapar beklentim vardı. Yoksa oranları zaten kötü değil ama bir 5-6 bandı var bir 8-9 bandı var gibi düşün. Kanunsuz Topraklar benim de desteklediğim ve izleyeceğim bir dizi. :)

İkili yorum yapmak ne alaka, bu eleştiriyi asla üzerime alınmam. Dizileri kendi frekansında değerlendiriyoruz. Yüksek bütçeli bir yapım olması, epey bir tanıtım döndürmesi ve tek rakibinin olması sebebiyle 5-6 reyting üstü özellikle AB açılış yapar beklentim vardı. Yoksa oranları zaten kötü değil ama bir 5-6 bandı var bir 8-9 bandı var gibi düşün. Kanunsuz Topraklar benim de desteklediğim ve izleyeceğim bir dizi. :)
+1

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Kanunsuz Toprakları niye herkes gömmüş anlamadım. Açıp 2 saniye bile bakmadığınıza yemin bile edebilirim. Her zaman olduğu gibi yine forumun boş yorumları sarmış konuyu. :F
Baktım kendisi bir zamanlar çukurovanın aynısı.Evdekş hizmetçiler bile aynı :F

#EsraErol 5,53 | 3,18 | 4,72
#MügeAnlı 4,56 | 3,26 | 4,56
#SerapPaközGerçeğinPeşinde 1,59 | 1,12 | 1,53
#DidemArslan 1,65 | 0,93 | 1,22
#ZuhalTopal 1,19 | 1,13 | 1,43
#GelinimMutfakta 1,17 | 0,70 | 1,04
#ZahideYetiş 1,08 | 0,59 | 0,85
#KadirEzildi 1,04 | 0,89 | 1,31
#FulyaileUmudunOlsun 0,97 | 0,84 | 0,91

Kaynak: Deniz Tural Twitter
Esra Erol ve Müge Anlı daha şimdiden böyle reytingler alıyorlar. Aralık - Ocak aylarından sonra zirvede bile yer alabilirler.

Serap Paköz gayet iyi gidiyor. Bu sıralar ilgi çekici bir olay var bugün daha yüksek sonuçlar alabilir.

Zuhal Topal yükselmeye başlamış. Yakında 2+ bandına çıkacaktır. FOX ilk başta Fulya ile geçiyordu ama yarışın kaybedeni olacaktır bundan sonra.

• Beğendim
Reactions: offensive
Sadakatsiz'in dünkü bölümü 1 saat 35 dakika sürmüş, bu süreye bu reyting! Demek ki iyi reyting almak için 2.5 saat süreye gerek yokmuş, gerçi geçen sezon da bölüm süresi kısaydı ama sanırım 32 bölüm içinde en kısa süreli olan bölüm buydu. Sektöre örnek olur umarım. :X

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Sadakatsiz'in dünkü bölümü 1 saat 35 dakika sürmüş, bu süreye bu reyting! Demek ki iyi reyting almak için 2.5 saat süreye gerek yokmuş, gerçi geçen sezon da bölüm süresi kısaydı ama sanırım 32 bölüm içinde en kısa süreli olan bölüm buydu. Sektöre örnek olur umarım. :X
Bu kanala beddualarım niye tersine dönmeye başladı bir ara çok iyi tutuyordu.ss

• Harika
Reactions: Yiğitt
Lütfen 1 saat 45 dk aşılmasın artık o bile fazla da işte napalım...
Ben sadakatsiz'i hiç izlemedim ama konusu çok dar diye biliyorum, sizce ne oldu da bu sonuçları aldı? Senaristleri mi çok iyi? Öğrenmek için soruyorum

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Lütfen 1 saat 45 dk aşılmasın artık o bile fazla da işte napalım...
Ben sadakatsiz'i hiç izlemedim ama konusu çok dar diye biliyorum, sizce ne oldu da bu sonuçları aldı? Senaristleri mi çok iyi? Öğrenmek için soruyorum
Aynen konusu dar bir proje ama işlenişi güzel geliyor bana. Yeni sezon ilk bölüm meraktan da izlenmiş olabilir, genel olarak pek bir şey olmadı. Sezon finalinde iki başrol denize arabayla uçmuştu, durumları epey merak edildi bu bölüme yansımıştır. Sezon finalinde olanların üzerinden 6 ay geçti, o 6 ayda olanları ara ara flashback ile gördük. Berkay Ateş bir kaza sahnesiyle diziye katıldı, kaza sahnesi ve sonrası yaşananlar ilgi çekmiş olabilir. Aslında öyle pek bir şey de olmadı, izleyici özlemiştir ve o şekilde dönmüştür dediğim gibi şaşırıp kalacağımız ya da ekran başından ayrılmayacağımız bir olay olmadı şimdilik. İlerleyen bölümlerde Berkay Ateş’in karakteri diziye olay getirecektir tabi. :X