29 Eylül 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Dünya Hali | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
TV izlemeyeceğim.

Sadakatsiz harika bir dönüş yapmış :Z :bhr: :love1:

Kanunsuz Topraklar iyi başlamış yükseliş yaşar ama Kuruluş Osman gelince nasıl oranlar alıcak merak ediyorum :D

Vay arkadaş sonuçlara bak. Geçen sezondan kalan tüm diziler büyük düşüşle sezona başlayınca Sadakatsiz de nasiplenir ve oranlarında düşüş olur diyordum ama çok iyi başlamış. 6-7 bandına düşer diye düşünüyordum, patladım.

Kanunsuz Topraklar da beklentimin altında açılış yapmış. Düne kadar böyle oranlar bekliyordum aslında ama dün herkes beğenince tüm gruplarda 5 gelir diye düşünmüştüm. Yine de oranları başlangıç için hiç fena değil.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Sadakatsiz çok iyi başlamış.

Kanunsuz Topraklar yükselmeli. Çok masraflı bir iş olduğu için en az 6 ve üstü almalı yoksa gider.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kanunsuz Topraklar yorgun rakibine ve akşamın boşluğuna göre kötü başlamış bence. Onca tantana yapıldı AB'de 4 bile alamamış, hep dediğim gibi bu dizi elde patlayacak.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Millet o bölümlerden sonra Sadakatsiz'e çok yoğun ilgi göstermez diye düşündüm ama harika ötesi başlamış. (Bu bir de tam izleyicilerin gelmediği durum) Böylesine bir bölümden sonra oranlarını da koruyacaktır, iyi ki sezon finali yapmış mutlu oldum şimdi. :Z Bu arada sanırım AB'de hafta zirvesi, o olmadı 2.'si olacaktır.

Kanunsuz Topraklar'ın benzer kitleli bir rakibi yoktu. Sürekli tanıtımları yapıldı ve dev bütçeli, bu oranlar diziyi kurtarmaz. ABC'de 4 bile alamamış ve daha Sadakatsiz dışında rakibi de yok.

Sıfır rakip ve neredeyse 10 ratinge ulaşmış bir başlangıç...

Yeni Dizide 5-6 bandında gelir...Giderrr işte.

Vurgun ve Kurşun daha yüksek başlamıştı ve erken final yaptılar bakalım bu dizi nasıl gidecek ama dün gece Youtube'da koydukları sahnelerin çoğu 12saat geçmesine rağmen 1b izlenme bile alamamış hadi diyelim Türkiye'de kapalı dünyada bin insan yok mu bu sahneleri izleyecek.
Umarım yanılırım iki başrol de sevdiğim oyuncular ama FOX'ta total ve dönem dizileri tutmuyor.

Cansu Dere winner’lığı…

Mood Gun GIF by Show TV

Oha Sadakatsiz harika başlamış, ben 7 bandı açılış yapar diyordum. Epey iyi başlamış, biraz daha zorlasa +10 reytingi bile görecekmiş. Tüm rakipleri düşük başlarken Sadakatsiz şov yapmış resmen. Kocaman tebrikler canım dizime. :Z

Kanunsuz Topraklar beklentimin altında açılış yapmış, bence görüntüleri ve senaryosuyla iyi bir iş. Haftaya iyi yükseliş yaşayacaktır, beklentimden düşük açmış orası ayrı…

Kanunsuz Toprakları niye herkes gömmüş anlamadım. Açıp 2 saniye bile bakmadığınıza yemin bile edebilirim. Her zaman olduğu gibi yine forumun boş yorumları sarmış konuyu. :F

Kanunsuz Toprakları niye herkes gömmüş anlamadım. Açıp 2 saniye bile bakmadığınıza yemin bile edebilirim. Her zaman olduğu gibi yine forumun boş yorumları sarmış konuyu. :F
Bakmadım evet, senaryosuna laf da etmedim gördüğün üzere reytingine ettim eğer bana da laf atıyorsan. :A

Sadakatsiz bakalım bu reytingleri koruya bilecek mi. Çünkü konu çok saçma hal aldı bence.

Kanunsuz Topraklar için konudaki yorumlar hiç iç açıcı değil ama dizi 5 almış 2 grupta, daha napsın. :A
Oysaki başka diziler 3 ile açılış yapınca direkt tekrarla yükselecek, umut var diye yorum yazılıyor. Bu diziyi izlemedim ve asla izlemem. Konu dizilere karşı ikili yorumlar yapılması.

• Harika
Reactions: denizz19