Polat Şaşmaz
Favori Üye
İstediğimi yazarım bir şeye benzediği yokmuş ne demek hem ben düzeltim sen silme ddiyorum ama halen daha siliyorsunBen sildiğimde anlıklar vardı. Bu mesajının da bir şeye benzediği yokmuş zaten.
İstediğimi yazarım bir şeye benzediği yokmuş ne demek hem ben düzeltim sen silme ddiyorum ama halen daha siliyorsun
Görevini yapıyorsan o zaman durduk yere mesajlarımı silme altta düzelt butonu var oraya tıklayıp düzenlerimHer anlığı yorumlamak zorunda mısın görüyoruz hangi kanalın nasıl gittiğini. Görevimi yapıyorum.
Görevini yapıyorsan o zaman durduk yere mesajlarımı silme altta düzelt butonu var oraya tıklayıp düzenlerim
bu ne saçma bir cevap, forum dediğinde ne yapılıyor. insanlar ne yazılacağını size mi soracak.Her anlığı yorumlamak zorunda mısın görüyoruz hangi kanalın nasıl gittiğini. Görevimi yapıyorum.
Bugün önceden paylaştığım gibi yine arada bir önceden paylaşırım. Kaçırırsam düzenlerinm olur biter kendim istiyorum kaçırdığım zaman düzenliyorum sen yorma kendini ben düzeltiyorum yani orada öyle bırakmamSen silineceğini bile bile anlık paylaşma.
Bugün önceden paylaştığım gibi yine arada bir önceden paylaşırım. Kaçırırsam düzenlerinm olur biter kendim istiyorum kaçırdığım zaman düzenliyorum sen yorma kendini ben düzeltiyorum yani orada öyle bırakmam
Ben kasıyor isem herkes kasıyor o zamanPost kasıyorusun işte kısaca.
bu ne saçma bir cevap, forum dediğinde ne yapılıyor. insanlar ne yazılacağını size mi soracak.
Benden başka öyle mesaj yazanlar yok mu Allah aşkınaSormayacak ama yazılan mesajların bir anlamı olmalı. 'D Kanal iyi gitmiş' diye yorum olamaz kaliteyi düşürüyor reyting konusunda. Ben de tavsiyede bulundum böyle mesajlar yazmaması konusunda.