@destere 'nin gelişiyle forum çökmüştü ama @Harunnn60 'un dönüşüyle yaz aylarını aratmayacak gibi.@Çiğdem- @xemrexxx
Çoşturalım artık forumu
@destere 'nin gelişiyle forum çökmüştü ama @Harunnn60 'un dönüşüyle yaz aylarını aratmayacak gibi.@Çiğdem- @xemrexxx
Çoşturalım artık forumu
hayat şartları işte? keşke zamanım olsaydıda gaga @Harunnn60 a buraları dar etseydimTeklemeye başladın yine![]()
![]()
![]()
Geceleri gel mutlaka yeter artar bilehayat şartları işte? keşke zamanım olsaydıda gaga @Harunnn60 a buraları dar etseydim![]()
gecede bazen denk düşüyor bak tam bildirimlere bakamadım briazdan çıkmak zorunda kalacağım malesefGeceleri gel mutlaka yeter artar bile![]()
![]()
![]()
Aaa sen merak etme ayoll @xemrexxx @kerem @serhatt @Harunnn60 sana giydirirken yarın başlarlargecede bazen denk düşüyor bak tam bildirimlere bakamadım briazdan çıkmak zorunda kalacağım malesef
ama sen benim yerime arkamdan konuşacak olan hainlere gereken dersi verirsin hogatha![]()
Kiz once sen geber yaşın oldu ohohohohoAaa sen merak etme ayoll @xemrexxx @kerem @serhatt @Harunnn60 sana giydirirken yarın başlarlar![]()
![]()
Koruruz fok başkanı benden başka koruyanında zaten yok bende onlara katılırsam bu sefer sahiden geberirsin
![]()
![]()
![]()
En son 24'dü sanırım bu sene bir tık attırdı ayıp olmasın diye.Kiz once sen geber yaşın oldu ohohohoho))
Beni pis işlerinize alet etmeyinAaa sen merak etme ayoll @xemrexxx @kerem @serhatt @Harunnn60 sana giydirirken yarın başlarlar![]()
![]()
Koruruz fok başkanı benden başka koruyanında zaten yok bende onlara katılırsam bu sefer sahiden geberirsin
![]()
![]()
![]()
Kocana sahip çıktığın kadar bize sahip çıkmadın. Bunu yazdım bir yere.Aaa sen merak etme ayoll @xemrexxx @kerem @serhatt @Harunnn60 sana giydirirken yarın başlarlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kocana sahip çıktığın kadar bize sahip çıkmadın. Bunu yazdım bir yere.![]()
Beni pis işlerinize alet etmeyin![]()
Aaa geldiler hemen @destereEn son 24'dü sanırım bu sene bir tık attırdı ayıp olmasın diye.![]()
Geberin ikinizde geberinAaa geldiler hemen @destere![]()
![]()
Hep birlikte oğlana girişiyorsunuz bende korumasam ne olacak bu fokun hali birininde destek olması lazım ayoll hepten gebertmeyelim
![]()
![]()
![]()
Şunu koruduğun kadar bizi de korusan.Aaa geldiler hemen @destere![]()
![]()
Hep birlikte oğlana girişiyorsunuz bende korumasam ne olacak bu fokun hali birininde destek olması lazım ayoll hepten gebertmeyelim
![]()
![]()
![]()
Harun döndü konusunda koruyorum seni şuanŞunu koruduğun kadar bizi de korusan.![]()