29 Ekim 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Yeni Hayat (Final) | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye | TV8

• Nasipse Olur (TV'de İlk) | Show TV

• Kullanılan toplam oy
    21
Mucize Doktor'da özellikle son 2-3 haftadır çok iyi bölümler izliyoruz ama iki ileri bir geri gidiyor anlamak güç. Tam 8'e çıkmışken yine 7 küsüre düşmüş anlaşılan bundan sonra böyle gidecek. :( Bu bölüm vakalar da fazlaydı ama düşmüş MC'nin sürpriz yükselişi nedeniyle. Geçen sezon Masterclass'la perşembe 2-3 alırdı şimdi pandemi ve normal bölüm etkisiyle zirveye oynamaya başladı.ss Bir de insanlar uzun özet veya senaryoyu bahane ediyor ama bence nedeni bölümlerin güzel olmasına rağmen fragmanların (bu bölüm için ek sahneler çekilmiş o yüzden fragmandaki bazı sahneler yoktu mesela) pek iddialı hazırlanmaması. Gelecek bölümün fragmanı ilgi çekecek türden o yüzden yükselir umarım.

Çukurova zirvedeki son haftalarının tadını çıkarsın bakalım. :A Sevenlerinin keyfini kaçırmam demiştim o kadar da hain değilim. :A

Alev Alev gelecek hafta dengeleri değiştirecek mi göreceğiz. Bence üç iş de ayakta kalır ama kimden ne kadar reyting alacak merak etmemek mümkün değil.

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Mucize Doktor'da özellikle son 2-3 haftadır çok iyi bölümler izliyoruz ama iki ileri bir geri gidiyor anlamak güç. Tam 8'e çıkmışken yine 7 küsüre düşmüş anlaşılan bundan sonra böyle gidecek. :( Bu bölüm vakalar da fazlaydı ama düşmüş MC'nin sürpriz yükselişi nedeniyle. Geçen sezon Masterclass'la perşembe 2-3 alırdı şimdi pandemi ve normal bölüm etkisiyle zirveye oynamaya başladı.ss Bir de insanlar uzun özet veya senaryoyu bahane ediyor ama bence nedeni bölümlerin güzel olmasına rağmen fragmanların (bu bölüm için ek sahneler çekilmiş o yüzden fragmandaki bazı sahneler yoktu mesela) pek iddialı hazırlanmaması. Gelecek bölümün fragmanı ilgi çekecek türden o yüzden yükselir umarım.

Çukurova zirvedeki son haftalarının tadını çıkarsın bakalım. :A Sevenlerinin keyfini kaçırmam demiştim o kadar da hain değilim. :A

Bakalım Alev Alev gelecek hafta dengeleri değiştirecek mi? Bence üç iş de ayakta kalır ama kimden ne kadar reyting alacak merak etmemek mümkün değil.
Bende çok merak ediyorum. :lol: Umarım mucizeye dokunmaz :bhr:

Alev Alev gelecek hafta dengeleri değiştirecek mi göreceğiz. Bence üç iş de ayakta kalır ama kimden ne kadar reyting alacak merak etmemek mümkün değil.
Sen böyle dedikçe MD düşüyor haberin yok. :A Acıyoruz sana tüm forumca. :A Yazık...

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
@Sherlock ....

1034873.jpg

Aşırı derecede kaliteli bir konu...

Ekli dosyayı görüntüle 94405
IMG_1179.jpg

😍 Alın size ikili Bence de öyle

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Mucize Doktor en büyük darbeyi Alev Alev gelince yiyecek bence. Yayın hayatının en düşük reytinglerini alacak gibi geliyor bana. Bir Zamanlar Çukurova bu hareketli bölümlerin etkisini 1-2bölüm daha sürdürür ama o da Alev Alev gelince düşüş yaşayacaktır muhakkak.

Alev Alev'in tutmasına garanti gözüyle bakıyorum. Hem de sezonun en iyi reyting alan dizilerinden birisi olacaktır. Hatta en yükseği bile olabilir.

Mucize Doktor TOTAL'de artık özetimizle yarışır hale gelmiş. :F Tebrikler Çukurova. :Z

Mucize Doktor bölüm gayet iyi olmasına rağmen düşüş göstermiş, ilk sezonunda öyle oranlar alan bir dizi nasıl olurda böyle geriler şaşırtıcı.

Kalk Gidelim her zaman ki oranlarını almış, Yeni Hayat finaliyle de kötü gitmiş.

Pandemi'nin Abv demek için bir sebep daha.
Pandemi de en çok Acun Ilıcalı ve programlarına yaradı. Pandemi öncesi Survivor'ı ilk 10'a zor giriyordu adamın Mucize Doktor karşısında Survivor yayınlayamıyordu. Şimdi Masterchef Mucize Doktor'u geçiyor mlsf.
Hocam korona bile sağa yarıyor, solu yok ediyor. :A Ben böyle bir şey görmedim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx