çift reytınler muhteşemBirZamanlarÇukurova
Total’de 11.11 reyting AB’de 7.13 reyting ABC1’de ise 9.96 reyting elde etti.
İnşallahMucize Doktor'uma baktım.
Haftaya yükseliriz inşallah.
Bende çok merak ediyorum. Umarım mucizeye dokunmazMucize Doktor'da özellikle son 2-3 haftadır çok iyi bölümler izliyoruz ama iki ileri bir geri gidiyor anlamak güç. Tam 8'e çıkmışken yine 7 küsüre düşmüş anlaşılan bundan sonra böyle gidecek. Bu bölüm vakalar da fazlaydı ama düşmüş MC'nin sürpriz yükselişi nedeniyle. Geçen sezon Masterclass'la perşembe 2-3 alırdı şimdi pandemi ve normal bölüm etkisiyle zirveye oynamaya başladı.ss Bir de insanlar uzun özet veya senaryoyu bahane ediyor ama bence nedeni bölümlerin güzel olmasına rağmen fragmanların (bu bölüm için ek sahneler çekilmiş o yüzden fragmandaki bazı sahneler yoktu mesela) pek iddialı hazırlanmaması. Gelecek bölümün fragmanı ilgi çekecek türden o yüzden yükselir umarım.
Çukurova zirvedeki son haftalarının tadını çıkarsın bakalım. Sevenlerinin keyfini kaçırmam demiştim o kadar da hain değilim.
Bakalım Alev Alev gelecek hafta dengeleri değiştirecek mi? Bence üç iş de ayakta kalır ama kimden ne kadar reyting alacak merak etmemek mümkün değil.
Sen böyle dedikçe MD düşüyor haberin yok. Acıyoruz sana tüm forumca. Yazık...Mucize Doktor'da özellikle son 2-3 haftadır çok iyi bölümler izliyoruz ama iki ileri bir geri gidiyor anlamak güç. Tam 8'e çıkmışken yine 7 küsüre düşmüş anlaşılan bundan sonra böyle gidecek. Bu bölüm vakalar da fazlaydı ama düşmüş MC'nin sürpriz yükselişi nedeniyle. Geçen sezon Masterclass'la perşembe 2-3 alırdı şimdi pandemi ve normal bölüm etkisiyle zirveye oynamaya başladı.ss Bir de insanlar uzun özet veya senaryoyu bahane ediyor ama bence nedeni bölümlerin güzel olmasına rağmen fragmanların (bu bölüm için ek sahneler çekilmiş o yüzden fragmandaki bazı sahneler yoktu mesela) pek iddialı hazırlanmaması. Gelecek bölümün fragmanı ilgi çekecek türden o yüzden yükselir umarım.
Çukurova zirvedeki son haftalarının tadını çıkarsın bakalım. Sevenlerinin keyfini kaçırmam demiştim o kadar da hain değilim.
Alev Alev gelecek hafta dengeleri değiştirecek mi göreceğiz. Bence üç iş de ayakta kalır ama kimden ne kadar reyting alacak merak etmemek mümkün değil.
Bundan şeyin haberi var mı tüm forumun.Sen böyle dedikçe MD düşüyor haberin yok. Acıyoruz sana tüm forumca. Yazık...
Hahahaah var olduğunu pekala sen de biliyorsun.Bundan şeyin haberi var mı tüm forumun.
Yoo valla daha çok senin kafanda kurduğun bir şey o.Hahahaah var olduğunu pekala sen de biliyorsun.
Kafada kurmak senin işin benim değil.Yoo valla daha çok senin kafanda kurduğun bir şey o.
Hocam korona bile sağa yarıyor, solu yok ediyor. Ben böyle bir şey görmedim.Pandemi'nin Abv demek için bir sebep daha.
Pandemi de en çok Acun Ilıcalı ve programlarına yaradı. Pandemi öncesi Survivor'ı ilk 10'a zor giriyordu adamın Mucize Doktor karşısında Survivor yayınlayamıyordu. Şimdi Masterchef Mucize Doktor'u geçiyor mlsf.
Evren benim yanımda, her zamanki gibi.