onu diyen kisinin beyninden süphe ederim. gerci beyin olsa onu diyemezdi.Objektif bakanlara sor bakalım ne dicekler aksiyona bu sahneye ilk basit diyen kişisin hayırlı olsun.
onu diyen kisinin beyninden süphe ederim. gerci beyin olsa onu diyemezdi.Objektif bakanlara sor bakalım ne dicekler aksiyona bu sahneye ilk basit diyen kişisin hayırlı olsun.
klasik dönem dizisi hatası kılıçlardaki kanlar bir varlar bir yoklaronu diyen kisinin beyninden süphe ederim. gerci beyin olsa onu diyemezdi.
RTÜK ceza vermişti zaten.klasik dönem dizisi hatası kılıçlardaki kanlar bir varlar bir yoklar)) ayrıca kan öyle fışkırmaz
kanal d reklam yapmaya başladı yükselmesinin sebebi 4 saat Arka sokaklar tekrar veriyor kanal d ilker ayrıkla 1-0 gellince saat 16 ya ozaman düşecek işte vadi dahadagerçekler
stara vermezler trt ye vermiyorlarRTÜK ceza vermişti zaten.
hatadır o hataYa Star TV'nin resmi dizisinde Kösem bu Perşembe gözüküyor. Dizinin 1 hafta erkene alınma şansı var mı ? @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 ?
Ya Star TV'nin resmi dizisinde Kösem bu Perşembe gözüküyor. Dizinin 1 hafta erkene alınma şansı var mı ? @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 ?
Gözün kamaşmıştır ben de 12 Kasım diye gördüm.Ya Star TV'nin resmi dizisinde Kösem bu Perşembe gözüküyor. Dizinin 1 hafta erkene alınma şansı var mı ? @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 ?
star hata yapmışGözün kamaşmıştır ben de 12 Kasım diye gördüm.
12 Kasım Perşembe görünüyor.
Gözün kamaşmıştır ben de 12 Kasım diye gördüm.
en azından öldü demiyorlarAnalar ve anneler dizisinin konusu cok klise ya bebegi annesinden alirlar baska bir kadina verirler felan artik cok klise geliyor
Inadina ask ise dun biraz baktim resmen cıvık ergen dizisi basroldaki kasli adam dizinin yarisinda üstsuz bu sogukta
Asla vazgecmemde reklam vermeden gittigi icin yükselmis
Hayir annesine bebek dogumda öldü diye soyledileren azından öldü demiyorlar
ozaman tipik yazın öyküsü bir deniz hikayesine benziyor oyüzden tutmadıHayir annesine bebek dogumda oldu diye soylediler
aga bölümlerin iyi kötü olması artık hiç etkilemiyor reytingi ne kadar iyi olursa veya ne kadar kötü olursa reyting değişmiyor. üstüne kanal faktörü zaten bizi bitirdi adamlar bir kez olsun vadi yükselsin diye strateji yapmıyor zaten kanal d nin reytingi ortada dizileri yerlerde sürünüyorHer ne kadar vadi kanal değiştirsede aynı oranlar alır diyordum ama bu hafta birkaç mesaj okudum herkes bu haftaki bölüme ve ondan önceki hafta bölümler çok iyi olmasına rağmen kanal sürekli reklam vermiş bunu eskiden Atv çok yapıyordu bende oradan biliyorum .Vadi kanal değiştirirse 9 reyting alır, vadinin bu reytingleri en kötü kemik izleyici reytingleridir,bu oranların altına inemez .
Hacı vadinin zaten ekrana 21.45'te siyah ekran koyup vadinin müziğini koysan 6 reyting sabit alır .Seneye kanal değiştirirler yanlış hatırlamıyorsam bu sene sözleşmesi bitiyor.aga bölümlerin iyi kötü olması artık hiç etkilemiyor reytingi ne kadar iyi olursa veya ne kadar kötü olursa reyting değişmiyor. üstüne kanal faktörü zaten bizi bitirdi adamlar bir kez olsun vadi yükselsin diye strateji yapmıyor zaten kanal d nin reytingi ortada dizileri yerlerde sürünüyor
üstüne bi de vadi izleyicisine çok ters bi kanal. kanal d yi protesto eden çok vadi izleyici var adamlar her reklam paso hdp reklamı yapıyor buna çok tepkili insanlar var internetten izleyen
tek kurtuluş bu kanaldan ayrılmaktır. atv de polatın odasından çıkmadığı bölümler bile 13 ün altına düşmüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?