29 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MY Kösem ilk bölüm 8.50 falan alır tüm gruplarda. Sonradan düşecektir hep sertçe..

aga bu işi sezon başlamadan yapacaktık resmen eriyoruz kanal d de
show tv ye geçelim başka bişey istemiyorum çok özledik showu
Aga Kanal D Vadiyi kendi bunyesinde bitirmeye calisiyor Vadinin dusuk reyting almasi Kanal D nin isine geliyor o nedenle sezon sonunda sozlesme yenilemek isteyceklerdir bizim bu oyuna gelmememiz lazim

Hülya antileri var Beren 9da girecek antileri çok .:A
Hülya'nın antileri sözlükçü beyin fukaraları :X

Beren'in antileri KV fanları çoğunlukla malum hala bir kuyruk acısı var :F Siyasi konudan bahsediyorsan onların kim olduğu zaten belli :X Tekrar söylüyorum Beroş ''SEVDİKLERİNİN HUZURU İÇİN'' gerekli açıklamayı yaptı önce okumayı, anlamayı bilsinler :D

Hülya'nın antileri sözlükçü beyin fukaraları :X

Beren'in antileri KV fanları çoğunlukla malum hala bir kuyruk acısı var :F Siyasi konudan bahsediyorsan onların kim olduğu zaten belli :X Tekrar söylüyorum Beroş ''SEVDİKLERİNİN HUZURU İÇİN'' gerekli açıklamayı yaptı önce okumayı, anlamayı bilsinler :D
Hülya Akpli Berende hangi konu unttum tepki göstermedi diye izlemeyeklermiş. :D

Hülya Akpli Berende hangi konu unttum tepki göstermedi diye izlemeyeklermiş. :D
Daha onu bilmiyorsun. Şehit olaylarına sosyal medya dan tepki göstermediği için. Kaldı ki bu konuyu kendisi çok güzel açıkladı bende katılıyorum sosyal medyadan tepki dile getirerek hiçbir şey elde edemeyiz neyse bu konulara girmeyelim :D

Daha onu bilmiyorsun. Şehit olaylarına sosyal medya dan tepki göstermediği için. Kaldı ki bu konuyu kendisi çok güzel açıkladı bende katılıyorum sosyal medyadan tepki dile getirerek hiçbir şey elde edemeyiz neyse bu konulara girmeyelim :D
Ne zamandan kaldı unutmuşum olamazmı. :) Ben Beren hastasıyım bu arada onda göre konuşuyorum. :) @xemrexxx bilir. :D