hayal-i foxMY Kösem ilk bölüm 8.50 falan alır tüm gruplarda. Sonradan düşecektir hep sertçe..
ayol my nin kemik izleyici kitlesi 7 reyting
Unuttum ama AB boş yani TOtali bilemem orda Vadi var yüksek almalısınız.
Görücez bakalım
Hülya antileri var Beren 9da girecek antileri çok .En kötü ihtimal 4 gelir MY izleyicisinden
Beren'in zaten tek başına aldığı reytingden bahsetmiyoruz bile
Şuan bir kez daha farkettim efsane reytingler alıcaz
Aga Kanal D Vadiyi kendi bunyesinde bitirmeye calisiyor Vadinin dusuk reyting almasi Kanal D nin isine geliyor o nedenle sezon sonunda sozlesme yenilemek isteyceklerdir bizim bu oyuna gelmememiz lazimaga bu işi sezon başlamadan yapacaktık resmen eriyoruz kanal d de
show tv ye geçelim başka bişey istemiyorum çok özledik showu
teşekkürler lebililoblübümaynen beybiliboyum.
komedisin ya sen çok canisiteşekkürler lebililoblübüm
ay zaten putin üstten israil alttan ab batıdan türkiyeyi sıkıştırıyor hepAga Kanal D Vadiyi kendi bunyesinde bitirmeye calisiyor Vadinin dusuk reyting almasi Kanal D nin isine geliyor o nedenle sezon sonunda sozlesme yenilemek isteyceklerdir bizim bu oyuna gelmememiz lazim
Hülya'nın antileri sözlükçü beyin fukaralarıHülya antileri var Beren 9da girecek antileri çok .
Siz gozunuzun onundekileri goremiyosaniz benim yapacak birseyim yokay zaten putin üstten israil alttan ab batıdan türkiyeyi sıkıştırıyor hepDDDD
Hülya Akpli Berende hangi konu unttum tepki göstermedi diye izlemeyeklermiş.Hülya'nın antileri sözlükçü beyin fukaraları
Beren'in antileri KV fanları çoğunlukla malum hala bir kuyruk acısı varSiyasi konudan bahsediyorsan onların kim olduğu zaten belliTekrar söylüyorum Beroş ''SEVDİKLERİNİN HUZURU İÇİN'' gerekli açıklamayı yaptı önce okumayı, anlamayı bilsinler
ay ondan panpaSiz gozunuzun onundekileri goremiyosaniz benim yapacak birseyim yok
Daha onu bilmiyorsun. Şehit olaylarına sosyal medya dan tepki göstermediği için. Kaldı ki bu konuyu kendisi çok güzel açıkladı bende katılıyorum sosyal medyadan tepki dile getirerek hiçbir şey elde edemeyiz neyse bu konulara girmeyelimHülya Akpli Berende hangi konu unttum tepki göstermedi diye izlemeyeklermiş.
Ne zamandan kaldı unutmuşum olamazmı.Daha onu bilmiyorsun. Şehit olaylarına sosyal medya dan tepki göstermediği için. Kaldı ki bu konuyu kendisi çok güzel açıkladı bende katılıyorum sosyal medyadan tepki dile getirerek hiçbir şey elde edemeyiz neyse bu konulara girmeyelim
Aa öyle mi ? Çok sevindimNe zamandan kaldı unutmuşum olamazmı.Ben Beren hastasıyım bu arada onda göre konuşuyorum.@xemrexxx bilir.
Onun için bakacam diziye girince.Aa öyle mi ? Çok sevindimOlabilir tabi canım
Yorumlarını bekliyoruzOnun için bakacam diziye girince.
Bakalım çook iddalı gösteriliyor nasıl dizi ortaya çıkacak.Yorumlarını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?