Pazartesi: Arka Sokaklar+MerhametKanal D yeni dizi tutturamadığı gibi eskileri de harcıyor. En çok da Galip'i. Ab'de 6-7 alabilecekken 4 alıyor. Arka Sokaklar da totalde çok daha iyisini yapabilir başka günde. Merhametin de pt-2'ye geçmesiyle pimi çekildi. Bu sene normal değil Kanal D kesinlikle..
Bu yayın akışı hafta içini kurtarır gerçekten ama bu sefer de hafta sonu sıkıntı oluyor. A.Ş.K. ile Çalıkuşu'nun haftasonu pek iyi gideceklerini düşünmüyorum. X-Factor, İnadına Yaşamak ve Vicdan tutmazlarsa Kanal D'nin durumu zora girecek çünkü yeni diziler her hafta düşüş yaşıyorlar.Star aslında O Ses`i Perşembe yapsa A/B`yi rahat alır. Totalde de en az 8+ alır.
Zaten Acunu 4 gün yapmış utanıp kızarmamış, 5 gün yapınca mı utanacak?
Pazartesi: Arka Sokaklar+Merhamet
Salı: İnadına Yaşamak
Çarşamba: Güneşi Beklerken
Perşembe: İntikam+Galip Derviş
Cuma: Yalan Dünya+Beyaz
Cumartesi: A.Ş.K.+Şans Kapıda
Pazar: Çalıkuşu+Kayıp
Bu yayın akışı ile daha verimli sonuçlar alırdı. Kanal D`nin düşüşü biraz da yanlış gün seçimlerinden.
çarşamba gb ab yi unutsun benceStar aslında O Ses`i Perşembe yapsa A/B`yi rahat alır. Totalde de en az 8+ alır.
Bu yayın akışı ile daha verimli sonuçlar alırdı. Kanal D`nin düşüşü biraz da yanlış gün seçimlerinden.
Star aslında O Ses`i Perşembe yapsa A/B`yi rahat alır. Totalde de en az 8+ alır.
Ben zaten A/B`yi illa alır demiyorum ama Pazardan daha rahat gider. Acun olduğu günlerde özeti de rakip oluyor. Buna bir de klişenin ve kalitesizliğin dibine vuran Küçük gelin de eklenince daha zorlu gün oluyor.çarşamba gb ab yi unutsun bence
as pazartesi iyi gider merhamet zaten 2 alıyor pek değişiklik olmaz
salı şu an bilw boşluk var diğer 4 gündeki gibi güçlü bir dizi yok şansı var dizinin
perşembe pek değişen bişi olmaz intikam özetli olursa yeni bölüm+1 reyting fazla olur
cuma da değişiklik olmaz
haftasonu totalin günüdür aşk iş yapmaz
çalıkuşu pazar a gider mi hiç sanmıyorum
Konuyu Vadiye getirmedim. Sadece Perşembe olsa A/b`yi alır dedim.kacak iyi oranlar almis anlasilan böyle gitmeye devam edecek en fazla alacagi reyting totalde 8 dir daha fazlasi hayal olur
persembe mi sali reyting sonuclari konusunda oldugumuzu düsünüyordum
Ben zaten A/B`yi illa alır demiyorum ama Pazardan daha rahat gider. Acun olduğu günlerde özeti de rakip oluyor. Buna bir de klişenin ve kalitesizliğin dibine vuran Küçük gelin de eklenince daha zorlu gün oluyor.
Çarşamba en kötü ihtimalle iki grupta da 2.
Konuyu Vadiye getirmedim. Sadece Perşembe olsa A/b`yi alır dedim.
Acemi Cadı konusunun Vadiye geldiği bir yerde Salı Perşembeye gelmiş çok mu?
Acun Perşembe olursa A/B`yi alır mı almaz mı? Alır. Demekki doğru. Olay bitmiştir.Evet cok Sonucta Saliyi Persembeye karistirmayalim ki konular kaliteli olsun gereksiz tartismalar baslamasin
Acun Perşembe olursa A/B`yi alır mı almaz mı? Alır. Demekki doğru. Olay bitmiştir.
senin amacın vadiyi yerinden etmek ama zor be even kardeşStar aslında O Ses`i Perşembe yapsa A/B`yi rahat alır. Totalde de en az 8+ alır.
Yetenek Sizsiniz Perşembeye gelmiş ancak alamamıştı O Ses hiç alamazStar aslında O Ses`i Perşembe yapsa A/B`yi rahat alır. Totalde de en az 8+ alır.
O değil de Çalıkuşu'nun süresine bakın.
12 ÇALIKUŞU KANAL D 20:20:59 02:22:48 3,73 9,03
2 saat 23 Dakika. Reytingler düşünce süreyi kasalım demişler ama yine düşük...
2 Saat 23 dakika rekor sanırım. 143!!
sali yi persembeye bulastirma diyorum halen diretiyorsun sen bilirsin
bir zamanlar intikamin alacagi gibi alacak haklisin
bu hafta‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışması...
Jüri Kırgız yarışmacıya, sözüm ona Rusçadan Kırgızcaya tercüme yapan ‘numunelik’ tercüman aracılığıyla, kendi dilinde birden ona kadar saymasını söylüyor...
Çocuk ‘bir-iki-üç’diye başladıkça gülmekten kırılıyorlar...
Aynı sahne bıktırırcasına tekrarlanıyor...
İşin tuhaf tarafı, sadece o çok bilmiş jüri değil, üniversite öğrencilerinden oluşan seyirci topluluğu da katıla katıla eşlik ediyor bu komediye...
Ekli dosyayı görüntüle 22300
Kırgız çocuk şaşkın...
Niye güldüklerini merak ediyor muhtemelen...
Nereden bilsin aslında ağlanacak hâllerine güldüklerini?
ne zaman oldu bu @EveN @mrt-06