29 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O SES TURKIYE 2 Gruptada 1ve 2 olmuş çok iyi gitmiş
Kaçak bu hafta düşüş yaşamış ginede fena gitmemiş.
Çalıkuşu Totalde çok gerilerde kalmış Ab'de vasatı aşamamış.
Seksenler eski günlerinden çok uzakta Ab Grubunda idare eder.
Benim İçin Üzülme Totalde idare eder Ab'de kötü gitmiş.

çalıkuşu için dünde dedim islami kesim aşırı kötü gösterilmesi totalinin düşürecek artık totalde umut beklemesinler diye bu yanlıştan kısa sürede dönmeseler dizi için vahim durum olur 7.likten 15.liğe düştü. erken başlasımındandan değil düşüş çünkü sharide düşmüş. kaçakta düşüşün sebebi se sanırım aşk fazla yelken açtılar bu bölümde erkek seyirci aşka inanmıyor erkek dizilerinde mümkün oldunca aşkı abartmamak lazım.

Çalıkuşu totelde baya bi kötü, ab de fena sayılmaz. Bu rakamlar dizinin devamı için pek imkan sağlamıyor gibi..
Kaçakta düşüş yaşamış baya..
O ses türkiye yine açık ara zirvede.

Bi Aşk Hikayem düşmüş.

Kaçak iki grupta da en çok izlenen dizi olmuş. Haftaya eski sistemine geçer umarım.

Bir Aşk Hikaye'si 20. sıraya kadar düşmüş.

Çalıkuşu kötü gidiyor.

Kaçak güzel gitmiş her iki grupta da

o ses her iki grupta da açık ara zirvede tebrikler kaçakta fena sayılmaz özellikle de ab grubunda iyi gitmiş bir tebrikte kaçak dizisine çalıkuşu bekleneni verememiş özellikle de total grubunda baya bir altlarda ab grubunda aldığı oran kanal d yi tatmin eder mi onu bilemem

Ocak ayına Fatih, Çalıkuşu, Merhamet ve AŞK yayından kalkar gibi duruyor. KanalD her sene hüsran .d
Kayıp iç yapım olduğu için kalır gibi

pazartesi gibi salı da boş bir gün kıvanç ın dizisi bugün rahat zirvede yer alır
neyse kaçak ve çalıkuşu düşmüşler ab de geçen haftaki gibi olsalarda totalde düşüş var
esra erol 2 gündür çok iyi gidiyor
bah 2 reytingin altında kalmış
biü eski günlerinden çok uzakta seksenler gibi

39 BIRAKIN KONUSALIM KANAL D29.10.201309:59:5712:22:01 1,29 6,63 19,42

😱 😱

O Ses iki grupta da ilk 2'yi kapayarak rahat bir şekilde zirvede yer almış.

Kaçak süresinin uzamasıyla birlikte hafif düşüş yaşasa da reytingleri gayet iyi durumda.

Çalıkuşu totalde dip yapmış, ab'si de iyi değil bence. Dizinin bundan sonra yükseleceğini sanmıyorum. Günü değişmeli. Salı'ya iyi bir dram dizisi koyabilirse şansı hala var Kanal D'nin.

Benim İçin Üzülme iyi gitmiş iki grupta da.

Seksenler de geçen sezona göre düşüş yaşayan diziler arasında.

o ses haftada 1 güne mi düşecek kıvancı hemen salıya koydun

Kanal D yeni dizi tutturamadığı gibi eskileri de harcıyor. En çok da Galip'i.
Ab'de 6-7 alabilecekken 4 alıyor. Arka Sokaklar da totalde çok daha iyisini yapabilir başka günde. Merhametin de pt-2'ye geçmesiyle pimi çekildi. Bu sene normal değil Kanal D kesinlikle..