29 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Star Nazlı Öztarhanı NTV Çekecek Gibi Gözüküyor

kaç gündür ab grubunda büyük basarı sagladi celal pir

[TABLE="class: cms_table, width: 473"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 28, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 181, bgcolor: transparent"]GÜNÜN OLAYI[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]18:29:41[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]00:23:51[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 38, bgcolor: transparent"]3,94[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 34, bgcolor: transparent"]13,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 28, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 181, bgcolor: transparent"]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]18:53:32[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]00:24:50[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 38, bgcolor: transparent"]3,82[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 34, bgcolor: transparent"]12,1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tns

[TABLE="width: 1253"]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]GUNUN OLAYI[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]29.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:29:37[/TD]
[TD="align: center"]18:53:29[/TD]
[TD="align: center"]3,36[/TD]
[TD="align: center"]12,67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]ANA HABER[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]29.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:53:29[/TD]
[TD="align: center"]19:25:03[/TD]
[TD="align: center"]3,32[/TD]
[TD="align: center"]12,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Karadayi dusus yasamis her iki gurupta..dizi bi turlu hakettigi yere gelemedi..
o ses turkiye iyi gidiyo ama su acunun, ozeti gec kesme oyunlari kaliteyi dusuruyo rekabette..
sultan orta kararla final yapmis..
arkak sokaklar az da olsa yukselmis.
yer gok ask da havva olduyse ve hala bu reytinglerde dolasiyosa, havvadan sonra 2 lere duser dizi.

Yer gök aşk 2 lere düşemez,onun izleyicisi belli.

Karadayı(??) Nolmuş öyle(??)

Reklam mı vermeye başladı acaba. :D

Eğer reklam vermeden bu hallere düştüyse koparım. :d

O Ses yine yıkmış dağıtmış ortalığı. :)

- - - Ekleme - - -

En azından bugün Karadayı için haftaya haftaya denmiyor. :D

Karadayı'nın reytingleri aşağı çark edince yorumlar da çark etmiş. :d

- - - Ekleme - - -

36 MELEK YASAM STAR TV 14:16:11 14:46:21 1,49 10,06

Melek'in yarım saatlik parçası 1,5 reyting almış. :S

Şoktayım. Dünyanın sonu geliyor. :S

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl70"]77[/TD]
[TD="class: cms_table_xl70, width: 177, bgcolor: transparent"]EVLERDEN BIRI[/TD]
[TD="class: cms_table_xl70, width: 64, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl67, width: 64, bgcolor: transparent"]23:20:02[/TD]
[TD="class: cms_table_xl67, width: 64, bgcolor: transparent"]01:07:07[/TD]
[TD="class: cms_table_xl70, width: 41, bgcolor: transparent"]0,87[/TD]
[TD="class: cms_table_xl70, width: 43, bgcolor: transparent"]4,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:)

O Ses Türkiye yine iki grubtada zirvede yer almayi başararak Star Tv nin yüzünü güldürmüş. Total de cok kücük bir farkla 1. Olsada AB de rakiplerini ikiye katlayarak zirvenin sahibi olmuş tebrik ediyorum.

Karadayı beklediğim hatayı yaptı ve iki gruntada düşüş yaşadı eğer bu hatan dönmezlerse düşüş devam edecektir. İzleyici anladiki Mahir babadini cezaevinden cikaramayacak cünkü senaryo bu konu üstüne kurulmuş eger babasi hapisten ciksa dizi biter, yani bundan sonra izleyicinin her bölümü takip etmesine gerek yok. Cezaevinden ciksaydi ve senaryo beklemedigimiz bir süpriz yapsaydi veya öldürülseydi daha iyi olurdu.

Arka Sokaklar bu hafta yükselişe gecerek Total de 2. Olmuş ama bence bunda okullarin tatil olmasininda etkisi var.

O Ses Türkiye avantajlı reklam düzeniyle yine açık ara birinci, düellolara kadar yerinin sabit olduğuna inanıyorum ama düelllolar başlayınca muhtemelen Total'de ikinciliğe geriler...

Arka Sokaklar, 6+6'lık tam reklam almasına rağmen zirveye yakın kalmaya devam ediyor, O Ses Türkiye'de elemeler bitince zirveyi tekrar alabilir... Yalnız A/B'si iyi değil...

Karadayı çok izlenmeye devam ediyor, bu hafta zirveden biraz uzaklaşmış görünse de hala rakiplerine çok yakın, onun da yakın vadede Total'de zirve şansı var, A/B'de ise hep üçüncülükle yetinecek gibi... Dün dizinin başında ve sonunda reklam vardı sadece, yani reklamsız gidiyor şimdilik...

Yer Gök Aşk, yukarıda bahsetiğim 3 yapımın arasında kalıyor ve zorlanıyor, Fox için reytingleri iyi ancak eski formunda değil...

Sultan dün final yapamadan bitirildi, normal bir yeni bölüm yayınlandı, hikaye bağlanmadı. Ona rağmen reytingleri çok iyi, Kanal D bu diziyi bitirdiği için muhtemelen pişman olmuştur, biraz acele etti. Dizinin hikayesi bitmediği için diğer kanallar transfer edebilir bu arada...

Haberlerde Birand farkı göze çarpıyor...

Acun Ilıcalı'nın konuk olduğu ve revani yaptığı Melek az da olsa yükseldi...

- - - Ekleme - - -

Bu arada SBT ve TNS A/B'ye baktım ve şu kanıya vardım. SBT'nin A/B'si bile kırsal ağırlıklı. TNS'nin ise daha elit bir A/B grubu var. BBEB'in SBT A/B'de son haftalarda hep zirvede olması, Kayıp Şehir'in, Arka Sokaklar'ın SBT A/B'de yüksek çıkması; Yalan Dünya'nın, Umutsuz Ev Kadınları'nın TNS A/B'de hayli yüksek çıkması beni bu sonuca ulaştırdı...

Şunu da tekraren söylüyorum, SBT'yi sevenler yakında mutlu olacak, zira TNS kırsala iniyor yasa gereği, Yakında Arka Sokaklar, Kayıp Şehir, BBEB gibi programlar gerçekten, resmi olarak zirvede olabilir. Yalan Dünya gibi diziler ise çok düşebilir...

oymus buymus bahaneler hiç bitmez ezildiler :)

- - - Ekleme - - -

O Ses Türkiye avantajlı reklam düzeniyle yine açık ara birinci, düellolara kadar yerinin sabit olduğuna inanıyorum ama düelllolar başlayınca muhtemelen Total'de ikinciliğe geriler...

Arka Sokaklar, 6+6'lık tam reklam almasına rağmen zirveye yakın kalmaya devam ediyor, O Ses Türkiye'de elemeler bitince zirveyi tekrar alabilir... Yalnız A/B'si iyi değil...

Karadayı çok izlenmeye devam ediyor, bu hafta zirveden biraz uzaklaşmış görünse de hala rakiplerine çok yakın, onun da yakın vadede Total'de zirve şansı var, A/B'de ise hep üçüncülükle yetinecek gibi... Dün dizinin başında ve sonunda reklam vardı sadece, yani reklamsız gidiyor şimdilik...

Yer Gök Aşk, yukarıda bahsetiğim 3 yapımın arasında kalıyor ve zorlanıyor, Fox için reytingleri iyi ancak eski formunda değil...

Sultan dün final yapamadan bitirildi, normal bir yeni bölüm yayınlandı, hikaye bağlanmadı. Ona rağmen reytingleri çok iyi, Kanal D bu diziyi bitirdiği için muhtemelen pişman olmuştur, biraz acele etti. Dizinin hikayesi bitmediği için diğer kanallar transfer edebilir bu arada...

Haberlerde Birand farkı göze çarpıyor...

Acun Ilıcalı'nın konuk olduğu ve revani yaptığı Melek az da olsa yükseldi...

- - - Ekleme - - -

Bu arada SBT ve TNS A/B'ye baktım ve şu kanıya vardım. SBT'nin A/B'si bile kırsal ağırlıklı. TNS'nin ise daha elit bir A/B grubu var. BBEB'in SBT A/B'de son haftalarda hep zirvede olması, Kayıp Şehir'in, Arka Sokaklar'ın SBT A/B'de yüksek çıkması; Yalan Dünya'nın, Umutsuz Ev Kadınları'nın TNS A/B'de hayli yüksek çıkması beni bu sonuca ulaştırdı...

Şunu da tekraren söylüyorum, SBT'yi sevenler yakında mutlu olacak, zira TNS kırsala iniyor yasa gereği, Yakında Arka Sokaklar, Kayıp Şehir, BBEB gibi programlar gerçekten, resmi olarak zirvede olabilir. Yalan Dünya gibi diziler ise çok düşebilir...

:) y.sizsiniz pazar sbt ab grubunda zirvedeydi sbt 2012 diye grubu paylasiyor medyafaresi asıl grup medyaloji paylastigi reytinglerler sabahın köründe reytingleri ekliyolar asıl toplam ab grubu medyafaresi ise kırsal kesimlerin kısaltılmıs halindeki reytingleri paylasiyor

http://www.medyaloji.net/haber/yetenek_sizsiniz_mi_ben_bilmem_esim_bilir_mi_.htm

endgame bikerede tahminlerin tutsun 5 tahminin 5 i de yanlısmı çıkar arkadas dahada kötüsü

full yanlıs bilgilendirme senin söylediklerinin hep tersi çıkıo çarsamba muhtesem persembe vadi düsecek de sen ozaman kesin uçarlar :)

Son düzenleme:
karadayı çok çok iyi oranlar almış bayramın dönüş yolundaydı millet önümüzdeki hafta 12 reytinglere çıkar ..

:) y.sizsiniz pazar sbt ab grubunda zirvedeydi sbt 2012 diye grubu paylasiyor medyafaresi asıl grup medyaloji paylastigi reytinglerler sabahın köründe reytingleri ekliyolar asıl toplam ab grubu medyafaresi ise kırsal kesimlerin kısaltılmıs halindeki reytingleri paylasiyor

http://www.medyaloji.net/haber/yetenek_sizsiniz_mi_ben_bilmem_esim_bilir_mi_.htm

endgame bikerede tahminlerin tutsun 5 tahminin 5 i de yanlısmı çıkar arkadas dahada kötüsü

full yanlıs bilgilendirme senin söylediklerinin hep tersi çıkıo çarsamba muhtesem persembe vadi düsecek de sen ozaman kesin uçarlar :)

İki site arasında baya büyük bir fark var, sanırım SBT kafasına göre farklı sonuçlar yayınlıyor. :) Ama medyafaresi daha gerçekçi görünüyor, senin sürekli takp ettiğin kurdun aktarımları da BBEB'in A/B'de zirvede olduğu yönündeydi zaten. İkisi de hatalı denilebilir aslında tutarsızlık varsa ama özellikle medyaloji doğru demeni doğru bulmuyorum...

O kırmızı yazıda esas nokta burası da değildi zaten, TNS'nin kırsallaşmasıyla Total ağırlıklı gördüğümüz yapımların A/B'de de artacak olmasıydı... BBEB'in durumu önemli değil...

Tahminlerim çok tutmuyor olabilir ama bilgilendirmelerimin yanlış olduğunu düşünmüyorum, özellikle reklam-reyting ilişkisi ile ilgili yazılarım herkes tarafından bilinenin aktarımıdır sadece...

Herkese karşı saygılı konuşmanı öneriyorum... Hatta mümkünse benimle artık hiç konuşma... :)

O SES TURKIYE süper giderek 1.olmuş.
Arka Sokaklar her şeye rağmen 2.olmuş, tebrikler..
Karadayı'da atv için muhteşem sonuçlar alıyor..
YGA bu hafta 7.olarak performansını sürdürmüş, haftaya HAVVA ölüyor :D

- - - Ekleme - - -

Yer gök aşk 2 lere düşemez,onun izleyicisi belli.

aynen düşmez :D

OST süperdi , ve yine her 2.gruptada zirvede yer almış , totalde 7,36 reyting abde 11,32 reytingle açık ara zirvede.
AS yine totalde mütiş gitmiş totalde 6,18 reytingle 2.sırada abde 3,39 reytingle 8.sırada.
Karadayı totalde 5,93 reytingle 4.sırada , abde 5,32 reytingle 3.sırada yer almış dizi galiba total dizisi oldu.
YGA totalde 7.sırada abde 6.sırada yer alarak iti gitmiş.

Kanal D Sultan'i bitirerek bence çok hata yapti. Keşke FOX'ta alsaydı :D