29 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kanal d beren iki kere iş yaptı diye üçüncüsündede yuttururum diyor ama bu sefer kazın ayağı başka yalnız...

O Ses zirvede TRT 3'teki Futbol Ateşi takipte. O Ses'in AB ratingi 8.08, Futbol Ateşi'nin 5.10. 3. sıradaki Yer Gök Aşk'se 4 ratingte
RatingKurdu

yer gök aşkta başroldeki adam gitti kadın başrolde ölecek diyorsunuz ee kim oynayacak dizide başrol oyuncusu kalmadı ya....

O Ses zirvede TRT 3'teki Futbol Ateşi takipte. O Ses'in AB ratingi 8.08, Futbol Ateşi'nin 5.10. 3. sıradaki Yer Gök Aşk'se 4 ratingte (RatingKurdu)

vadinin fragmanı daha çok ses getirecek bence ... örgüte falan sardılar yine ...ülke sorunları terör ayağı keza... doğu illerindeki denekler reytinge sarılırsa totali patlatabilirler bu hafta....

Totalde son durum şudur
1. O Ses 6.37 rating 2. Yer
Gök Aşk 5.77 rating 3. TRT
3 Futbol Ateşi 4.60 rating
4. Sultan 3.70 rating

karadayı yine çok güzel bir bölümdü muhteşemdi klasına yakışır oranlar almış..

dizideki tek olumsuz nokta küçük çocuğun çok bilmiş lafları sevimlilikle ukalalık arasında ince bir çizgi vardır çocuk bazı sahnelerde eski türk filmlerinin kıl çocuğu sezerciği aratmıyor ..

bakıyorumda vadinin totali ne zaman düşse kandile saldırıyor polat ve total uçuyor... bu haftada kandil baskını var....bu haftanın bombası perşembeye patlayacak...

Spor programlarının rating
liginde durum şudur 1.
TRT 3 Futbol Ateşi 3.44 2.
Kanaltürk Futbolizm 00.80
3.Telegol 00.50 4. Derin
Futbol 00.08

- - - Ekleme - - -

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
5.89 , 2) STAR: 5.1 , 3)
TRT3: 3.9 , 4) KANALD:
3.78 , 5) SHOW: 2.79

bir dizi daha var konuşulmayan ben onu çok sevdim diye adnan menderesi anlatan ocakta atv de yayınlanacak...acaba hangi gün yayınlanır fikri olan varmı

Beyaz Tv nin aldığı reytinge bak Ya
4. Derin
Futbol 00.08

- - - Ekleme - - -

23:00 - 23:15 ortalama <s>#</s>sbt<s>#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 5.89 , 2) STAR: 5.1 , 3) TRT3: 3.9 , 4) KANALD: 3.78 , 5) SHOW: 2.79

FOX uçuyor!

- - - Ekleme - - -

aman hatırlatma böyle İyiydikk :biggrin:
Sen Kaça Gidiyorsun?

- - - Ekleme - - -

bir dizi daha var konuşulmayan ben onu çok sevdim diye adnan menderesi anlatan ocakta atv de yayınlanacak...acaba hangi gün yayınlanır fikri olan varmı
Salı

Harbiden derin futbol çok kötü gidiyor