29 Aralık 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 126. Bölüm | TRT 1

• Deha - 15. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 3. Bölüm | NOW

• Çok Güzel Hareketler 2 - 188. Bölüm | Star TV

• Kim Milyoner Olmak İster - 1137. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bunun da reytingi 2. sezona müsaade etmeyecek işte, sonuç olarak tek sezonluk olma ihtimali var şu an 🙂
Tamam da eğer kurtarırsa olur 2. sezonu. İçerde 10 aldığı halde olmayacaktı 2 alsa da olmayacaktı. :A

Şakir Paşa Ailesi'nin 2. bölümde yükselmemek için hiçbir sebebi yoktu zira bölüm beğenilmişti, kendiliğinden doğal ve organik bir etkileşim alıp yüksek beğenilere ulaşmıştı. Tüm bunlara rağmen geçen hafta önünü kesen en büyük engel kanalın kendisi oldu çünkü hafta boyunca ilk bölüm adeta ezberletilmişken sırf ilk hafta reytinglerine güvenilerek 1 saat özet yayın yapılması stratejik açıdan yanlış bir hamleydi ve bunun bedelini de acı yoldan ödedi. Neyse ki akıllı davranıp bu hafta kısa özete geçildi de daha fazla kan kaybetmeden toparlandı. Yangınıydı cezasıydı derken bu zor haftadan sonra ekip ve kanal adına güzel bir motivasyon sağlanmıştır diye düşünüyorum. Zaten dekoru inşa etmeye hemen başlamışlar o yüzden en kısa zamanda tekrar dönüp zirve yarışına katılmasını ve antilere daha çok rahatsızlık vermesini diliyorum. :Z

Deha geçen haftadan sonra yine düşmüş demek ki Şakir Paşa'nın aksine stratejik değil içeriksel bir sorun var. Sosyal medyada sürekli bu dizinin ship kavgalarını görüyorum ve yıllardır gördüğüm örneklere göre ne zaman fanlar kendi çiftleri için birbiriyle dalaşmaya başlasa o dizilerin reytinglerinden hayır gelmemeye başlıyor. İnsanlar en başta bu diziye neden inandıysa o damarı geri yakalamaları gerekiyor yoksa eski iddiasından uzaklaşmaya başlayabilir. Gerçi yakalamasalar da olur böyle üçüncü üçüncü takılsın zaten her şekilde sezon sonunu göreceği garanti. :A

Teşkilat her zamanki gibi devam ediyor. Sezon başında Deha'yla rekabetleri daha çok su kaldırır diye düşünmüştüm ama rakip erkenden pes edince zirvenin saltanatını sürmek ona kaldı.

Titanik on bininci kez yayınlanmasına rağmen yine iyi sonuçlar almış. Üstünden yüz yıl daha geçse bile asla eskimeyecek. :bhr:

------

Gelir gelmez farkını koydu. :Z

Şakir Paşa Ailesi'nin 2. bölümde yükselmemek için hiçbir sebebi yoktu zira bölüm beğenilmişti, kendiliğinden doğal ve organik bir etkileşim alıp yüksek beğenilere ulaşmıştı. Tüm bunlara rağmen geçen hafta önünü kesen en büyük engel kanalın kendisi oldu çünkü hafta boyunca ilk bölüm adeta ezberletilmişken sırf ilk hafta reytinglerine güvenilerek 1 saat özet yayın yapılması stratejik açıdan yanlış bir hamleydi ve bunun bedelini de acı yoldan ödedi. Neyse ki akıllı davranıp bu hafta kısa özete geçildi de daha fazla kan kaybetmeden toparlandı. Yangınıydı cezasıydı derken bu zor haftadan sonra ekip ve kanal adına güzel bir motivasyon sağlanmıştır diye düşünüyorum. Zaten dekoru inşa etmeye hemen başlamışlar o yüzden en kısa zamanda tekrar dönüp zirve yarışına katılmasını ve antilere daha çok rahatsızlık vermesini diliyorum. :Z

Deha geçen haftadan sonra yine düşmüş demek ki Şakir Paşa'nın aksine stratejik değil içeriksel bir sorun var. Sosyal medyada sürekli bu dizinin ship kavgalarını görüyorum ve yıllardır gördüğüm örneklere göre ne zaman fanlar kendi çiftleri için birbiriyle dalaşmaya başlasa o dizilerin reytinglerinden hayır gelmemeye başlıyor. İnsanlar en başta bu diziye neden inandıysa o damarı geri yakalamaları gerekiyor yoksa eski iddiasından uzaklaşmaya başlayabilir. Gerçi yakalamasalar da olur böyle üçüncü üçüncü takılsın zaten her şekilde sezon sonunu göreceği garanti. :A

Teşkilat her zamanki gibi devam ediyor. Sezon başında Deha'yla rekabetleri daha çok su kaldırır diye düşünmüştüm ama rakip erkenden pes edince zirvenin saltanatını sürmek ona kaldı.

Titanik on bininci kez yayınlanmasına rağmen yine iyi sonuçlar almış. Üstünden yüz yıl daha geçse bile asla eskimeyecek. :bhr:

------

Gelir gelmez farkını koydu. :Z

2. Bölümün düşüşü ilk bölümdeki sıkıcılıkla alakalı :) 2. Bölüm güzel olduğu için bu hafta yükselmiş. Aslında reytingler geçen haftaki bölümün meyvesi olur. O yüzden bence şimdi Şakir Paşa açıldı, tutabilen olmaz özellikle AB grubunda, hele ki şu yangın/sabotaj haberlerinden sonra. Senin gibi izleyicilere bol sezonlar, bir an önce Deha adlı balonu patlaması dileği ile :A:A

Eyvahlar olsun, dizinin yeni bölümü yayınlanana kadar @Aserat bu reytingleri kaç haberde kullanır şimdi :A

25 yılı geçen Titanik'in ÇGHB2'den fazla izlenmesi Star'a mesaj olmuş mudur diyeceğim ama sanmıyorum 🙂
EhJ6eRDX0AMdjyY.jpg

Şakir Paşa'ma çok sevindim, tüm gruplarda artmış. :Z:bhr: Aradan sonra dönüşümüz bomba gibi olur inşallah. :oley:

Deha 4.61'e düşmüş. Diğer gruplar 5 kusur. O yüzden sıkıntı olmaz. Ama daha da düşerse sezon sonu biter. Riskli olur çünkü 2. Sezon'u yapmak.

Teşkilat 8.86'ya yükselmiş, büyük tebrikler.

• Harika
Reactions: Gizmen
Şakir Paşa 3 kategoride de çok çok iyi yükseltmiş oranlarını :) Yaşadıkları talihsizliklerden sonra @Aserat'ın da dediği gibi moral ve motivasyon sağlamıştır ekibe. Neredeyse tüm dizilere yılbaşı haftası arası girmesi, yangın sebebiyle verilen zorunlu arayı tolere edecektir.

MasterChef Türkiye 2024 yanılmıyorsam uzun zaman sonra ilk kez 5'i geçmiş ABC1'de. Tebrikler.

• Aynen
Reactions: xemrexxx