Çok beklersin.
Sizin tuhaf adamlardan daha komikÇok beklersin.
Daha iki gün önce o tuhaf adamları eğlene eğlene izlediğini hatırlatırım.Sizin tuhaf adamlardan daha komik
@Forumdash Abicimi çağırayımda gelip sana Jest sosyete yorumu yapsınDaha iki gün önce o tuhaf adamları eğlene eğlene izlediğini hatırlatırım.
Ay istemez o kem gözlü ruh emiciyi.@Forumdash Abicimi çağırayımda gelip sana Jest sosyete yorumu yapsın
Son olarak @serhatt ı kaçırma biz bile izledik hem sana 2 bölüm sözü varmısAy istemez o kem gözlü ruh emiciyi.
çok bile kaldı
Hiç şansı yok
İzliyorum yılbaşı bölümünüSon olarak @serhatt ı kaçırma biz bile izledik hem sana 2 bölüm sözü varmıs
Total | 10.33Masterchef ? Beklenen bir durumdu. Tam oranları hakkında bilgisi olan var mı?
Fotosunu görünce bir an geldi sandım Şöhret olunca bizi unutmaz dedik ama @destere 😱 😱 😱 @Harunnn60 @mrt-06 @MEnes @MasacRE @dreamy @serhatt @Maskeli Fedai @ForumdashSeninki rekor kırmış yine @Harunnn60 duymasın Ekli dosyayı görüntüle 74360
ay içimde yakında gelecek diye bir his var HUZURSUZUMFotosunu görünce bir an geldi sandım Şöhret olunca bizi unutmaz dedik ama @destere 😱 😱 😱 @Harunnn60 @mrt-06 @MEnes @MasacRE @dreamy @serhatt @Maskeli Fedai @Forumdash
Fokun dönüp dolaşacağı yer sincapın kürkçü dükkanıdır @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @dreamy @Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx @mrt-06ay içimde yakında gelecek diye bir his var HUZURSUZUM
Anmayın şunun adını çıkıp gelecek hissedipFokun dönüp dolaşacağı yer sincapın kürkçü dükkanıdır @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @dreamy @Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx @mrt-06
Hortlayıp kabusunuz olacak kaçamazsınız @MasacREAnmayın şunun adını çıkıp gelecek hissedip