29 Aralık 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 1 6.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 56.3%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• V For Vendetta - Y.S. (Star)

Oy: 2 12.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye - Unutulmayanlar (Show)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Fatmagül'ü izledim, muhtesem bir bölümdü.. V For Vendetta çok kötü gitmis, dün birçok kisi Twitter'da, Facebook'ta çok begendiklerini söylediler..
V For Vendetta çok iyiy bir film ama bu kaçıncı yayınlanışı. ve filmin bir kez izleyen için okadar heycanlı olmuyor filmin süprizini ögrenmiş oluyorsunuz ve bu süprizi bilenin filminden heycan alması zor

start film kotu gitme sebebi çok verilmesi o filmin asma DÜNYADA TT OLDU BEN VADİ İNDİRDİM SİMDİ İZLİCEM DÜN KAÇIRDIM

Vadi reytinglerini yükselterek devam ediyor bu gidisle birkac haftaya zirveyi kapacaktir.

bazi arkadaslar hala utanmadan sbt yi elestiriyor ya kardesim cok güvendiginiz o Agb yi de gördük deneklerin yarisi yapimcilarin eline gecmis. O yüzden sbt yanlis olsa bile en azindan agb den dogrudur

ya arkadaş sen hala agb mi diyorsun bazı şeyleri kabullenemiyosun gibime geliyor.agb türkiye yi çok yansıtıyor de mi? fatmagülün bu reytingleri çok çok fazla.vadi gibi ülkenin çoğunluğunun izlediği cuma günleri konuştuğu bi dizinin o kadar az reyting almasına seninde inanmadığına eminim istediğin yerde anket yap istediğini yap vadi nin daha fazla izlendiğini göreceksin.hele dünkü bölüm muhteşemdi ben 1.olacağını düşünüyodum zaten en geç 3 haftaya 1.liği alır

Son düzenleme:
Bende Kvp'yi izledim reytingleride artmış artık takipçisiyim Kvp'nin

Kurtlar Vadisi Pusu

Allah'in izinyle haftaya 143.Bölümde TOTAL'de Zirvede olacagiz... 144. olmadi 145.Bölümde de her iki gurubta ZIRVEYE oturacagiz isallah...

[TABLE="class: cms_table, width: 533"]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE - UNUTULMAYANLAR[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]4,17[/TD]
[TD]9,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yazık Olmuş...

Vadi yakında zirveye yerleşecek.Bunca zamandır şaibeli reytinglerle kandırılıyorduk.

Kurtlar Vadisi Pusu

Allah'in izinyle haftaya 143.Bölümde TOTAL'de Zirvede olacagiz... 144. olmadi 145.Bölümde de her iki gurubta ZIRVEYE oturacagiz isallah...
inşallah kardeşim böyle devam ederse 3 hafta sonra kesin 1.yiz.

Felsefe sınavı vardı yinede ilk başları kaçırdım dizinin ortasından itaberen vadiye baktım ve ilk kısımlarıda şimdi izledim çok bir bölümdü ve yakında Totalde geçeceğine inanıyorum Fgs'neyi