29 Ağustos 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Gani Müjde bence ekibi ile iyi götürüyor mesela Hayat Bilgisi 90'lı bölümlerde bitmesi gerekirken 136'da bitirdi ve başarılı gitti elbet o da sıkmaya başlıyor ama Birol Güven'in ki kadar olduğunu düşünmüyorum. :)

Sebebi konuları her aynı oluyor bir süre sonra Birol'un çünkü ekibi yetersiz Gani'nin Tükenmez Kalemi ile dizilerini yenileyebiliyorlar. Ama Birol başaramıyor.

Bakalım 80'ler aynı kaderi paylaşacak mı umarım o bozulmaz....
Seksenler de hoşuma gitmiyor benim, aşırı derecede klasik konular. Ama diğerlerine göre iyi.

Gani Müjde'yi yazmayacaktım aslında, hemen savunmaya geçeceğini biliyodum :A:A

çocuklarduymasın post: 1431699' Alıntı:
Bizde yiyecek göz var mı bak bakim )

- - - Ekleme - - -

Küçük Kıyamet dizisi Yeni.Bölüm yazmıyor da Tv de İlk Kez yazıyor :D

yayınlanan bölüm tv de ilk kez yayınlanıyor işte aga :D

Seksenler de hoşuma gitmiyor benim, aşırı derecede klasik konular. Ama diğerlerine göre iyi.

Gani Müjde'yi yazmayacaktım aslında, hemen savunmaya geçeceğini biliyodum :A:A

Niye ki Seksenler'i sevmiyon?

Gani'yi kötüledigim mesajlar da var ama genel olarak sevdiğim bir isim. Link veriyim istersen. 😎 :F

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) TRT1: 6.49 2) SHOW: 3.73 3) FOX: 2.25 4) SMNYL TV: 2.07 5) STAR: 1.9

- - - Ekleme - - -

Trt coşmuş

- - - Ekleme - - -

Küçük Kıyamet reklamda şu an

Ben pek beğenmiyorum nesi güzel ki?

Geçen bölüm fena değildi ama iyidi ama çok iyi değil. :X

ben cok seviyorum valla cok komik gecen bolum zaten cok guzeldi suan tekrari var cocugun senaryo yazdigi bolum :D zaten gecen hata reytinglerde de baya yukselmisti :D erkan can'a da birkez daha hayran oldum anca bu kadar guzel seslendirilir

zkfo'nın bu reytinglerine aldanmayalım mesela son anlık 6.4'ise bu demektir ki 4.5 civarı bişeydir ama yinede zirvede olur ve iyi gider

Son düzenleme:
Zengin Kız Fakir oğlan da yeni sezonda düşüş yaşayacak dizilerden bence..