29 Ağustos 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Haftaya nihayet İntikam başlıyor, çok boş geçiyordu Perşembe'leri..

Sıkıcı değil aslında ama Birol Güven'in dizileri genelde bi yerden sonra gitmiyor. Eskiden daha iyiydi bence de.

Işte onu diyorum o eski tadı vermiyor geçen sezon ailecek izlerdik hiç kaçırmazdık ama şimdi....

Aslında dediğin doğru Birol hep bozuyor uzatınca örneğin Çocuklar Duymasın , Kadın Isterse , En Son Babalar Duyar hep takip ettiğim dizilerdi ama yarıda bıraktım tıpkı ZFO gibi.

Son düzenleme:
Dizilerinin max 30 bölüm sınırı var, bi yerden sonra gitmiyor. Ben zaten başarılı bulmuyorum Birol Güven'i. Gani Müjde gibi.

xbugrax yine tam zamanında paylaştın trt1 yine çok iyi gitmiş

Dizilerinin max 30 bölüm sınırı var, bi yerden sonra gidiyor. Ben zaten başarılı bulmuyorum Birol Güven'i. Gani Müjde gibi.

Gani Müjde bence ekibi ile iyi götürüyor mesela Hayat Bilgisi 90'lı bölümlerde bitmesi gerekirken 136'da bitirdi ve başarılı gitti elbet o da sıkmaya başlıyor ama Birol Güven'in ki kadar olduğunu düşünmüyorum.

Sebebi konuları her aynı oluyor bir süre sonra Birol'un çünkü ekibi yetersiz Gani'nin Tükenmez Kalemi ile dizilerini yenileyebiliyorlar. Ama Birol başaramıyor.

Bakalım 80'ler aynı kaderi paylaşacak mı umarım o bozulmaz....